Küsimused, tootearutelud Täielik terraariumikomplekt veekilpkonna jaoks Exo Terra 60 cm

11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Nicolas
7 sõnumid
nicolas fr
Tere, milliseid liike võiks sellesse akvaariumi panna? Aitäh
Ludivine
1 sõnumid
ludivine fr
Tere, Sooviksime osta 2 punakõrva-maalpehkuspaari, kelle suurus täiskasvanuna on 20 kuni 25 cm. Kas selline aqua-terrarium sobib või üldse mitte? Tänan tagasiside eest.
marine
1 sõnumid
marine fr
Tere! Kas see sobib minu üksikule Pelomedusa kilpkonnale? Tal peaks olema 7-8 aastat, kuid ta ei ole eriti suur... Võib-olla on tema akvaarium liiga väike? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see terraarium on teie kilpkonna jaoks liiga väike, soovitatav minimaalne suurus on 100x40x40cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Cédric
1 sõnumid
cédric fr
Tere, kas see sobib üheks või kaheks meduusipalliks? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see vann sobib ühe kilpkonna jaoks, kuid on liiga kitsas kahe täiskasvanud isendi jaoks, kuna Pelo Medusa on kuni 20 cm pikkune. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
auriane
1 sõnumid
auriane fr
Tere, kas on võimalik randa eemaldada? Kas teil on ilma? Tänan
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kuna vesikilpkonnad vajavad randa, müüakse kõik meie terraariumid sellega koos. Kuid need on eemaldatavad, seega saate vajadusel need ära võtta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, kas see sobiks minu kilpkonnale? Mulle tundub, et see on scripta troostii. Palun aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see komplekt sobib teie kilpkonnale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandre
14 sõnumid
alexandre fr
Kas see akvaarium sobib kahe suureks kasvava kollase kõrvaga kilpkonna (Trachemys scripta scripta) jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode jääb teie kahe isendi jaoks liiga väikeseks. Soovitame pigem akvaterrariumi, mille minimaalne pikkus on 1 m täiskasvanud isendi jaoks. Võime soovitada sellist toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/bac-a-tortue-jamaica-110-scenic-p-300.html https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-tortum-avec-filtre-noir-p-28737.html https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-tortum-avec-filtre-blanc-p-28739.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest