suurte kasside transport
Tere,
Mida võiksite mulle soovitada järgmise ostu jaoks: kott, jalutuskäru... et transportida suur kass loomaarsti juurde. Ma ei sõida autoga, kuid loomaarst on 5 minuti kaugusel jalgsi. Mul on vaja midagi vastupidavat, kuna minu kaks Ragdolli kaaluvad 6 kg, mis on selle kassi tõu normaalne kaal. Muidugi transpordin ainult ühte kassi korraga.
Tänan ette teie nõuannete eest.
Tere Odile,
Sul on erinevad võimalused: sa võid valida seljakoti, näiteks Shiva või Connor mudeli Trixie’lt (ideaalne, et mitte kätt ära väsitada!). Võid ka jääda transpordipuuri juurde, Atlas Deluxe firma Ferplast on suurepärase kvaliteediga. Samuti võid valida ratastel koti (kasutatav ka seljakotina) firmalt Trixie. Isiklikult, kui lähed jalgsi, valiksin ratastel koti, see väsitab sind vähem.
Loodan, et sain aidata sinu otsingutel ,
Kohtumiseni!!!
Tere Sandra,
Aitäh, et leidsite aega minu küsimusele vastamiseks. Olin mõelnud nii ratastega puurist kui ka ratastega kotist. Minu elukoha linna kõnniteed ja teekate on sellises seisukorras, et kartsin, et ratastega kott ei pea nendele tingimustele vastu. Kuid on tõsi, et ma käin harva loomaarsti juures. Minu kassid (vaata minu avatari) on RAGDOLLID ja noorim kaalub juba 6kg500 1,5-aastaselt. Need kassid saavutavad oma lõpliku kaalu ja värvi alles 3-4 aastaselt.
Olen valmis jagama teavet nende kasside kohta. Väike lisainfo, nad on väga armsad ja kunagi mitte pahatahtlikud kassid.
Tänan veel kord.
Tere Odile,
Su kassid näivad olevat lihtsalt imelised!!! Kuidas neid kutsutakse? Karvkate tundub olevat imeline , ja kui neil on ka leebe iseloom, siis peab nendega koos elamine olema suurepärane!
Tere jälle,
Need kassid on tõesti väga ilusad, kuid ma ei kasvata neid, kuigi mul on suur soov. Need on seega Ragdollid, Ameerika tõug ja minu kasvataja Biarritzi linnast tõi selle tõu esimesena Prantsusmaale. Minu avataril oleva kassi, Gailande'i Cisko, värv on siisamipruun (siiamilik värv), kuid nad on saadaval mitmes värvitoonis. Mul on veel üks sinine mitted (valgete käppadega nagu Birmania püha) Doolittle de Gailande. Kuigi nad on rasked, on nad väga mängulised ja osavad hüppajad. Need kassid on ülimalt sõbralikud, väga kiindunud teie inimese vastu ja kunagi agressiivsed, sellel tõul pole terviseprobleeme. Tõeline unistus lemmiklooma jaoks. Soovitan seda tõugu väga.
Tänan huvi eest.
Kui sa tahad, sa võiksid postitada foorumisse pilte? See oleks super!!! Sest iga päev ei näe nii ilusaid kasse!
Jah, ma soovin lisada rohkem fotosid, aga kui olen nende üleslaadimise lõpetanud,
annan oma e-posti aadressi ja saan vastuse "juba kasutusel". Kuidas ma peaksin toimima?
Aitäh.
Ma sain lisada ainult selle foto: DOOLITTLE isane Ragdoll sinine mitted (sinakashall kinnastega)
Tere Odile,
Kujutise foorumisse sisestamiseks mine jaotisse "kuidas sisestada pilti", seal on kõik selgitused. Foto puhul on see sinu avatar, sinna saad panna ainult ühe foto. Oleks tore, kui saaksid foorumisse otse fotosid lisada. Kui sul on pärast selgituste lugemist ikka veel raskusi, anna mulle teada, proovin sind aidata!