Semintra 4mg

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
TereSee ravim on endiselt otsas.Kui kellelgi on seda ravimit ja tal ei ole seda vaja, siis oleksin huvitatud oma raske neerupuudulikkusega kassi jaoks. Tänan teid tema nimel
JULIE
5 sõnumid
julie fr
Tere, mul on müüa uus 30 ml flakon, kunagi avatud, aegumiskuupäev märts 2025.https://www.zoomalia.com/forum/semintra-mirataz-benefortin-emeprid-su81832-1.html
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
Tere õhtust! Kas see on semintra 4 mg? Mis hinnaga?
JULIE
5 sõnumid
julie fr
Jah, see on 4 mg.
JULIE
5 sõnumid
julie fr
Müüdud kahjuks.
Sandra
2 sõnumid
sandra fr
Tere, mul on Semintra: üks täispudel 30 ml ja üks 3/4 ulatuses täis, meie väike Nougatine lahkus meie seast juulis. Andke teada oma e-mail, kui olete huvitatud. Lugupidamisega, Sandra
Nathalie
3 sõnumid
nathalie fr
See pakub mulle huvi ja vabandust [email protected] eest. Suur aitäh
Cornelia
1 sõnumid
cornelia fr
Kurb on kaotada oma lemmiklooma. Ma ei taha enda oma kaotada.Tahan selle teilt osta. Öelge mulle, kuidas seda teha.See teeks mulle suurt rõõmu. Ootan teie vastust kannatamatult.On väga tore seda pakkuda neile, kellel seda pole/Cornelia Roquel [email protected]
Sandra
2 sõnumid
sandra fr
minu e-post teavitab mind sellest, et olen saanud vastuse Lealt, kuid see ei ilmu. Kui ta soovib minuga ühendust võtta minu aadressi kaudu, siin see on: [email protected]
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere Cornellá, kui oleks vaja: SEMINTRA (toimeaine Telmisartaan) 1) Loomaarst: retsept TELMISARTAAN 3 mg, et teha ümberpakendamine 3 mg kapslitesse 2) Apteeker: ümberpakendamine Küsige loomaarstilt koguse kohta seoses kassi kaaluga ja kui ok, siis tühjendage ja segage kapsli sisu märja kassitoiduga, et lõpuks manustada 1 kapsel päevas kuni ravikuuri lõpuni. Teie apteeker saab ettevalmistuse teha, ja kui on tõsine komplikatsioon, saab Delpechi apteek, selle ala spetsialist, valmistada toote ainult retsepti alusel. (Vaadake, kas on filiaale provintsis). https://pharmaciedelpech.fr Mail: [email protected] Pariisi jaoks: 01 43 25 93 00 5 rue Danton, 75006 Paris

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest