Küsimused, tootearutelud Mitte-elektrifitseeritav topeltotstega kanavõrk H106cm
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
gautier
Tere, aitäh kõigepealt ilusa veebisaidi ja soodsate hindade eest, mida te pakute. Kas 50 meetri pikkusel kanavõrgul on võimalik aedikusse sisenemiseks värav lisada? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selles võrgus, mis lahti rullitakse ühest tükist, pole ust. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
12 sõnumid
nathalie
Tere,Kas võrgu elektrifitseerimiseks on vaja soetada pistik või on see kaasas? Ma ei näe seda kirjelduse juures. Kuidas seejärel võrku elektrifitseerida? Kas seal on sissepääs, et saaksin siseneda ja väljuda kinnistust või pean enne sinna sisenemist pistiku eemaldama? Aitäh, sest see on kiireloomuline ost, kuna mul on uus koer, kes ründab mu kanu... (Kas see võrk oleks tõhus nende kaitsmiseks) Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Nagu kirjelduses ja pealkirjas on märgitud, see linnuvõrk ei ole elektrit juhtiv. Soovitame valida selle toote: https://www.zoomalia.com/animalerie/filet-volaille-orange-electrifiable-p-9108.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stephan
Tere, olete palunud lisada kommentaaridele fotosid, kuid need ei ilmu veebisaidil???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tegelikult kinnitame, et teie fotosid ei kuvata. Soovitame uuesti proovida. Võib-olla ei ole teie fotod sobivas formaadis. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
8 sõnumid
dominique
Tere, tiim, eelmisel aastal ostsin teilt 25 m pikkuse mittelektrilise aia, et oma 2 kana piirata. Rohi pole enam alles. Tahaksin seda nihutada, et rohi kasvaks sama koha peal tagasi, jättes kanakuut paigale. Kuidas seda teha? Paigaldasin vaiad, kuna linnud pääsesid aeda. Kui kaua rohu tagasi kasvamine aega võtab? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui soovite oma kanade aeda ümber paigutada, tuleb võrk teise kohta viia. Tuleb lasta loodusel rahulikult toimida, et muru saaks uuesti kasvada. Kahjuks ei saa me täpset aega öelda, sest see sõltub pinnase kahjustuse tasemest, päikesevalgusest ja teie piirkonna sademetest. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
8 sõnumid
dominique
Tere, ikka Dominique, olen kanade kasvatamise asjatundja. Suur tänu meeskonnale. Sooviksin tellida 25 m pikkuse mitteelektrifitseeritud aia, kuid lisaks ka vaiasid. Kas kõrgusest piisab, et mu 2 kana ei saaks üle lennata?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõrgus peaks sobima ja teie kanad peaksid aedikusse jääma. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
dominique
Kas tõsi, et tuleb kanade tiivad kärpida, et nad lendu ei tõuseks? Soovin oma 3 kana aedikut suurendada. Kui palju ruutmeetreid on vaja ühe kana kohta? Kas peaksin katusekaitseks kasutama võrgut, isegi peenemat? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Siin on link, mis peaks teid aitama: https://www.jardins-du-nord.fr/comment-couper-les-plumes-des-poules-t4791.html Kui toimite nii, ei peaks teil olema vaja kaitsta tarandiku pealispinda. Mis puutub nende ruumi, siis tuleb arvestada 6 kana ruutmeetri kohta kanalas ja 10m² kana kohta välialal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
daniel
lahendus, kuidas võrku korralikult pingutada, kuna vaiad on tõesti liiga painduvad. üldse pole jäikust. tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui leiate, et vaiad on liiga painduvad, võite lisada 12 mm armatuurist vaiad, mis on nurkades 40 cm sügavusele maasse pandud. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
1 sõnumid
boris
Tere, Millist kogusepõhist allahindlust pakute? Kavas on tellida 6 viiekümne meetrist võrku. Parimate soovidega, Boris
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kuna hinnad on juba ahvatlevad, ei saa me teile allahindlust teha. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
renaud
Tere, mitu posti on vaja 25 m võrgu jaoks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Linnuliha võrk 25m koosneb 7 postist. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, ma sooviksin teada postide kõrgust, ettep tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, postide kõrgus on: 124,5 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicole
Tere, kas on võimalik lõigata võrk kaheks osaks päevade jaoks, mil mul pole 25 meetrit vaja?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei soovita seda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
florence
Tere, kas on võimalik osta täiendavaid vaiu?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, küülikute pidamiseks leiate vaiu loomakasvatuse kategoorias, elektriline tara, elektrilise tara vaiad. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
eric
Tere õhtust, mis oleks 75-meetrise võrgu hind?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pikkuse 75 meetri jaoks on teil vaja kahte Kerbli kaubamärgi võrku. Esimene 50 meetri pikkune maksab 125 eurot, teine 25 meetri pikkune maksab 92 eurot (kokku 217 eurot). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond