Küsimused, tootearutelud Connexion cage / tube pour cage Ferplast

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Agnès
3 sõnumid
agnès fr
Tere, millised on toruhoidiku kogumõõtmed (PxLxK)? Minu Ferblasti puuri ukse mõõdud on 12x12, ülevalt esimese varbani alumise esimese varbani. Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see ühendus ei sobi puuriuksele. See tuleb kasutada mõnel puuri mudelil selleks ettenähtud avadele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Stéphanie
3 sõnumid
stéphanie fr
Tere, minu ukseuur on umbes 14 cm / 13 cm, kas teil on vajalikud tooted?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need ühendused töötavad ainult Ferplasti kaubamärgi puuridega, need ei sobi teistele mudelitele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Jeremy
1 sõnumid
jeremy fr
Tere, kas see ühendus sobib "savic habitat" kaubamärgi puurile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame seda toodet mitte kasutada Savic elupaiga puuris. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere, sooviksin teada, kas saan seda ühendust kasutada tavalise puuriga, et ühendada see Habitrail kaubamärgi puuriga? (lõigates muidugi traksid läbi) Kui ei, siis kas teil on mõni muu toode, mis võiks mulle kasulik olla? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me ei soovita teil kahe puuri nii ühendada ega puurivõresid lõigata, kuna see oleks teie närilise jaoks liiga ohtlik. Lugupidamisega Sandy Zoomaliast
Richard
2 sõnumid
richard fr
Tere, kas see aksessuaar on kaasas korgiga, nagu foto näib näitavat? Ma mõtlen korgiga, mis võimaldab Ferplasti toru sissepääsuava või toru ava sulgeda. Aitäh!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest on kork olemas. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
PAULINE
2 sõnumid
pauline fr
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas need torud sobivad Prestige Lolita puuridele? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, need kaks brändi ei ole omavahel ühilduvad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Noemie
1 sõnumid
noemie fr
Tere, kas saaksite mulle selgitada, kuidas see puurile kinnitub? Soovin "duna multy" puuri. Kas ma pean selle kinnitamiseks ülemisi vardaid lõikama? Aitäh vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest, et neid ühenduslüliteid sellel puuril, mille aluses ei ole torude jaoks auke, kohandada, tuleb mõned latid maha lõigata. Võite vaadata Duna Fun'i fotosid, et näha, kuidas see kõik kokku on pandud. Lugupidamisega.
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Mida "X2" tähendab, kas see tähendab, et toodet müüakse kahe kaupa hinnaga 3.50 €? Ma vajan ainult kahte ja ma ei tahaks saada nelja, see ei oleks mulle kasulik. Tänan vastuse eest.$
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, x2 tähendab, et toode on tulnud kahesed komplektid. Näidatud hind kehtib ühe komplekti kohta. Seega peate tellima ainult ühe komplekti. Lugupidamisega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest