Küsimused, tootearutelud Mitte-elektrifitseeritav topeltotstega kanavõrk H106cm

25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Gautier
1 sõnumid
gautier fr
Tere, aitäh kõigepealt ilusa veebisaidi ja soodsate hindade eest, mida te pakute. Kas 50 meetri pikkusel kanavõrgul on võimalik aedikusse sisenemiseks värav lisada? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, selles võrgus, mis lahti rullitakse ühest tükist, pole ust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nathalie
12 sõnumid
nathalie fr
Tere,Kas võrgu elektrifitseerimiseks on vaja soetada pistik või on see kaasas? Ma ei näe seda kirjelduse juures. Kuidas seejärel võrku elektrifitseerida? Kas seal on sissepääs, et saaksin siseneda ja väljuda kinnistust või pean enne sinna sisenemist pistiku eemaldama? Aitäh, sest see on kiireloomuline ost, kuna mul on uus koer, kes ründab mu kanu... (Kas see võrk oleks tõhus nende kaitsmiseks) Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Nagu kirjelduses ja pealkirjas on märgitud, see linnuvõrk ei ole elektrit juhtiv. Soovitame valida selle toote: https://www.zoomalia.com/animalerie/filet-volaille-orange-electrifiable-p-9108.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
STEPHAN
1 sõnumid
stephan fr
Tere, olete palunud lisada kommentaaridele fotosid, kuid need ei ilmu veebisaidil???
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegelikult kinnitame, et teie fotosid ei kuvata. Soovitame uuesti proovida. Võib-olla ei ole teie fotod sobivas formaadis. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
DOMINIQUE
8 sõnumid
dominique fr
Tere, tiim, eelmisel aastal ostsin teilt 25 m pikkuse mittelektrilise aia, et oma 2 kana piirata. Rohi pole enam alles. Tahaksin seda nihutada, et rohi kasvaks sama koha peal tagasi, jättes kanakuut paigale. Kuidas seda teha? Paigaldasin vaiad, kuna linnud pääsesid aeda. Kui kaua rohu tagasi kasvamine aega võtab? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui soovite oma kanade aeda ümber paigutada, tuleb võrk teise kohta viia. Tuleb lasta loodusel rahulikult toimida, et muru saaks uuesti kasvada. Kahjuks ei saa me täpset aega öelda, sest see sõltub pinnase kahjustuse tasemest, päikesevalgusest ja teie piirkonna sademetest. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
DOMINIQUE
8 sõnumid
dominique fr
Tere, ikka Dominique, olen kanade kasvatamise asjatundja. Suur tänu meeskonnale. Sooviksin tellida 25 m pikkuse mitteelektrifitseeritud aia, kuid lisaks ka vaiasid. Kas kõrgusest piisab, et mu 2 kana ei saaks üle lennata?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõrgus peaks sobima ja teie kanad peaksid aedikusse jääma. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
DOMINIQUE
8 sõnumid
dominique fr
Kas tõsi, et tuleb kanade tiivad kärpida, et nad lendu ei tõuseks? Soovin oma 3 kana aedikut suurendada. Kui palju ruutmeetreid on vaja ühe kana kohta? Kas peaksin katusekaitseks kasutama võrgut, isegi peenemat? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Siin on link, mis peaks teid aitama: https://www.jardins-du-nord.fr/comment-couper-les-plumes-des-poules-t4791.html Kui toimite nii, ei peaks teil olema vaja kaitsta tarandiku pealispinda. Mis puutub nende ruumi, siis tuleb arvestada 6 kana ruutmeetri kohta kanalas ja 10m² kana kohta välialal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
daniel
1 sõnumid
daniel fr
lahendus, kuidas võrku korralikult pingutada, kuna vaiad on tõesti liiga painduvad. üldse pole jäikust. tänan
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kui leiate, et vaiad on liiga painduvad, võite lisada 12 mm armatuurist vaiad, mis on nurkades 40 cm sügavusele maasse pandud. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Boris
1 sõnumid
boris fr
Tere, Millist kogusepõhist allahindlust pakute? Kavas on tellida 6 viiekümne meetrist võrku. Parimate soovidega, Boris
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kuna hinnad on juba ahvatlevad, ei saa me teile allahindlust teha. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
renaud
1 sõnumid
renaud fr
Tere, mitu posti on vaja 25 m võrgu jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Linnuliha võrk 25m koosneb 7 postist. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, ma sooviksin teada postide kõrgust, ettep tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, postide kõrgus on: 124,5 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nicole
1 sõnumid
nicole fr
Tere, kas on võimalik lõigata võrk kaheks osaks päevade jaoks, mil mul pole 25 meetrit vaja?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei soovita seda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Florence
1 sõnumid
florence fr
Tere, kas on võimalik osta täiendavaid vaiu?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, küülikute pidamiseks leiate vaiu loomakasvatuse kategoorias, elektriline tara, elektrilise tara vaiad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Eric
1 sõnumid
eric fr
Tere õhtust, mis oleks 75-meetrise võrgu hind?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pikkuse 75 meetri jaoks on teil vaja kahte Kerbli kaubamärgi võrku. Esimene 50 meetri pikkune maksab 125 eurot, teine 25 meetri pikkune maksab 92 eurot (kokku 217 eurot). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest