Ülejääk 3,99
2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
evelyne
Tere, sooviksin selgitust, miks iga kord, kui tellin ja püüan vältida kohaletoimetamise tasusid, pean maksma 3,99 €, põhjendusega, et tegemist on väga raske pakiga, mille eest tuleb täiendavaid tasusid maksta. Milleks on kohaletoimetamise tasu välistatud, kui pean ikkagi peaaegu neli eurot maksma? Ma ei saa aru ja see on natuke nagu pettus. Teistel saitidel, kui jõuad teatud summani ja ei maksa kohaletoimetamise eest, ei ole lisakulu, isegi kui saad suure kasti. See pole ikka normaalne. Ootan teie vastust. Evelyne Giangiorgi
287 sõnumid
zoomalia
Tere Evelyne, ma tutvun teie sõnumiga. Et toime tulla hindade tõusuga ning eriti transpordi- ja pakendamiskuludega, oleme sunnitud käesoleval ajal rakendama täiendavaid tasusid tellimustele, mis saadetakse mitme pakina, sõltuvalt valitud artiklitest (maht ja kaal). Punkti kättetoimetamine ei saa ületada 20 kg (pakend kaasa arvatud) ja koju kättetoimetamine 30 kg (pakend kaasa arvatud). Alates teisest pakist arvestatakse saatmiskulud järgmiselt: Teine pakk: 3.99€ Kolmas pakk ja iga järgmine: 2.99€ iga lisapaki eest. Lepingud võivad erineda sõltuvalt ettevõtetest. Tänan teid mõistmise eest ja olen teie käsutuses, kui vajate täiendavat teavet. Soovin teile ilusat päeva. Kohtumiseni, Aurore Zoomalia'st
3 sõnumid
marie
Kliendina, kes varem on kasutanud konkureerivat lemmikloomapoodi veebis, mis tõesti ei võtnud üle teatud kaalu eest lisatasu, võin anda oma arvamuse tulemuse kohta: üks suur ja nii raske karp, et need alati rebenesid/läksid katki. Ja eriti raske oli neid vedada kulleritel; ning minu väikeste käte jaoks 40/50 kg... tõeline õudusunenägu. Mitmete kastide töötlemine on kallim. Kuid arvan, et see on mõistlikum, et toote kvaliteet oleks säilinud (vähem kahjustatud liiva-/krõbuskikotid), kullerite ja minu enda selg on rahulikumad.