Küsimused, tootearutelud Box de transport Mini-Capri gris / vert

100% kliendid

soovitan seda toodet

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lucie
4 sõnumid
lucie fr
Tere, ma usun, et saaksite mind aidata. Millal broneerite uusi transpordipuur?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on täiendamisel ja on saadaval järgmise nädala lõpus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
LAURIE
1 sõnumid
laurie fr
Tere! Minu jänes kaalub 2,5 kg ja ma pean ta lennukiga kaasa võtma. Tema ja puur ei tohi kokku kaaluda rohkem kui 5 kg. Kas te saaksite mulle öelda, kui palju puur kaalub? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle kasti kaal on 800 g. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
cassandre
5 sõnumid
cassandre fr
kas see transpordikast sobib 2-le naissoost rotile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See peaks sobima, kuid kontrollige siiski oma kahe roti reaalseid mõõtmeid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Priscilla
1 sõnumid
priscilla fr
Tere, otsin puuri, kuhu mahuksid kaks merisiga ja millel on avaus peal. Kas see puur sobib? Kui ei, siis mida te soovitate? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kas otsite reisipuuri või igapäevast puuri? Teie loomade mugavuse huvides ei soovita me seda toodet, kui soovite neid panna ühte puuri kokku. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Pauline
1 sõnumid
pauline fr
Kas see puur mahutab kaks merisiga? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie loomade mugavuse huvides soovitame teie kahte merisiga mitte panna samasse transpordikarpi. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
Manon
1 sõnumid
manon fr
Kas see puur mahutab 4 isast rotti (umbes +/- 400 g igaüks)? Täname vastuse eest :)
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur tundub teie neljale rotile veidi väike. Soovitame pigem seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/rodeo-16-boite-de-transport-pour-rongeurs-en-plastique-transparente-couvercle-bleu-p-16719.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
alison
2 sõnumid
alison fr
Tere, kas see puur sobib kääbusküülikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mini Capri transpordipuur peaks olema sobiv teie pässikõrvalisele küülikule. See sõltub teie küüliku suurusest; kui puur on veidi suurem kui tema, siis on see sobiv. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest