Küsimused, tootearutelud Tsemendiornit lindude terviseks
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
romain
Tere, meil on kaks viirpapagoid ja puuri Piano 6, milline tsementist istumislatt on suuruse ja kandevõime poolest kõige sobivam? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus Small sobib undulaatidele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
eliane
Tere, kas keegi saaks mind veidi aidata, palun? Tahaksin oma aara jaoks midagi võtta, aga probleem on selles, et ma ei tea, milline on see, mida mul vaja on???.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Aara jaoks tuleb valida suurim suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
arthurine
Tere, millised on keskmise ja suure läbimõõdud, palun? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Läbimõõdud on järgmised: - Suurus M: 3,8 cm - Suurus L: 5 cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jennifer
Tere, ma tahaksin teada, kas see toode sobib kodutuvi jaoks? Tänud ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see istumisalus sobib kõigile lindudele. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alison
Tere, mis suurust peaksime võtma perruche toui catherine jaoks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Näidatud suurus on õrre pikkus, seega sõltub see peamiselt teie puurist. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mfrance
Tere, kas need on samad, mis triibulised, mida mu roosimask ja muud nümfkakaduud ning kaeluspapagoid armastavad nokkida? Tavaliselt on väikestes roosad triibulised, keskmistes rohelised. Tänan vastuse eest. Lugupidamisega, MF
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, võite neid orsi kasutada oma roosimaskidega ja viirpapagoidega. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
jacky
Tere. Kas see orv on sobiv Jacquot puuri jaoks ja kui jah, siis millist suurust valida. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see peaks sobima. Sõltuvalt teie linnu suurusest võime soovitada keskmist või suurt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
elodie
Tere, ma tahaksin teada, milline oleks kõige sobivam õrrepuu suurus viirpapagoidele
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 20,5 cm pikkune orsi tundub olevat kõige sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
martine
Tere, sooviksin teada õrte läbimõõtu. Aitäh..
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Milline õrs teid täpselt huvitab? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond