Küsimused, tootearutelud Seresto Kass – Puugi- ja puugivastane kaelarihm kassidele

27 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
CATHERINE
1 sõnumid
catherine fr
Tere, ostsin ka teiselt veebisaidilt Seresto kaelarihma, kuna hind oli palju soodsam, kuid olin sunnitud selle oma kassil teatud aja pärast eemaldama, sest tal tekkisid samuti palju sügamisest tingitud kahjustusi. Kasu polnud mitte midagi! Pipetid ei ole tegelikult mõjusad.
Fabrice
1 sõnumid
fabrice fr
Kui see oli palju soodsama hinnaga, siis oli see kas võlts või saite oma esimesel tellimusel lisasoodustusi. Peale selle on vaja leida ka õige vahemaa, et kaelakee kaela ümber kinnitada, muidu on tõesti oht väikesteks vigastusteks.
ERWAN
1 sõnumid
erwan fr
Tere, olen teiega täiesti nõus! Meil oli seda mõru kogemust! Seresto kaelarihm ei tohiks "midagi tunda", vastasel juhul võib see olla eeterlikud õlid, mis on parimal juhul ja see on kassidele kahjustav! Mina esitasin Serestole ja politseijaoskonnale kaebuse.
Chantal
1 sõnumid
chantal fr
Ostsin kaks kaelarihma, kahjuks tekkis ühel mu kassidest mõni päev hiljem väga tõsine reaktsioon kaelal, kuid teine kass sai sellega hästi hakkama ja kandis seda terve suve.
LOETITIA
1 sõnumid
loetitia fr
Tere, eelmisel aastal ostsin ma teiselt veebisaidilt kaelarihmasid, mis osutusid võltsinguteks. Minu kassidel esinesid samad sümptomid, mida te mainite (sügelus, koorikud, kirbud). Ostsin uuesti kaelarihmasid Zoomaliast ja probleem kadus. Kas olete kindel oma kaelarihmade päritolus?
Sonia
1 sõnumid
sonia fr
Mu kass talus kaelarihma kuni eelmise aastani, kraapis seda jne ning tal polnud enam kaelakarvu, vaene loomake. Mul oli südamevalu, kui sellest aru sain. Otsustasin tablettide kasuks, mis on küll tülikamad, aga pipetid talle ei sobinud, nüüd tundub, et kõik toimib... aga kui kauaks?
Valérie
2 sõnumid
valérie fr
Olen juba 10 aastat ostnud Seresto kaelarihmasid ja olen alati olnud rahul nende tõhususega. Sel aastal, nagu tavaliselt, ostsin 4 kaelarihma oma kasside tarvis. Nad on neid kandnud veidi rohkem kui nädala ning mu kassid kratsivad end lakkamatult, nad on täiesti kirpudega kaetud! Kas Bayeri koostis on muutunud? Kas kirbud on muutunud Bayeri kaelarihma suhtes resistentseks? Kas on teisi inimesi, kes seisavad silmitsi sama probleemiga nagu mina? Mulle tundub, et kirbud on mu kodu vallutanud. Kas teil on palun nõuandeid, mida anda? Ette tänades
Emilie
2 sõnumid
emilie fr
Tere Valérie, kas olete kindel, et neil on kirbud? Sest minu kahel kassil, kes on olnud Seresto kasutajad üle 10 aasta, hakkas samuti nädala pärast tugev sügelus. Ma kontrollisin ja selgus, et see ei olnud mitte kirbud, vaid kaelarihmad, mis olid neid põletanud. Minu emasel kassil ei olnud karvu kaelarihma kohas ja see oli mädane. Võtsin kaelarihmad ära, desinfitseerisin mitu päeva, kasutasin salvi ja pärast seda, kui neil enam kaelarihmu ei olnud, lakkasid nad kratsimast. Ma arvan, et valem on muutunud ja muutunud meie karvapallide jaoks tugevalt keemiliseks. Minu soovitus on kontrollida, kas neil on tõesti kirbud, ja kui ei ole, siis proovige eemaldada kaelarihmad nädalaks, et näha, kas käitumises on muutusi.
Marie
1 sõnumid
marie fr
Seresto kaelarihmad sisaldavad kemikaale, seega tõepoolest kassid ja koerad sügelevad, kui nad neid kaelarihmu kannavad. Paljud inimesed märkavad, et need kaelarihmad pole nii tõhusad kui pipetid... parasiidid muutuvad nendele kemikaalidele vastupidavaks. Minu tädi kasutab väga regulaarselt diatomiitkivimit ja tema koeral pole kunagi kirpe olnud... ma arvan, et tuleb proovida mitmeid lahendusi, et leida see, mis loomale kõige paremini sobib ja probleemi lahendab. Minu kassil ja koeral on Seresto kaelarihmad olnud juba mitu aastat ja mul pole kunagi mingeid probleeme olnud...
Valérie
2 sõnumid
valérie fr
Aitäh vastuste eest, Emilie ja Marie! Emilie, ma kontrollisin hästi ja mu kassidel on tõepoolest kirbud! Pole allergiaprobleeme. Ostsin lisaks pipetid ja aerosooli, sest meid on kodus kirbud täitsa üle võtnud.....diivanil hüppavad kirbud meile peale ja hammustavad, õudus!
Corinne
1 sõnumid
corinne fr
Tere, mul on alati olnud väga positiivne kogemus Seresto kaelarihmadega koertele ja kassidele. Sel aastal võtsin ühe oma kassile ja lõpuks leidisin, et tal on ikkagi kirbud... Leidsin ühe, nii et olen kindel, et see on see... Olen väga pettunud, varem need kallid kaelarihmad töötasid hästi...
Marion
1 sõnumid
marion fr
Tere, sama järeldus... Olen juba kaheksa aastat kasutanud kaelarihmasid ja kõik oli suurepärane. Sel aastal aga tõeline katastroof! Koer ja kass on kirpudega kaetud. Pole kahtlustki, kirbud on selgelt näha. Sama lugu ka mu vanematel ja nende loomadel. Midagi on muutunud. Võib-olla on see seotud seadusandlusega? Kaelarihmad on järjest enam keelatud, kuna need on kahjulikud. Kuid me maksame nende eest ikkagi sama hinda ja need ei tööta! Kahju ...
SONIA
1 sõnumid
sonia fr
Mis on seotud jaotussüsteemiga, üllatab teie vastus mind. Bayeril pole sellest erinevat arvamust.
sinem
1 sõnumid
sinem fr
Tere õhtust, kas seda kaelarihma tuleb kanda 8 kuud (see tähendab selle maksimaalse tõhususe ajani)? Ja kas kaelarihma saab kasutada 2 korda? Aitäh
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, kas see kaelarihm sobib 8/9 kg kaaluvale Maine Coonile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kaelarihm on tõhus teie Maine coonil. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
VALERIE
1 sõnumid
valerie fr
Kas Setresto kassikaelarihm on varustatud süsteemiga, mis avaneb, kui see jääb oksa külge kinni?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Seresto kaelarihmadel pole kägistamisvastast süsteemi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
DANIEL
1 sõnumid
daniel fr
Vale.enne haakumise korral läheb kaelakee katki. Minu kassiga on see juhtunud 2 korda.
emmanuelle
1 sõnumid
emmanuelle fr
Tere õhtust, kas te saaksite mulle öelda, kui palju kaelakeesid on komplektipakkumises (2 või 4), sest mul on vaja 4 kaelakeed ja kirjeldus ei ole väga selge... Tänan teid ette, lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see on 3 kaelakee komplekt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sarah
1 sõnumid
sarah fr
Tere, ma pean ostma 5 kaelakeed, kuid ma ei saa aru, mitu kaelakeed on 55,17 euro eest müüdavas komplektis... Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tegemist on kolme kaelakeega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Monique
1 sõnumid
monique fr
Tere, kas seda kaelarihma saab kasutada lisaks Frontline Combo pipettidele? Oleme nakkuse perioodil ja hoolimata iga kuu pipettide kasutamisest märkan ma oma kassil (10 kuud 4,3 kg) kirbude esinemist. Aitäh nõuande eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei ole soovitatav neid kahte kombineerida, SERESTO kaelarihm on mõeldud kasutamiseks üksinda. Kaelarihm sisaldab tugevaid toimeaineid, mis võivad teie lemmikloomal koos teiste parasiitide vastaste toodetega kasutamisel põhjustada nahaprobleeme. Väga tugevalt nakatunud looma puhul on soovitatav järgida järgmist protokolli: parasiitidevastane šampoon, kaelarihma ja pipeti paigaldamine 24 tundi pärast šampoonitamist ning samal ajal tuppa udu või spreiga nakkuse vastu võitlemine. Nii looma kui ka elukeskkonna töötlemine on vajalik nakatumise kõrvaldamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marie-Noëlle
13 sõnumid
marie-noëlle fr
Tere! Minu kass on kaetud kärnadega, mis on tõenäoliselt tingitud kirbuhammustuste allergiast. Need kärnad on pigem kuivad kui mädased. Kas ma saan talle panna selle kaelarihma ilma riskita, et kärnad kasvavad? Tema nahk on juba tundlik, kas ei ole ohtu, et toode tekitab toksilisust nahal, arvestades, et tahan kirbud likvideerida?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame mitte kasutada parasiidivastaseid tooteid loomadel, kellel on haavad või koorikud. Kõigepealt peate konsulteerima veterinaararstiga, kes määrab sobiva ravi. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Gimenez
1 sõnumid
gimenez fr
Leidsin artikli, kus on loetletud parimad kasside kaelarihmad, kui soovite: https://jaimemonanimal.fr/collier-chat-anti-etranglement/

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest