Küsimused, tootearutelud Taimne klombistuv kassiliiv TofuPellets Quality Clean - 7L

17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Caroline
1 sõnumid
caroline fr
Tere, on öeldud, et tualett ei tohi paigutada niiskesse ruumi, minu kassi liivakast asub praegu akendeta vannitoas. Kas te saaksite öelda, miks ei tohiks seda niiskesse ruumi panna? Suur tänu ette
Elina
1 sõnumid
elina fr
Tere, meil on allapanu akendeta ruumis (wc) ja see sobib väga hästi! Oletan, et see on selleks, et vältida graanulite niiskumist. Kuid meie puhul pole see üldse probleem!
Fabienne
2 sõnumid
fabienne fr
Tere, ma loen, et see liiv saab visata tualetti, aga mul on isiklik septik ja mitte linnakanalisatsioon. Minu küsimus on, kas ma võin selle tualetti visata vaatamata oma septikule? Tänan neid, kes võtavad aega minu küsimusele vastamiseks.
Patricia
1 sõnumid
patricia fr
Tere õhtust, ostan seda esimest korda. Mina seda ei teeks, sest on oht minu süvend ummistada. Lugupidamisega
Antoine
1 sõnumid
antoine fr
Graanulid lahustuvad vees väga hästi, seega ma ei usu, et need võivad põhjustada ummistust, kuid ma ei oska öelda, millist mõju need teie reoveepuhasti mikroorganismidele avaldada võivad
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere Fabienne,

Siin on ajaveebi artikkel, mis võib vastata teie küsimusele: https://www.zoomalia.com/blog/article/ou-jeter-litiere-biodegradable-chat.html

Kokkuvõttes! Vältige individuaalse reoveepuhastussüsteemiga ühendatud tualettruumide kassiliiva viskamist. Võite küsida arvamust oma piirkonna jäätmekäitlusseltsilt.

Parimate soovidega,
Céline Zoomaliast :)
Lise
1 sõnumid
lise fr
Tere, mulle meeldib see allapanu väga, see on väga praktiline! Tahaksin teada, kus see on valmistatud, palun. Tänan teid.
Kathleen
1 sõnumid
kathleen fr
Tere, mu jänesel on kalduvus soovida aluse graanuleid näksida, kas see võib olla tema tervisele ohtlik?
Lisa
27 sõnumid
lisa fr
Tere, kokkukleepuvuse tõttu ei soovita me seda allapanu närilistele, kuna see võib suurtes kogustes allaneelamisel põhjustada ummistust. Lugupidamisega, Lisa Zoomalia'st.
Fabrice
1 sõnumid
fabrice fr
Saidil on kirjas, et see võib olla tualetti visatud ja karbil on märgitud, et ei tohi neid tualettruumi visata... keda uskuda?
Laure
14 sõnumid
laure fr
Teoreetiliselt ei visata tualetti pesakasti, vaid ainult väljaheiteid. Kuhu visata taimepuistematerjal? Taimepuistematerjal on tavaliselt biolagunev ja sobib kompostikasti, enamasti ilma sorteerimata. See on tema üks suurimaid eeliseid, kuigi ta ei ole kõige imavam ega tõhusam kassiliivakastis. Kui aga mingil põhjusel on vaja see prügikasti visata, tuleb see panna eraldi kotti mittetaaskasutatavate jäätmete hulka. Erinevalt sinust ei ole prügimeestel jaamade taga kompostikasti väetise valmistamiseks, kuigi see on idee. Kuhu visata kasside väljaheited? Kassiväljaheited on orgaanilised ja ei erine oluliselt meie enda omadest. Vormilt on need sama vahelduvad kui inimesele. Lihtsamalt öeldes võite võtta aega, et kasside väljaheited ülejäänud väljaheidetest eraldi tualetist alla lasta.
Amande
1 sõnumid
amande fr
Ei pea üldse lõhnu kinni. Ei midagi
Helene
1 sõnumid
helene fr
Tere, kust pärineb tofu, mida selles allapanus kasutatakse? Kui see pärineb Prantsusmaalt või Euroopast, siis pole probleemi, aga kui kaugemalt, siis on oht metsade hävitamiseks!
Michèle
1 sõnumid
michèle fr
Pärit Hiinast
EVELYNE
1 sõnumid
evelyne fr
,Isiklikult ei olnud ma tootega rahul ja ei ostaks seda enam seega...
Valerie
1 sõnumid
valerie fr
Samuti ei ole selle tootega rahul.
Julie
2 sõnumid
julie fr
Miks selle toote puhul enam hulgi- või komplektimüüki ei toimu? Juba praegu on see euro võrra kallimaks läinud...
Lisa
27 sõnumid
lisa fr
Tere, partiid on uuesti veebis saadaval. Head päeva

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest