Küsimused, tootearutelud Transpordikorv

31 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
severine
3 sõnumid
severine fr
Tere, millise suuruse peaksin valima 2,5 kg kaaluva kassipoja jaoks 1,5-tunniseks lennureisiks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus M sobib. Lendamise osas, isegi salongis, soovitame eelnevalt ühendust võtta lennufirmaga, millega reisite, kuna juhised võivad eri firmade vahel erineda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Armelle
7 sõnumid
armelle fr
Tere, millist suurust võtta keskmise kuni suure kassiga? (Väiksem kui Maine Coon)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie lemmiklooma mugavuse huvides soovitame suurust L Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ludivine
1 sõnumid
ludivine fr
Tere, kas see kott sobiks maksimaalselt 2 kg kaaluvatele angooralokkidega jänku-jänesetele? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kott sobib väikesteks sõitudeks ja tuleb hoida järelevalve all, kuna teie jänes võib seda närida. Soovitame valida plastist transpordipuur, mis on närimisele vastupidavam. https://www.zoomalia.com/animalerie/boite-de-transport-pour-rongeurs-plusieurs-tailles-p-22264.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Danielle
1 sõnumid
danielle fr
Tere õhtust, SOOVIKSIN TEADA, MILLISED MÕÕTMED VALIDA 2,5 kg CHIHUAHUA JAOKS VALGE LILLELISE KANDMISE KOTI FLOWER KOHTA PALUN?AITÄH D. LE GURUN OSTER
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mugavuse huvides suurust M, eriti kui lisate väikese katte või muu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emeline
1 sõnumid
emeline fr
Tere, lennureisiks salongi, mis suurust soovitate 1 kg 100 g chihuahua jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus S sobib teie koerale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
chakib
2 sõnumid
chakib fr
Tere, mul on 3-aastane kass ja plaanin temaga reisida lennuki salongis pikamaalennul (Air France'iga). Kas see kott sobib ja on heaks kiidetud? Kui ei, siis millist teist kotti soovitate? Ette tänades, Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Anname teile teada, et Air France aktsepteerib ainult sertifitseeritud Vari Kennel transpordipuurid.

Lugupidamisega,

Madeline Zoomaliast
Agnes
3 sõnumid
agnes fr
Tere, millist suurust soovitaksite minu väikesele Itaalia vintrikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil lihtsalt mõõta oma koera ja võrrelda tootelehel näidatud suurustega. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Marie-Laure
1 sõnumid
marie-laure fr
Tere, tahaksin teada, kas see L-suuruses kott sobib üle 7-kilosele briti lühikarvalisele kassile? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie looma transpordimugavuse huvides soovitame mitte kasutada seda toodet suuruses L. Suurem puur või transpordikott oleks sobivam, koos mänguasjade ja toiduga, eriti kui transport on pikk. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, mul on 3,5 kg kaaluv chihuahua ja sooviksin teada, mis suuruses kott talle sobiks, sest kuigi vaatan kottide suurusi, ei suuda ma ette kujutada, kuidas see seest välja näeb. Tänan teid ette. Lugupidamisega, Sandrine G.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teie koera mõõta ja võrrelda toodud mõõtmetega tootelehel. M suurus peaks sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Cécilia
1 sõnumid
cécilia fr
Tere,3 kg kaaluva kassi jaoks, millist suurust te soovitaksite?Aitäh. Lugupidamisega,prl Cécilia Kiosseff.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil oma kassi mõõta ja võrrelda tootekaardil toodud mõõtmetega. M-suurus peaks sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
veronique
1 sõnumid
veronique fr
Tere, kui suur on Jack Russell
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame suurust L teie koerale, kes kasvab 25-30 cm pikkuseks. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
FRANCOISE
1 sõnumid
francoise fr
MA OSTSIN SELLE KOTI, AVASIN, EI VOLDSIN. ME PIDASIME JÕULE. VOLDSIN LAHTI JA SEE ON LIIGA VÄIKE. MULLE ÖELDI SELGELT, ET SEE SUURUS ON JACK RUSSELLILE. PETTUNUD, SEST EI SAA ENNE PÜHI SAATA. HÄRRA KUTSUS MIND PAKKI VASTU VÕTMA, ALLKIRJASTASIN JA TA EI ANDNUD ÜHTEGI PABERIT. POLE HEA KOGEMUS. OSTSIN KOLM ASJA, NATUKE PETTUNUD, ET ESIMESEL KORRAL NII LÄKS. KUIDAS MA SAAN VAHETADA, KUI MUL EI OLE KASTI, MITTE MIDAGI? PANIN PAIGALE JA KORISTASIN. TÄNAN TEID MÕISTMISE EEST.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil Zoomalia kontost tellimuse jälgimise kaudu võtta ühendust klienditeenindusega. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
Marie-Therese
5 sõnumid
marie-therese fr
Soovin teada koti kaalu, sest lennukisse minnes ei tohi koer koos kotiga salongi jaoks ületada 6 kilo. Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, M-suuruses kott kaalub 1,105 kg. L-suuruses kott kaalub 1,336 kg. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere, millist suurust peaksin võtma prantsuse buldogi jaoks? Või soovitate mõnda teist marki? Tänan vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See M-suuruses korv peaks talle ideaalselt sobima. Mõelge siiski oma buldogi mõõtmisele, et veenduda, et tal on sees mugav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Christine
1 sõnumid
christine fr
Tere õhtust, millist suurust ma peaksin võtma musta "flower" transpordikoti jaoks kassile????S?M?L?Ootan teie vastust.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie kassile suurust S. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
cynthia
1 sõnumid
cynthia fr
Kas ma saan oma kahte kassi koos transportida
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Võite need kokku panna M- või L-suuruses korvi, olenevalt teie kasside suurusest. See peaks olema lühike distants, sest neile ei pruugi olla meeldiv, kui neid suletakse koos samasse korvi. Siiski on keelatud lennata kahe loomaga samas korvis. See korv ei ole lennuki jaoks heaks kiidetud. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest