Tellimuse täpsustus
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
michael
Tellimuse number AP2325889954 [email protected] Olen valinud kingituseks kausi, kuid ma ei saanud suurust valida. Palun pange suurus kassile, kui on suurus kassile, pange suurim, kuid kassile, aitäh.
1 sõnumid
isabelle
Tere, ma just esitasin tellimuse, kuid pole saanud kinnituskirja
287 sõnumid
zoomalia
Tere Isabelle, võtan ühendust seoses teie kommentaariga. Et teid paremini aidata, kutsun teid üles meiega ühendust võtma teie kliendikontol olevate vormide kaudu. Lihtsalt klõpsake "Klienditeenindus", jaotises "Võta meiega ühendust". Jään teie teenistusse ning soovin teile ilusat päeva. Coralie, Zoomaliast.
3 sõnumid
josette
Tere, kas saaksite selle tarne kiirendada, mis on tellitud alates 6. aprillist
287 sõnumid
zoomalia
Tere Josette, Kõigi küsimuste korral kutsun teid ühendust võtma meie klienditeenindusega. Peate lihtsalt klõpsama "Klienditeenindus", rubriigis "Võtke meiega ühendust". Olen teie jaoks olemas ja soovin teile ilusat päeva. Coralie Zoomaliast
1 sõnumid
christiane
Mul on vaja teile raha üle kandaMa ei saanud teie pangarekvisiite täielikult kirja Kuidas neid saadaChristiane Coste
287 sõnumid
zoomalia
Tere Christiane, kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, et saaksime teile edastada teie makse sooritamiseks vajalikku teavet. Teile piisab, kui klõpsate "Klienditeenindus", rubriigis "Võta ühendust". Jään teie käsutusse, Coralie Zoomaliast