seostada mitmevärviline ja viirpapagoid

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
alexandre
1 sõnumid
alexandre fr

Tere, sooviksin teada, kas saan ühendada mitmevärvilisi ja sabalukke laineliste viirpapagoidega suurde välikoiasse. Tänan ette.

Odile
24 sõnumid
odile fr

Tere,

Isiklikult ei soovitaks ma nende kolme liigi kooselu samas puuris, isegi kui see on väga suur!

Ahalorhetad ja punased seljakotid muutuvad sageli agressiivseks teiste lindude suhtes sigimise ajal. Parem on paigutada need eraldi puuri või teha puuri sees eraldused. Tuleks vältida, et linnud näeksid üksteist või pääseksid võrguseina samal küljel olles jalgu hammustama. Samuti soovitatakse väikesed linnud eemaldada, kui nad juba iseseisvalt söövad, sest nende isa võib olla nende suhtes agressiivne, soovides uuesti emasega paarituda. Mis puutub undulaatidesse, siis olge samuti ettevaatlik koosolemise suhtes, mis on sageli tormiline, eriti kui ka nemad sigivad.

Leiate artikleid internetist ja soovitan PRINi väljaandeid, mis on lindude kohta väga informatiivsed ja tõsiseltvõetavad. See paar kasvatab paljusid linnuliike. Olen teie käsutuses edasisteks nõuanneteks.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest