Küsimused, tootearutelud Seinakamal Zolia Hooky
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
betty
Tere, lihtsalt üks väike küsimus, mul on 2 Maine Cooni, kas see on piisavalt tugev?
1 sõnumid
jennifer
Puit on hea kvaliteediga ja vastupidav!
1 sõnumid
laurence
Plaadid on paksud ja kokkupanek on kindel. Ma ei kinnitanud seda küll seina külge, vaid asetasin lihtsalt laua peale, et luua kõrgem rada. Minu 4,5 kg kass ronib sellele ja plokk ei liigu.
1 sõnumid
michel
Tere, mul on 2 Ragdolli, üks neist ilus isane, kes kaalub peaaegu 8 kg... Ja tõsi on see, et alguses arvasime, et see ei sobi meie "suurele beebile", kuid tundub, et see töötab... Meistrimehe nõuanne: kinnitage alus kindlalt ja kasutage kvaliteetseid kruvisid, see on selle toote stabiilsuse ja püsivuse võti -)
1 sõnumid
géraldine
Tere, selle tootega pole mingeid tugevuse probleeme (meil on 5 kassi, sealhulgas üks suur ragdoll). Pange tähele, et kipsplaadi korral tuleb kasutada Molly tüüblid. Lugupidamisega
1 sõnumid
amandine
Tere, kui kinnitate seinale Molly tüüblitega, siis jah, see püsib väga hästi paigal! Meie kolmel kassil pole kunagi probleeme olnud!
1 sõnumid
catherine
Tänan teid vastuste eest. Lugupidamisega
1 sõnumid
emily
Tere, kõik on helehalli värvi puiduste nüanssidega
1 sõnumid
stephanie
Tere Catherine, värv on helehall, ütleme värvikataloogi järgi RAL7035 :)
3 sõnumid
sun
Tere, kuidas lood on artiklitega, kas need tuleb kokku panna või on need juba kokku pandud?
2 sõnumid
angèle
Need on iseseisvalt kokku pandud, juhend on lihtne, ainult kruvid tuleb paigaldada
2 sõnumid
elise
Tere, Need tuleb ise kokku panna, kuid see on väga lihtne, piisab ainult kruvide paigaldamisest. Lugupidamisega
1 sõnumid
vanessa
Tere, need tuleb kokku panna, kuid see on väga lihtne, see võtab vähe aega :) need on väga stabiilsed, minu kass on pidevalt sellel struktuuril kassikõrvalistega ja padjaga, mis takerdub. Soovitan!!!
1 sõnumid
martine
Ma kaotasin oma kassi, kui soovite, võin teile enda omad peaaegu uute ja juba kokkupandutena müüa 0601765851
3 sõnumid
sun
Aitäh vastuste eest, on lihtsalt nii, et minu kolimine on hilinenud ja pean kaupa ladustama. Head nädalavahetust!
1 sõnumid
valentine
Tere, mis puiduga on tegemist? Kust see pärineb? Aitäh
2 sõnumid
angèle
Mingeid vihjeid pole
2 sõnumid
elise
Tere, Vabandust, aga ma ei tea puidu päritolu ega päritolu. Lugupidamisega