Küsimused, tootearutelud Turteltuvi seemnete segu

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sophie
4 sõnumid
sophie fr
Tere, mis puutub minusse, pidin ostma 5 1kg kotti, kuna 5kg koti varud olid otsas ... Maksin ka rohkem
Odile
1 sõnumid
odile fr
Ka mina pidin võtma mitu kotti. Kahju, et pole alati saadaval 10 või 12 kg kotte, hulgihinnaga.
Jean-luc
1 sõnumid
jean-luc fr
Kui mõni kaup on otsas, on saadaval ka teisi sama häid kaubamärke ja ma vaheldumisi kasutan kahte erinevat kotti kas 5 või 12 kg... Tellin korra kuus ja mul on vist vedanud, sest alati 5 kg vähemalt... Õnne teistele... Rahu lindudega...
ruri
3 sõnumid
ruri fr
võib-olla müüvad nad nii läbi väikeste kottide varusid, mida ei ole müüdud. igal juhul täiendatakse pärast teatud aja möödumist varusid toodetega, mida me otsime
Michel
1 sõnumid
michel fr
igal, kui ma tellin seda toodet, pole seda kunagi või pole piisavalt, see on juba kuid niimoodi. MIDA TEHA? kust seda leida? lootusetu, ootan teie väike vastust! viimane tellimus, tellitud 2 kotti, saadud 1! eelmise tellimuse puhul palun helistada, kui on saabunud, ei mingeid üleskutseid! Peale selle saadate mulle e-posti teel soovi korraldada tellimus...?? Olge LAHKE ja öelge mulle, millal ma saan tellida 2 kotti 12 kilo tuvikaste seemnega, vastasel juhul ma ei tunne teid enam ära... see pole pahatahtlik!
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere! Praeguse seisuga pole tarnija meile täpset kuupäeva teatanud. Kuid tarnija toimetab meieni umbes 15 päeva jooksul. Kutsun teid regulaarselt meie veebisaiti külastama, et kontrollida saadavust. Samuti on teie käsutuses teavitamise võimalus: peate lihtsalt klõpsama kirjakuval "Teavita mind, kui toode on taas laos" "Saadavuse" kõrval ja sisestama oma e-posti aadressi. Tänan teid teie mõistva suhtumise eest ja olen teie küsimustele vastamiseks alati saadaval. Zoomalia Aurore
Daniel
1 sõnumid
daniel fr
Valik oli piiratud, ma pidin tellima 2 kotti 10kg; tarneaeg oli 15 päeva (tõenäoliselt viiruse tõttu) Lugupidamisega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest