Küsimused, tootearutelud
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
viviane
Kas ma saan seda toodet kasutada oma koera meeldetuletuseks, kui ta jalutuskäigul liiga kaugele läheb, ultraheli kaelarihma asemel (wewtie 6 kg5)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, toimub vastupidine efekt: see toode on loodud selleks, et hoida koer sinust eemal, see on peamiselt suunatud jalutajatele või jalgratturitele, kes tahavad agressiivset koera peletada. Seetõttu ei saa te seda kasutada oma koera tagasitoomiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
ludivine
Tere, Kuna mul on kodus ka kassid, kas nad kuulevad ultrahelisid? Ja kas seadmel on võimalik ultrahelide ulatust reguleerida? Ette tänades, Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode ei ole mõeldud kasutamiseks siseruumides, see on hoiatusvahend potentsiaalselt agressiivsete koerte eemale peletamiseks. Kassid on samuti ultrahelidele tundlikud, sest seadmel ei saa ultraheli sagedust muuta. Sellel seadmel ei ole võimalik ultraheli kaugust reguleerida: ulatus on määratud kuni 15 meetrit. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
1 sõnumid
jean-pierre
ma ei suuda selle toote tellimust esitada
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui teil on tellimusega seotud küsimusi või probleeme, võite meie klienditeenindusega ühendust võtta numbril 0 892 494 028 (esmaspäevast reedeni kell 10:30–12:30 ja 14:30–17:30). Teid abistab konsultant, kes aitab teil tellimust esitada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
isabelle
KAS SAAB SEDA KASUTADA JALUTUSKÄIGUL AGRESSIIVSE KOERAGA? KAS SEE HOIAB TEISED KOERAD EEMAL ILMA TAGAJÄRGEDETA?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik koerad, sealhulgas teie oma, kuulevad ultraheli seadmeid. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast