Uue kassipoja saabumine

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
LYDIE
2 sõnumid
lydie fr

Tere, nädala pärast saan uue väikese kassipoja. Mul on praegu kuueaastane kastreeritud kass, kes ei käi väljas. Me tegime eelmisel nädalal viisakusvisiidi, mu kass kartis kassipoega. Ta varjus hamstri puuri alla ja kui kassipoeg tema poole liikus, siis susises ta. Tal pole kunagi olnud kassi ega koera seltsi. Ma kardan, et kui kassipoeg jäädavalt saabub, siis mu kass ei söö enam ega käi liivakastis.

Aurélia
8 sõnumid
aurélia fr
Tere Lydie. Nagu öeldakse, ei tasu enne kokku kukkuda, kui on põhjust!^^ Mis võiks olla loomulikum, kui tegemist on siseelanikuga kassiga (kes elab seega kinnistes tingimustes ja üksnes oma "inimkaaslastega" koos) kes on juba 6-aastane ja pole seni kunagi "karvasest kaaslast" olnud, et reageerida, küsides, kes on see sissetungija, keda talle järsku tutvustatakse ja kes antud juhul osutub väikeseks miniatuurseks asjanduseks.^_^ Absoluutselt kõik kassid (võib-olla peale täiskasvanud isaste, kellele tutvustatakse emast jooksuaegses olekus! Hahaa^^), kellele tutvustatakse võõras kassi, reageerivad alguses kas vaenulikkuse või hirmuga, või mõlemaga. ;-) See ei tähenda tingimata, et ta ei aktsepteeri väikest kassi. Tõsi, kohanemiseks on kindlasti vaja aega, mille jooksul nad üksteist jälgivad, hindavad, õpivad taluma, siis tundma õppima ja lõpuks (kui kõik hästi läheb) nautima. On kindel, et uus tulija, olles veel kassipoeg ja lisaks mitte oma kodus, ilmutab kindlasti palju vähem väljendunud reaktsioone kui "kohtade peremees". Siiski, ajapikku, peaks teie 6-aastane kass aru saama, et see uus tulija ei taha talle halba, talub teda üha enam ja võib-olla isegi, aja möödudes, hakkab teda oma väikese lemmiku või kaaslasena käsitlema.. ;-) Loomulikult peate jälgima, et te ei jäta vanemat kassipoja kasuks tähelepanuta, muidu võib muidugi tekkida teatud armukadedus või rivaalitsemine. Te peate tegema esimesele selgeks, et ta jääb maja peremeheks, kuid peab edaspidi seda (ja teid) jagama selle uue pereliikmega. Tavaliselt öeldakse, et on parem vältida sekkumist kassidevahelistesse suhetesse, eriti kui tekivad rivaalitsemised või territoriaalsete või domineerimisprobleemidega seotud konfliktid. Kindlasti ei tundu kerge mitte pooli võtta, kuid väidetavalt, kui omanikud sekkuvad, see sageli halvendab olukorda. Seega on soovitatav lasta kassidel oma probleemid ise lahendada, näiteks mitte kunagi karistada seda kassi, keda peame ründajaks (teades, et inimestena hindame sageli olukorda valesti ja mõistame sageli hukka, kes on ründaja ja kes rünnatud). Minu arvates on kõige olulisem, et te ise ei muretseks ega oleks liiga mures nende võimalike tagajärgede pärast, mida see saabumine "võib-olla" "võimalikult" tekitada. Kindel on see, et kui teie 6-aastane kass tunneb teid mures või ärevil, on tõesti kõik võimalused, et see adopteerimine ei lähe hästi. Igatahes, et teid rahustada, jagan oma kogemust... Alustasin 4 aastat tagasi 3 kassiga (aastane vend ja õde, + siis emase kassipoeg, kellele oli 4 kuud, ja kelle naaber mulle "kogu alguses" usaldas ja lõpuks mu juurde jättis), lisades neile 3 kuud hiljem ainult kuu vanuse väikeemase (keda kohalikud lapsed leidsid hulkuva), millele järgnes aasta hiljem 4 kassipoega (3 isast ja 1 emane), lisades sellele veel aasta tagasi 2 väikest isast (2 venda), lisades sellele eelmisel novembril 3 kuuekuulist kassipoega (2 väikest poisikest ja üks tüdruk), kellele (lõpuks!!^^) lisandusid märtsis 2 kolmekuulist kassipoega (vend ja õde)!!!! (Hahaa!!!!^^) Ja jah, kui olete hästi jälginud, on see mitte vähem kui VIISTEIST KASSI, kes on pärit 5 erinevast "perest" ja mitme põlvkonna kaugusest, kes elavad praegu kõik (peaaegu) harmooniliselt minu katuse all!!!^_^ (Ja ma ütlen "peaaegu", sest 4-aastane isane kass (ehk "esimesest kolmest komplektist" kassipoeg) sai mulle 2 eeldatavasti idiopaatilist tsüstiiti märtsis ja mais, mida arvatakse olevat seotud liigse lähedusega, kuid mis kipuvad nüüd korda saama. Ilma selleta on nad kõik sõbrad, ja kuigi enamik neist eelistavad rohkem mõnedest rohkem, on siiski äärmiselt haruldane, et tekiks konflikte ja ma kuuleksin majas sülitamist!) Loomulikult pärast iga "uut saabumist" (hahaa^^) nõudis see aktsepteerimisaega. Kuid elanikud on alati lõpuks aktsepteerinud viimased saabujad. Tõsi küll, on ka juhtumeid, kus mõned kassid ei leia absoluutselt kooselu, ja sel juhul võib see tõepoolest põhjustada ebameeldivaid tagajärgi. Kuid ma arvan, et esialgu peate olema optimistlik ja käituma, nagu kõik oleks korras, selleks, et kindlustada ennast heas seisundis ja tagada endale parimad võimalused eduks. ;-)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest