Semintra punase 35 ml (10 mg/ml) pudeli müük
16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
5 sõnumid
nathalie
Tere, seoses minu 20-aastase kassi surmaga müün semintra punast uut ja avamata pudelit, 35 ml, ostetud apteegist 105 euroga, müün 85 euroga, sama ravi saavad kassid. Asukoht: Pariis
7 sõnumid
julien
Tere, olen huvitatud, kas teil on see ikka veel olemas? Lugupidamisega, Julien
5 sõnumid
nathalie
Tere Jelien,Jah, see on endiselt saadaval.Olen teie käsutuses, head pühapäeva.Lugupidamisega.
5 sõnumid
nathalie
Julien, prillidega on parem. Vabandust,
7 sõnumid
julien
Järgmisel pühapäeval olen Pariisis, siis saan läbi astuda. jujumccoy(a) hotmail fr, et vahetada kontaktandmeid
5 sõnumid
nathalie
Ma olen seal. Minu e-post on [email protected]
5 sõnumid
nathalie
Julien, teie e-posti aadress ei ole korrektne
1 sõnumid
stephanie
Tere, kas see on endiselt saadaval? Olen huvitatud.
6 sõnumid
véronique
Tere! Minu väike Gatsby kannatab samuti tõsise neerude degeneratsiooni all. Ta on 19-aastane. Kas teil on veel see Semintra pudel? Aitäh! Véronique.
1 sõnumid
françoise
Tere, kas te saaksite mulle öelda, kas see toode on endiselt saadaval. Minu 17-aastane kass Disco on sellest ajast alates seda ravi kasutanud, kuna tal tekkis septembris täielik pimedus kõrge vererõhu tõttu. Suur aitäh teie vastuse eest. Françoise
1 sõnumid
pierre
Tere, proua. Otsin praegu oma Lola jaoks punast Sementrat. Minu loomaarst ütles aga eelmisel nädalal, et labor on toote puuduses vähemalt 3 kuud. Kui teil on veel pudel, olen täiesti valmis selle teilt ostma. Minu e-mail: [email protected] Tänan teid südamest.
1 sõnumid
martin
Tere, meil on mitu pudelit, kui olete huvitatud, võtke meiega ühendust: christellevesseron (a) gmail . com
1 sõnumid
brigitte
Tere. Otsin oma kassile Harryle Semintra 10 mg/ml pudelit, kuna ta on seda ravi kasutanud juba 5 aastat. Tal tekkis just äge neerupuudulikkus ja ravim on laost otsas. Kas kellelgi oleks müügiks uus pudel? Tänan ette. Lugupidamisega, Brigitte Tardy
2 sõnumid
yvette
Tere, seoses minu kassi surmaga müün uue 35 ml pudeli semintra punast 10mg/ml + ülejäänud avatud pudelist, ostetud 108,70 euroga, müün 80 euroga.
4 sõnumid
olga
Tere Yvette, ma tahan seda teilt osta: minu Chenky tõesti vajab seda. Aitäh ette. [email protected]
2 sõnumid
yvette
Tere, Olga. Kahjuks on see selle ajaga juba müüdud, ma avaldasin selle teisel saidil ja üks naine ostis selle täna pärastlõunal ära. Kui semintra on tarnijalt endiselt otsas, võib teie veterinaararst teile apteegi retsepti kirjutada. Lugupidamisega.
4 sõnumid
olga
Aitäh vastuse eest. Ta arvab, et see pole hea mõte: ettevalmistused ja ta kirjutas meile välja nelio...