Tellimused, mis ei ilmu vaatamata panga makse kinnitamisele.

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere, ma ei saa aru. Tegin tellimuse, mille makse kinnitati minu panga poolt. Ma ei ole saanud kinnituskirja ja tellimus ei ilmu minu kliendikontole. Arvasin, et tegin vea, ja kahe päeva pärast, praegu, tegin uuesti tellimuse. Sama lugu, makse kinnitati panga poolt, kuid Zoomaliast ei ole kinnituskirja ja mu teine tellimus ei ilmu minu kliendikontole. Ma olen mures, sest maksin kaks korda, esimesel korral 53,97 eurot ja teisel korral 76,96 eurot, kinnitatud panga poolt. Ja ma ei ole midagi saanud... kas te saaksite mulle selgitada ja öelda, kas maksed on läinud läbi? Sest minu tellimus on peaaegu kahekordistunud. Kui mõlemad tellimused on läinud läbi, siis on mul liiga palju värskuspakke. Minu e-post: [email protected]. Palun vastake mulle. Lugupidamisega
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere, Zoomalia, kas saaksite palun mulle vastata. Aitäh
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Nathalie, Mul on kahju, et teie tellimusi ei õnnestunud täita. Saatsin teile just e-kirja, et teile vastata. Meie foorum on suhtluseks mõeldud keskkond, mitte kontaktivahend; seega ei saanud me teie taotlust varasemalt käsitleda. Ärge kartke meiega ühendust võtta, kasutades "Minu konto", "Klienditeenindus" saadaolevat vormi. Ilusat päeva, Coralie Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest