Küsimused, tootearutelud
9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
9 sõnumid
isabelle
Saate selle kätte, kui 2,5 kg, sest mul on seda kiiresti vaja. Vastasel juhul muudan oma tellimust. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on tellimisel, enne saatmist tuleb arvestada vähemalt 8 tööpäeva pikkuse tarneajaga. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
9 sõnumid
isabelle
Tere, kas toode on laos olemas?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, 12 kg pakend on laos. 2,5 kg on taaslaosimisel ja saab kohe tellida. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
5 sõnumid
lia
Tere, kui palju liitreid teeb 2,5-kilone pakk? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, selle maht on umbes 25L. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aislyn
Tere, 12 kg võrdub kui palju liitrites? Aitäh ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see on umbes 120L. Kuid selle imavusaste on 430%, seega on see sama mahuga standardsest liivast tõhusam. Lisaks on see 100% looduslik ja biolagunev. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, kas saaksite mulle öelda, millele vastab 12 kg kanepist ja linasest allapanu võrreldes Hami Form'i 100 l spetsiaalse näriliste allapanuga? Mul on raskusi kg ja l teisendamisega. Ma ei kujuta ette, kui palju see minu kodus ruumi võtaks. Täname teid abi eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see allapanu on mahukam kui Hamiformi oma, mis kaalub 8 kg. See on umbes 120L. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond