Surmad, ebakindlus ja kahtlused...

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
gabriel
2 sõnumid
gabriel fr

Vabandust sissejuhatuse pärast, mis kirjeldab meie väikest perekonda, kuid see tundub olevat oluline ja pealegi, kui ma siia foorumisse tulin (mida ma tavaliselt ei tee), siis on see peamiselt sellepärast, et tundub, et see aitaks mul oma kassist ja tunnetest, mida ta minule jagas ning need, mida tema surm esile kutsus, rääkida...

Kõigepealt, tere päevast/õhtust, ma tutvustan ennast, minu nimi on Gabriel, olen 25-aastane, elan meie majas 2 aastat ja jagan seda oma kihlatu, kellega olen olnud 5 aastat, ja mitmete väikeste karvapallidega :)

Neid oli (olid) 4 (praegu 2 kassipoega, kelle üks meie kiisudest sünnitas ja kellele me kavatseme tavaliselt leida uue kodu).

Esimene kass oli nimega Kuro ja umbes 4-aastaseks saanud, ta oli täiesti valge, nagu tema nimi ei näita (mis tähendab musta).

Et talle seltskonda pakkuda, otsustasime võtta talle sõbra, kellega ta sai väga hästi läbi, umbes sama vana, keda kutsutakse Shiroks (mis tähendab valget), ja, kui olete aru saanud mitte-loogikast, on täiesti must.

Me kavatsesime sellega peatuda. Aga ühel päeval, kui Shiro ei olnud kaks päeva meie vana korterisse tagasi tulnud, ütlesid naabrid meile, et nad leidsid ta ja viisid koju. Kuid see ei olnud tema, vaid väike olend, vaevalt kahe nädala vanune. Ja kuna need naabrid ei saanud teda endale jätta, pärandasime lõppkokkuvõttes endale Yuki (mis tähendab lund või lumehelbeid) ja ta on, jah, te arvasite ära, täiesti must, kuid siiski pisikese valge medaliiniga. PS: kaks väikest kassipoega on tema omad.

Lõpuks võtsid meiega ühendust Kuro perekond, paar, kellelt me teda võtsime, läks lahku ega saanud/soovinud enam meie esimese kassi ema hoida ja nad ütlesid, et kavatsevad viia ta varjupaika, kui me teda ei võta... Nii et öelge tere Liloule (juba nimega), loom, kellel on tugev iseloom, nagu tema pojal üllataval kombel :)

IGATAHES, ma ei kirjuta tegelikult selleks, et rääkida kõigist headest asjadest, mida mu kassid ja eelkõige Kuro on mulle toonud :), vaid tema surmast, tühimikust, mille ta jättis, küsimustest, mida ma küsin, hirmudest ja valust, mida ma tahaksin (isegi kui see on isekas) "jagada". Ma ei taha tekitada teistes tundeid, aga mul on vaja sellest rääkida ja kihlatu juures rääkimine on vastupidiselt mõeldud, kuna see teeb meid veelgi kurvemaks...

Nii et meie Kuro, kes just sai 4 aastat vanaks ja natuke peale... Ta oli sageli torisev kass, kes kurtis alati, kui teda tõsteti ja isegi, kui teda silitati... (Kui ta oli noorem, oli ta aga nii kallistav, et võiks teda lausa kleepuvaks pidada).

Oleme tihti mõelnud, kas ta selle tõttu oli õnnelik meiega?.. Kuid mis pani meid arvama, et see vähemalt mingil määral nii oli, oli see, et hoolimata kõigist kohtadest, kus ta võis päeval magada või öösel puhata, valis ta alati olla vähemalt mitte kaugel, näiteks magamiseks lausa meie jalgade vahel voodis või siis minu pea kõrval padjal, kui ma magasin... Lühidalt, nii kaua, kui me teda ei puutunud, oli meil tunne, et ta armastas meid sama palju, kui meie teda.

gabriel
2 sõnumid
gabriel fr

Vabandust, et ma kirjutanud kõike korraga, kuid teksti pikkuse tõttu hakkas kirjutamine tõsiselt jamama...

Lisaks sellele olen just kirjutanud teise osa, kuid ma olen telefonis ja kogemata vahetasin lehte, mis kustutas kõik ära... Kirjutan selle kõik uuesti, kuid hiljem, seega vabandan inimeste ees, kes seda postitust loevad, ilma et see oleks täielik...

Minu järgmine postitus käsitleb teema südamikku... Ja loodan, et küsimused, mida ma endale esitan ja hirmud, mis mul mõningate teemade suhtes on, leiavad omaksvõtjaid, kes seeläbi ehk suudavad mind mõista ja aidata mul rahulikult leinaga toime tulla.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest