Küsimused, tootearutelud Tyrol näriliste transportkast - mitmes suuruses
2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
annick
Tere, ma olen Nanou. Mul on 1-aastane tšintšilja nimega China. Ma reisin palju, seega autosõidud pole probleem, aga nüüd lähen suure kaubikuga mitme inimesega. Tema kast on pakiruumis, kuid ruumi tõttu sooviksin teda enda süles hoida. Tahaksin teada, kas 27 cm on piisav suurus reisimiseks? Võtan teda tihti sülle, aga karta on, et ta jääb seest ses marmotiks. Andke palun teada, aitäh teile, Nanou.
1 sõnumid
nadège
Tere, kui kaua teie sõit kestab? Kui kavatsete teda enda lähedal hoida, siis on selline puur sobiv. Väike ja kitsas kast võimaldab tšintšiljal end turvaliselt tunda. Kui teie tšintšilja ka magab, siis see peaks olema ideaalne reisiks. Kuid olge ettevaatlik: tšintšiljad tunnevad autos stressi. Veenduge, et teie auto temperatuur ei ületaks 25 kraadi, et vältida kuumarabandust. Ära pane ka vett/pudelit, et tšintšilja sellele vett peale ei saaks. Kui on külm, pange kasti põhja väike riie (kui tšintšilja seda ei näriks), et oleks mugavam. Isiklikult ei ole ma kunagi oma tšintšiljade transpordikastiga probleeme olnud, vastupidi, see on suurepärane (minu reisid ei kesta kauem kui 1 tund nendega). Turvalisuse huvides kinnitage kast kleeplindiga (jätke loomulikult õhk!), et see lahti ei läheks. Ärge kõhelge küsimast, kui teil on muid küsimusi :)
2 sõnumid
annick
Tere õhtust, aitäh, kell 14 Poola, lol, Hiina, reisin palju Kesk-Prantsusmaal jt kohtades, nagu mina, nii et see on hea, tellin selle, aitäh vastuse eest. Jah, ma jälgin alati temperatuuri ja vee osas peatun sageli, aitäh ja head õhtut, Nanou