Semintra 3 mg kapslite otsing

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Zig
4 sõnumid
zig fr
Tere. Minu 19-aastane armas kassike alustab Semintra raviga. Kuna olen rahaliselt kitsikuses (neljakordne halvatus, AAK), olen avatud igasugustele nõuannetele, kuidas seda ravi soodsama hinnaga saada. Aitäh. Zig Blanquer
PUPUCE
23 sõnumid
pupuce fr
Tere Zig, soodsad pakkumised...kuid: SEMINTRA (toimeaine Telmisartan) 1) Loomaarst, retsept TELMISARTAN 3 mg, kapslite ümberpakendamiseks 3 mg kapslitesse 2) Apteeker: ümberpakendamine Vaadake koos loomaarstiga kogust vastavalt kassi kaalule ja kui on ok, tühjendage ja segage kapsli sisu märja toiduga, et lõppkokkuvõttes 1 kapsel päevas manustada, kuni ravi lõppemiseni. Teie apteeker saab valmistise ette valmistada ja kui on tegelikke tüsistusi, saab erialaapteek Delpech, ainult retsepti alusel, toodet valmistada./ (Vaadake, kas provintsis on jaamu). https://pharmaciedelpech.fr Meil: [email protected] Pariisis: 01 43 25 93 00 5 rue Danton, 75006 Paris

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest