Küsimused, tootearutelud Väike kassipuu - 48 cm - Zolia Ali

100% kliendid

soovitan seda toodet

14 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, mis kaaluni saab kassipuud toetada? Aitäh
Julie
2 sõnumid
julie fr
Tere õhtust, minu 8 kg kaaluv kass mahub sinna probleemideta
Geoffrey
2 sõnumid
geoffrey fr
See ei pruugi olla rumal küsimus, aga kas karusnahka tuleb isekeermestada, et augud sisse teha ja kruvid postidesse kinnitada?
Elodie
2 sõnumid
elodie fr
Aukud on karusnahale juba tehtud
Christelle
2 sõnumid
christelle fr
Tere, mina sundisin selle läbi karva minema!! see on raske, kuid on võimalik!! Anna teada, kas see töötas sinu jaoks ja kas su kass magab korvis, sest minu oma sinna ei lähe, kuid on juba korralikult rünnanud jalgu, et küünistada!! Nägemiseni
Elodie
2 sõnumid
elodie fr
Mina ei pidanud igatahes sundima Minu kassidele meeldib seal sees magada, kuid teie kassid peaksid armastama magada "pehmes" korvis, kuna rippkiik annab tunde, et ei ole toetatud, ja mõned kassid ei hinda seda
Geoffrey
2 sõnumid
geoffrey fr
Aitäh vastuste eest, vaatan tähelepanelikumalt. Christelle_B, mul on 11-aastased kassid, kes veedavad oma elu toas alates väiksest peale. Kuid senimaani olen alati kasutanud Trixie Baza mudelit. See uus mudel ei ole kvaliteedi ja praktilisuse osas võrreldav. Suur miinus on see, et karva ja metallraami vahel puudub polsterdus ning kruvikatte on nähtav. Oleksin selle meelsasti tagastanud, kui Zoomalia kataks tagastamise kulud (mida nad kahjuks ei tee ja see ei ole eriti kaubanduslik).
Mathilde
1 sõnumid
mathilde fr
Sama, pidin seda ise tegema. Head päeva
Christelle
2 sõnumid
christelle fr
Mul pole kunagi olnud sees ja ometi on tal radiaatori võrkkiik ning sinna läheb ta probleemideta! Leian, et köis kulub kiiresti, ostetud 2002. aasta aprillis ja juba päris kulunud.
Géraldine
1 sõnumid
géraldine fr
Tere, ei, augud on juba valmis tehtud
CATHERINE
5 sõnumid
catherine fr
Tere Geoffrey, olen sinuga täielikult nõus: eelmine mudel OLI TÄIUSLIK, soovitasin praegust, sest vana "oli väsinud" ja olin väga-väga pettunud, metallkaared ei ole sugugi mugavad, kraapimispostid on väiksema läbimõõduga: minu kassid ei pannud sinna käppagi...seetõttu saatsin eseme tagasi ja probleemi lahendamine võttis aega 2 kuud, kuna see pakk tegi mitu edasi-tagasi reisi minu kulul, see "kadus"...jne ja lõpuks tagastati mulle puu täishinnaga, nõudsin tagasi ka 3€ raske eseme eest, superpakitud pakk kaalus 1 kg 600 g: siis kas RASKE või MITTE??? Lõpuks sain (2 kuu pärast) puu hinna + ebaõiglased 3€. Ma ei soovita üldse. Tere õhtust ja jõudu!
CATHERINE
5 sõnumid
catherine fr
Tere, mul oli vaja auke teha...
CATHERINE
5 sõnumid
catherine fr
Õhtust, minu omad jätsid selle kohe kõrvale!
CATHERINE
5 sõnumid
catherine fr
Üldse mitte kaubanduslik, eriti kui tellite regulaarselt 100 € eest toitu!
CATHERINE
5 sõnumid
catherine fr
Tere, mul on sama probleem: väga kulunud, kuid nad lähevad ikkagi sisse 4kg ja 7kg... see ei ole enam eriti ilus!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest