Uurimine kääbusigade omanike kohta
ups, ma panin, postitasin oma teema kogemata kasside alla
meil on siis 18-kuune lilie, kaalu 50kg!
Oleks tore mõtteid ja teavet vahetada
selle üsna intelligentse ja kalli loomaga
kellel on aga iseloom nagu "seapea"
kus on teie siga majas või väljas aias!!
Tere, vabandan, ma just nägin sõnumit
Noh, see on nagu koer, ta läheb sisse ja välja, kui tahab, tal on väga suur kuut ja ta magab ka seal, oma toolil; ja ta on väga puhas
Tere, mul on olnud juba 5 aastat Vietnami siga GASTON. Ta elab kodus koos 4 koera ja kahe kassiga. Ta on hellitatud laps, kes ei armasta vihma ja külma. Räägin temaga nagu koeraga ja ta mõistab paljusid asju. Oleme temaga väga seotud, kuid pean tunnistama, et me ei kordaks seda kogemust! Te ei tohiks olla liiga kinnisideeks kodu puhtuse pärast (kui ta joob, on kõikjal vett, ta kraabib end mööbli vastu, tõmbab elektripistiku katted välja ja ärge unustage, et ta oskab köögi ja külmiku uksi avada!). Samuti tõuseb ta öösel jooma, mis meid äratab. Ärge kunagi usaldage teda ja ärge kunagi pöörake talle selga! Lõpuks, hoolimata ilusast väikesest välisvahest, kus on 4 kihti tekke, alates oktoobrist kuni heade ilmade saabumiseni me õhtuti enam välja ei lähe!
tere sonia
ma tunnen oma lilie paljusid jooni ära!!! aga õnneks saame õhtul välja minna, sest ta läheb oma suuuurde pessa, kus tal on palju õlgki ja tekke. On tõsi, et me elame lõunas ja talv ei ole kunagi karm. miks te ütlete, et ei tohiks talle selga keerata? kas ta on teid kunagi rünnanud? kui palju ta kaalub?
loodan peagi teist kuulda