SEMINTRA CHATI UURIMINE
11 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
sarah
Tere, kas kellelgi oleks SEMINTRA pudelit, mida ei ole enam vaja, et kassile müüa? Minu 18-aastasel kassil on neerupuudulikkus. Ta on olnud SEMINTRA peal 6 kuud, kuid täna on selle puudus! Loomaarst määras tabletid, aga tema eluiga on lühike. Tabletid ei ole nii tõhusad kui SEMINTRA. Ette tänades teie tagasisidet ja abi
5 sõnumid
sylvette
Tere õhtustMinu veterinaararst tellis Saksamaa laborist semintra asenduse, kuna Prantsusmaal on see otsas. Nagu kõikide preparaatide puhul, on sellelgi aegumiskuupäev. Sain täna hommikul pudeli, mille aegumiskuupäev on 1. juuni. Ent mul on semintrat oma väikese lili jaoks kuni mai lõpuni. Tegin tellimuse liiga vara ja ma ei jõua seda kasutada. Kui see kellegi jaoks abiks on... Ostsin selle 52 euroga, kuid annan ära 40 euroga.
3 sõnumid
sarah
Tere
Tänan teid vastuse eest
Kas kavatsete neid uuesti tellida?
Kas olete juba seda valmistist proovinud?
Mul on palju kahtlusi kõige suhtes, mida pakutakse.
Aitäh
Tänan teid vastuse eest
Kas kavatsete neid uuesti tellida?
Kas olete juba seda valmistist proovinud?
Mul on palju kahtlusi kõige suhtes, mida pakutakse.
Aitäh
5 sõnumid
sylvette
Ma saan aru, ma ei ole seda proovinud, sest mul on veel semintrat mai kuuks. Kui see on endiselt otsas, siis jah, ma kaaluksin selle tellimist, sest meil pole palju lahendusi. Ma olen oma veterinaararstilt palju küsinud, tal on 4 kassi, kellel IRC-d ravitakse ravimsegu preparaadiga ja nad tunnevad ennast hästi. Molekuliks on tõepoolest termitartsaan, mille sisaldus vesilahuses on 4 mg. Stabilisaator puudub, mis selgitab, miks tuleks seda toodet kasutada 35 päeva jooksul. Ma mõistan teid täielikult, kui teil on kõhklusi, mul on samad, aga ma mõtlen, et meil ei pruugi olla valikut. Tean, et veterinaararst võib paluda apteekril teha pulber preparaadi kapslisse teie kassi jaoks vajaliku temisarzaani annusega. Minu jaoks Lili ei neela ühtegi tabletti ja on väga valiv. Soovin teile head õhtut ja loodan, et semintra varsti tagasi tuleb.
3 sõnumid
sarah
Täname teid, et leidsite aega mulle vastata. Ma lähen neljapäeval loomaarsti juurde. Võtan teiega uuesti ühendust. Head õhtut, Sarah
1 sõnumid
marie france
Tere, minu veterinaar kirjutas mulle retsepti, mille kohaselt tuli mu kassi kehakaalu järgi telmisartaani kohandada. Apteegis läks see maksma 30,30€. See on sama molekul nagu Semintra, kuid inimversioon.
5 sõnumid
sylvette
Sarah, kui soovite selle toote infot, mis on pudelile märgitud, oma veterinaararstile näidata, siis saan ma teile pildi meilile saata. Siin on minu meiliaadress igaks juhuks: [email protected]. Head 1. mai püha!
8 sõnumid
anne-valérie
Tere, müün 3 uut karpi (mitte kunagi avatud pudelit) Semintra lahust 30 ml, mida ma enam ei kasuta. Aegumistähtaeg veebruar 2025. Eelistatavalt kohapeal kättetoimetamine Nice'i kesklinnas, kuid saatmine on võimalik, kui muid alternatiive pole. Semintra kasutatakse valkude vähendamiseks uriinis kroonilise neerupuudulikkusega kassidel.
8 sõnumid
orianne
Tere Anne-Valérie. Kas teil on ikka veel vähemalt üks karp saadaval? Ma võtaksin selle hea meelega. Tänan ette.
8 sõnumid
anne-valérie
Tere Orianne. Vabandust, ma ei saanud vastata. Kas olete Nicis (või lähiümbruses) ja kas teid huvitab see veel? Mul on (praegu) veel semintrat. Lisainformatsiooni saamiseks ärge kõhelge mulle kirjutada [email protected]. Lugupidamisega, Anne-Valérie
8 sõnumid
anne-valérie
Tere, Orianne. Vabandan, et ma ei saanud vastata. Kas olete Nizzas (või selle lähedal) ja kas olete endiselt huvitatud? Mul on (praegu) veel Semintrat. Lisainformatsiooni saamiseks võite mulle kirjutada aadressil [email protected]. Lugupidamisega, Anne-Valérie
14 sõnumid
laurent
Tere Anne-Valérie, olen väga huvitatud semintra pudelist. Saatsin teile paralleelselt otse meili. Aitäh. Head päeva