Küsimused, tootearutelud Seinakamal Zolia Hooky

97% kliendid

soovitan seda toodet

17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Betty
1 sõnumid
betty fr
Tere, lihtsalt üks väike küsimus, mul on 2 Maine Cooni, kas see on piisavalt tugev?
Jennifer
1 sõnumid
jennifer fr
Puit on hea kvaliteediga ja vastupidav!
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Plaadid on paksud ja kokkupanek on kindel. Ma ei kinnitanud seda küll seina külge, vaid asetasin lihtsalt laua peale, et luua kõrgem rada. Minu 4,5 kg kass ronib sellele ja plokk ei liigu.
MICHEL
1 sõnumid
michel fr
Tere, mul on 2 Ragdolli, üks neist ilus isane, kes kaalub peaaegu 8 kg... Ja tõsi on see, et alguses arvasime, et see ei sobi meie "suurele beebile", kuid tundub, et see töötab... Meistrimehe nõuanne: kinnitage alus kindlalt ja kasutage kvaliteetseid kruvisid, see on selle toote stabiilsuse ja püsivuse võti -)
Géraldine
1 sõnumid
géraldine fr
Tere, selle tootega pole mingeid tugevuse probleeme (meil on 5 kassi, sealhulgas üks suur ragdoll). Pange tähele, et kipsplaadi korral tuleb kasutada Molly tüüblid. Lugupidamisega
Amandine
1 sõnumid
amandine fr
Tere, kui kinnitate seinale Molly tüüblitega, siis jah, see püsib väga hästi paigal! Meie kolmel kassil pole kunagi probleeme olnud!
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tänan teid vastuste eest. Lugupidamisega
Emily
1 sõnumid
emily fr
Tere, kõik on helehalli värvi puiduste nüanssidega
Stephanie
1 sõnumid
stephanie fr
Tere Catherine, värv on helehall, ütleme värvikataloogi järgi RAL7035 :)
sun
3 sõnumid
sun fr
Tere, kuidas lood on artiklitega, kas need tuleb kokku panna või on need juba kokku pandud?
Angèle
2 sõnumid
angèle fr
Need on iseseisvalt kokku pandud, juhend on lihtne, ainult kruvid tuleb paigaldada
Elise
2 sõnumid
elise fr
Tere, Need tuleb ise kokku panna, kuid see on väga lihtne, piisab ainult kruvide paigaldamisest. Lugupidamisega
vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere, need tuleb kokku panna, kuid see on väga lihtne, see võtab vähe aega :) need on väga stabiilsed, minu kass on pidevalt sellel struktuuril kassikõrvalistega ja padjaga, mis takerdub. Soovitan!!!
martine
1 sõnumid
martine fr
Ma kaotasin oma kassi, kui soovite, võin teile enda omad peaaegu uute ja juba kokkupandutena müüa 0601765851
sun
3 sõnumid
sun fr
Aitäh vastuste eest, on lihtsalt nii, et minu kolimine on hilinenud ja pean kaupa ladustama. Head nädalavahetust!
Valentine
1 sõnumid
valentine fr
Tere, mis puiduga on tegemist? Kust see pärineb? Aitäh
Angèle
2 sõnumid
angèle fr
Mingeid vihjeid pole
Elise
2 sõnumid
elise fr
Tere, Vabandust, aga ma ei tea puidu päritolu ega päritolu. Lugupidamisega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest