Sinine Viirpapagoi
Tere, seega tahaksin omandada sinist undulaati, aga mul ei ole kunagi linde olnud, ma ei tea sellest midagi! Tahaksin mõningaid nõuandeid, näiteks:
- Milline puuri vaja läheb?
- Kas nad on lärmakad?
- Kas nad haisevad?
- Kui kaua nad elavad?
- Kas nad on seltsivad?
- Kas neid saab taltsutada?
Aitäh
Tere Augustin,
on tõsi, et nüüdseks on loodud väga ilusaid värve lainelistele papagoidele. Kuna te ütlete, et te ei tea sellest eriti midagi, lubage mul vastata teie küsimustele.
Puuri ei pea olema väga suur (vaadake väikesed papagoi puurid), kuid üksik lind ei pruugi olla õnnelik üksi, eriti kui keegi pole pikka aega kodus. Need papagoid on lärmakad (piskuv heli), eriti kui neid on mitu. See ei lõhna halvasti, kui pöörate tähelepanu hügieenile: puuripõhja sageli vahetamine, puhas vesi jne. Nagu iga looma puhul, on puhtus oluline, vastasel juhul tekivad probleemid.
Et neid tegevuses hoida, mõelge mänguasjadele, eriti peeglitele, nad armastavad neid!
Need papagoid võivad elada kuni 7 aastat, kui hoitakse neid heades tingimustes (mitte tuuletõmbuses, ega otsese päikese käes) ja sõltuvalt sellest, kust te selle ostate. Küsige lind, kellel on rõngas, et teada selle sünniaastat.
Emased tunnete ära pruuni vahatükikese värvi järgi ja kaks isendit võivad paremini koos eksisteerida. Kui teil on aga paar, riskite kiiresti ülerahvastatusega, sest nad paljunevad väga hästi.
Olenevalt linnust võib ta olla seltsiv, kuid taltsutamine on alati võimalik; kuid selleks peate kulutama palju aega. Parim on teha seda noorelt, veel pesas olles, siis on see lihtsam.Edu. Kui olete algaja, ärge kartke küsimusi esitada.