Küsimused, tootearutelud Linnu ümmargune puur DIVA

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
andre
1 sõnumid
andre fr
Tere, olen purustanud punase plastist puuri põhja, kas on võimalik osta uus? Aitäh
NICOLE
1 sõnumid
nicole fr
Tere, kas ümmargune Diva puur müüakse koos jalaga? Kui ei, siis milline jalg sobib sellele puurile? Aitäh
Marcelle
1 sõnumid
marcelle fr
Tere, kas on võimalik leida resti, mida paigaldada mahutile?
JOEL
1 sõnumid
joel fr
kas ta on olemas ilma jalata
Odile
2 sõnumid
odile fr
Jah, minu oma on ilma jalata
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas vanni on võimalik ukse avausele kinnitada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Välibassein on kohandatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Pierre
4 sõnumid
pierre fr
Tere, kas teil on sellele puurile puurikate?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Meil ei ole sellele puurile katet. Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
Bastien
4 sõnumid
bastien fr
Tere, kas ma saan panna kaks sebratäit ja ka pesa? (Vastake mõlemale küsimusele kindlasti)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See puur peaks sobima teie kahele amadiinile ja ka pesale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
DANIEL
1 sõnumid
daniel fr
absoluutselt.
barbara
7 sõnumid
barbara fr
Tere, kas ma saan panna 2 kanaarilindu sellesse puuri Aitäh lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur peaks sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
COLETTE
1 sõnumid
colette fr
Tere, sooviksin teada, millisel kujul teie puurid saadetistes saadetakse, kas saame need kätte tervikuna või lahtivõetuna? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Puurid saadetakse kahes osas. Aluskandik ja lattid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest