Semintra KIISU

25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
VERONIQUE
3 sõnumid
veronique fr
Tere, otsin SEMINTRA 100 ml pudelit kassidele. Lugupidamisega.
Agnes
5 sõnumid
agnes fr
Tere, minu kass Jacou lahkus hiljuti meie juurest 15-aastaselt CKD tõttu. Mul on peaaegu uus 100 ml Semintra pudel, mis kehtib kuni 01/2025, kui te seda ikka veel otsite (puudu võib olla 2 või 3 annust). Võin selle jätta 60 euro eest, kui on huvi. Lugupidamisega.
SYLVIANE
2 sõnumid
sylviane fr
Tere, olen huvitatud. Lugupidamisega, Pr Laihem 0684090198
SYLVIANE
2 sõnumid
sylviane fr
Mis see vastus on ????
Agnes
5 sõnumid
agnes fr
Tere, SEMINTRA on müüdud. Lugupidamisega
Véronique
6 sõnumid
véronique fr
Tere! Kahjuks minu jaoks, kuna see tähendab, et mu kallis kass on surnud, on mul 100 ml pudel Semintra 4 mg, mis osteti umbes 130 € eest Luksemburgis, puuduse ajal.
Madeleine
2 sõnumid
madeleine fr
Tere, minu väike kassike Isis suri detsembri lõpus ägeda neerupuudulikkuse tõttu. Pidin vastu tahtmist tema kannatused lõpetama! Mul on alles 100 ml pudel Seminarat, mida kasutasin kolm korda. Ostsin selle veterinaarkliinikust, 114,20€, aegumiskuupäev 09/2025, müün selle 100€ eest ning postikulu on tasuta... kui see kedagi huvitab, siis palun võtke minuga ühendust. Pr Ameil
Estelle
3 sõnumid
estelle fr
Tere Madeleine,Kõik minu mõtted on teie väikese kassi jaoks.Minul on ka muretseda, nii et oleksin huvitatud, kui teie Semintra on endiselt saadaval.Tänan teid ette.
Madeleine
2 sõnumid
madeleine fr
Tere Estelle... jah, Semintra on endiselt saadaval, kui olete sellest huvitatud, siin on minu e-posti aadress, mille kaudu saate minuga ühendust võtta ja oma kontaktandmed anda, et saaksin saadetise teha. Tänan, nägemiseni siis. M.Ameil [email protected]
Estelle
3 sõnumid
estelle fr
Aitäh palju, saatsin teile meili.
Alison
4 sõnumid
alison fr
Tere, Véronique,Olen kogu südamest teiega, see on nii raske. Kas teil on ikka veel Semintra viaal? Tänan.
Alison
4 sõnumid
alison fr
See ravim on muutunud kättesaamatuks, see on kohutav, kui kellelgi on infot, kust leida, oleks see tore mu kassikesele
Sabrina
3 sõnumid
sabrina fr
Tere
Sabrina
3 sõnumid
sabrina fr
Mul on zylkenne 8 tabletti. Loodan, et see võib tõesti teist kassi aidata.
Carole
3 sõnumid
carole fr
Tere, kas see on endiselt saadaval? Lgp
Sabrina
3 sõnumid
sabrina fr
Tere, see ei ole enam saadaval
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, kas kellelgi on Semintrat?
Virginie
4 sõnumid
virginie fr
Tere, mul on kaks 30 ml pudelit, kui te ikka otsite. Annan teile oma e-posti: [email protected]
Virginie
4 sõnumid
virginie fr
Pudelid on müüdud. Jõudu kõigile!
MURIEL
3 sõnumid
muriel fr
Tere, ma olen vanaema, kes otsib oma kassile Semintra pudelit. Kas saaksite mind aidata seda leida? Tänan teid ette, lugupidamisega
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere vanaema MurielSEMINTRA (toimeaine Telmisartan)1) Loomaarstilt retsept TELMISARTAN 3 mg saamiseks, et ümber doseerida 3 mg kapslitesse. 2) Apteeker: ümber doseerimineVaadake koos loomaarstiga, milline kogus on kassi kaalu jaoks sobiv ja kas on võimalik tühjendada kapsli sisu ning segada see vastava kassi märgtoiduga nii, et lõpuks anda 1 kapsel päevas kuni raviperioodi lõpuni.Teie apteeker saab valmistise teha ja kui esineb tõsiseid keerukusi, siis saab apteek Delpech, kes on antud valdkonnas spetsialist, retsepti alusel valmistise teha./ (Kontrollige, kas provintsis on filiaale).https://pharmaciedelpech.frMail : [email protected]: 01 43 25 93 005 rue Danton, 75006 Paris
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere Julie,

SEMINTRA (toimeaine Telmisartan)

1) Loomaarst: Telmisartan 3 mg retsept, et pakendada 3 mg kapslitesse.

2) Apteeker: ümberpakendamine

Rääkige loomaarstiga, et teada saada, kui palju kapsleid on kassi kehakaalu järgi vaja ja kas kapslite sisu võib segada märja kassitoiduga. Kapslit tuleks manustada üks kord päevas kuni ravi lõpuni.

Teie apteeker saab valmistise valmistada ja kui tekib tõsiseid tüsistusi, siis on Delpech apteegil sellele erialal kogemusi ja nad saavad retsepti alusel valmistada toote. (Kontrollige, kas neil on filiaale provintsides).

https://pharmaciedelpech.fr
Mail: [email protected]
Pariisi jaoks: 01 43 25 93 00
5 rue Danton, 75006 Paris
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere Alison,

SEMINTRA (toimeaine Telmisartan)

1) Loomaarst: retsept TELMISARTAN 3 mg jaoks, et see pakendada 3 mg kapslitesse
2) Apteeker: ümberpakendamine

Konsulteerige loomaarstiga koguse osas, arvestades kassi kaalu, ja kui on sobiv, tühjendage ja segage kapsli sisu kassi märgtoiduga ning andke kassile üks kapsel päevas kuni ravi lõpuni.

Teie apteeker saab valmistise teha, ja kui on tõsiseid tüsistusi, suudab Delpech apteek, kes on valdkonna spetsialist, seda retsepti alusel valmistada.

(Vaata, kas on filiaale provintsis).

https://pharmaciedelpech.fr
E-post: [email protected]
Pariisis: 01 43 25 93 00
5 rue Danton, 75006 Paris
MURIEL
3 sõnumid
muriel fr
Tere, ma otsin kasside Semintra't, palun. Tänud ette, lugupidamisega
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Täiendusena ja kasside sõpradele, et lasta teha (veterinaarravimi kaudu) ravimeid ravimite tõendatud lõppemise korral ja kui tavaline apteeker ei suuda nõutud teenust osutada: PreF (Prantsusmaa Ettevalmistavate Apteekrite Liit). Magistripreparaadid maakondade kaupa: https://www.lespref.fr/presentation-sotp.php
Lillian
4 sõnumid
lillian nl
Estelle, kas sul õnnestus Madeleine'i kaudu oma kassile pudelit osta?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest