Semintra 30ml
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
peggy
Pärast minu kassi surma müün äsja avatud semintra 30 ml
4 sõnumid
valerie
Tere, mul on kahju teie kassi kaotuse pärast, see on kurb. Olen huvitatud tootest, minu 14-aastane kass on haige ja meil on varud otsas ning ravimi ekvivalentne asendaja on minu veterinaari juures pika tarneajaga. Soovin teile palju jõudu selle keerulise hetke üleelamiseks. Lugupidamisega, Valérie.
3 sõnumid
peggy
Aitäh, ta oli 16-aastane, mul on sügav kurbus. Saada mulle privaatsõnum, sest ma ei tea, kuidas seda teha
4 sõnumid
valerie
Ma ei tea ka
3 sõnumid
peggy
Ma lisan teile oma numbri 0607340586
1 sõnumid
marie-laurence
Tere, minu kallis kass Shasha suri eelmisel nädalal 11-aastaselt polütsüstilise neeruhaiguse tõttu. Ta võttis poolteist aastat semintrat. Mul on mitu avamata 30 ml pudelit, kasutamiskuupäev jaanuari lõpuni 2025, mida soovin edasi müüa.
3 sõnumid
mylene
Jah, ma võtaksin selle vastu! See on minu kassi ellujäämise ainus lahendus! Võtke minuga ühendust niipea kui võimalik e-posti teel aadressil [email protected]. Miljon tänu
3 sõnumid
mylene
Aitäh ...
1 sõnumid
adrien
Tere, Marie-Laurence. Oleksin huvitatud Semintra ravimist oma 13-aastasele kassile, kui teil seda veel on, sest see on ainus viis tema neerude reguleerimiseks. Me proovisime teist toodet ja ta oli sellele peaaegu suremas. Tänan teid ette vastuse eest ja annan teile ka oma telefoni numbri SMS-i jaoks, kui soovite: 0609246083