Küsimused, tootearutelud Extention pour chatière SWING

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
emilie
1 sõnumid
emilie fr
Tere! Kui palju laiendusi on selle artikli jaoks, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kas saaksite täpsustada oma küsimust? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
estelle
1 sõnumid
estelle fr
Tere, mul on 31 cm sein. Soovin osta kiikustega 5 chatici ja pikendusi. Arvestades, et chatic on 9,6 cm ja pikendused 5 cm, kui palju pikendusi peab arvestama, jättes osa välisküljele? Kuidas teha, kui see ei lähe täpselt mõõtmete järgi? Kas pole parem ette näha 2 chaticit? Üks sisekülje jaoks ja teine väliskülje jaoks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ühest kassiluugist piisab, tunnelid saab vajadusel lühemaks lõigata. Vaja läheb vähemalt nelja tunnelit. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Sylvain
2 sõnumid
sylvain fr
Tere, sooviksin paigaldada kassiukse umbes 30 cm paksusele plokktellisseinale. Kas ma saan kasutada 6 pikendust, kui see kokkuvõttes liiga pikaks osutub? Kas pikendust saab lõigata? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, te saate tõepoolest mitmeid pikendusi kombineerida, kuid me ei soovita neid lõigata, kuna see muudaks nende kinnitamise ebastabiilsemaks. Lisaks, kas olete kindel, et teie loom julgeb minna 30 cm pikkusesse tunnelisse? Kas see ei hirmutaks teda? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Berangere
2 sõnumid
berangere fr
Esitan uuesti tellimuse nende pikenduste jaoks, et oma kassiuksed lõplikult paigaldada. Ootan, kaua on vaja, sest aasta alles algab.
Berangere
2 sõnumid
berangere fr
Tahaksin teada, kas ma saan kunagi kätte need pikendused, mille olin tellinud, kuid pidin need tühistama varude lõppemise ja määramatu viivituse tõttu. Palun andke teada, kui tootja suudab seda tunnelit tarnida. Praegu on kassiukse paigaldamine ajutine.. nende pikenduste ootuses.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, pärast kontrollimist tühistasite tõepoolest selle toote oma tellimusest, seega ei ole see meie tarnija juures tellitud. Peate esitama uue tellimuse selle tootega, et saaksime selle omakorda tellida. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Mélanie
1 sõnumid
mélanie fr
Sooviksin teada, milleks täpselt see laiendus mõeldud on? Kas see toimib nii, nagu ülevaates märgitud, st kas see lõpetab esteetilise vinnapaigaldise ustele, mis on paksemad kui 3 cm? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Jah, see on tõepoolest kassiukse paigaldamise esteetilise viimistluse jaoks, nagu arvustus märgib.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest