teave konksnokkade kohta

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
nicole
1 sõnumid
nicole fr

Tere kõigile!

Mul on nüüd toredad linnud, eile sündis mul 3 sabaotsaliga beebit ning kuu aega tagasi 3 värvikirevat beebit. Minu abikaasa ehitab õue suure puuri, mis on mõeldud värvikirevatele beebidele. Kas arvate, et ma saaksin mõne nädala pärast sabaotsaliste beebid nendega koos paigutada? Mul on ka munad nümfkakaduudel ja armulindudel. Kas oskate öelda, millised linnud võiksin koos värvikirevatega paigutada, kuna mul pole rohkem puuri ruumi. See polnud planeeritud ja lootsin, et võiksin neid vanematega jätkata ning pesad eemaldada. Palun aidake mind oma nõuannetega, sest alustasin alles nende lindudega. Aitäh teie nõuannete eest!

fairy
18 sõnumid
fairy fr

Tere sulle,

Ma soovitan sul konsulteerida oma eksootiliste lemmikloomade veterinaararstiga.

Väike nõuanne: need linnud on troopilised linnud, seega ära pane neid õue, vähemalt mitte praegu.

Uuri rohkem oma eksootiliste lemmikloomade veterinaararstilt.

Loodan, et sain sind aidata!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest