Küsimused, tootearutelud
3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
pierre
Toode Greenbox komplekt. Komplektiga on kaasas väike läbipaistev kott koos ürdipulbriga. Kas keegi oskab mind teavitada, sest seda pole karbil esemete hulgas loetletud? Aitäh ja häid jõule!
2 sõnumid
pierre
See on kassinaeri kotike
2 sõnumid
héloïse
See on väike kotike, milles on veidi kassimuru. Mõned kassid (nagu minu oma) on sellest väga vaimustuses, näiteks võite seda veidi puistata kaasasolevale papist kraapimisalusele, mis meelitab neid ligi ja virgutab neid
8 sõnumid
béatrice
Tere, Väike kott sisaldab naistenõgest, mida on lihtsam nimetada kassikülviks. Kui paned seda kas kraapimispuule või padjale, kus sinu kassile meeldib magada, on ta rõõmus. Sa näed, kuidas ta selles püherdab ja mõnust nurrub. See on kassidele üsna joovastav taim, neile meeldib see väga. Ära anna neile seda kogu aeg. Selle taimega on su kass õnnelik ja tunneb end hästi oma keha sees. On mänguasju, mida saab selle rohuga täita. Mängutunde täis. Mul on 12 kassi ja igal ühel on oma mänguasi, olen seda lisanud igale poole, kus nad end hästi tunnevad, eriti ronimispuudele. Loodan, et vastasin su küsimusele. Häid aasta lõpu pühi.