Küsimused, tootearutelud Tsemendiornit lindude terviseks

100% kliendid

soovitan seda toodet

17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Romain
1 sõnumid
romain fr
Tere, meil on kaks viirpapagoid ja puuri Piano 6, milline tsementist istumislatt on suuruse ja kandevõime poolest kõige sobivam? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus Small sobib undulaatidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Eliane
1 sõnumid
eliane fr
Tere, kas keegi saaks mind veidi aidata, palun? Tahaksin oma aara jaoks midagi võtta, aga probleem on selles, et ma ei tea, milline on see, mida mul vaja on???.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Aara jaoks tuleb valida suurim suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
arthurine
1 sõnumid
arthurine fr
Tere, millised on keskmise ja suure läbimõõdud, palun? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Läbimõõdud on järgmised: - Suurus M: 3,8 cm - Suurus L: 5 cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Tere, ma tahaksin teada, kas see toode sobib kodutuvi jaoks? Tänud ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see istumisalus sobib kõigile lindudele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
alison
1 sõnumid
alison fr
Tere, mis suurust peaksime võtma perruche toui catherine jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Näidatud suurus on õrre pikkus, seega sõltub see peamiselt teie puurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
MFrance
1 sõnumid
mfrance fr
Tere, kas need on samad, mis triibulised, mida mu roosimask ja muud nümfkakaduud ning kaeluspapagoid armastavad nokkida? Tavaliselt on väikestes roosad triibulised, keskmistes rohelised. Tänan vastuse eest. Lugupidamisega, MF
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, võite neid orsi kasutada oma roosimaskidega ja viirpapagoidega. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Jacky
1 sõnumid
jacky fr
Tere. Kas see orv on sobiv Jacquot puuri jaoks ja kui jah, siis millist suurust valida. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see peaks sobima. Sõltuvalt teie linnu suurusest võime soovitada keskmist või suurt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Elodie
2 sõnumid
elodie fr
Tere, ma tahaksin teada, milline oleks kõige sobivam õrrepuu suurus viirpapagoidele
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 20,5 cm pikkune orsi tundub olevat kõige sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
martine
1 sõnumid
martine fr
Tere, sooviksin teada õrte läbimõõtu. Aitäh..
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Milline õrs teid täpselt huvitab? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest