Küsimused, tootearutelud ROYAL CANIN Expert Cat Calm

100% kliendid

soovitan seda toodet

9 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Monique
1 sõnumid
monique fr
Kas rahustavad graanulid takistavad stressiga seotud uriinimärgistamist?
Alice
2 sõnumid
alice fr
Tere, igatahes on see siin peatunud nii minu 10-aastase isase kui ka 3-aastase emase uriinijälgimise.
Mathilde
1 sõnumid
mathilde fr
Tere, sooviksin teada, millisest vanusest alates võib neid krõbuskeid anda, sest minu 3-kuune emane koer on üliaktiivne, loomaarst paneb talle praegu Zylkene'i. Aitäh.
Jocelyne
1 sõnumid
jocelyne fr
Tere, mul on varasem kogemus nende krõbinatega kassi peal, kellel olid stressist tingitud põiepõletikud. Suurepärane toode, probleeme enam polnud. Kass elas õnnelikult ainult nende krõbinatega kuni 19. eluaastani. Kasutan neid nüüd 1,5-aastase kassi peal, kes on kogenud mitmeid traumasid ja päästmisi (väga kartlik) ning kellel oli toiduga kinnisidee, segades neid Royal Canin Satiety'ga. See on oluliselt aidanud tema rahunemisele ja sotsialiseerumisele kaasa. Soovitan.
Murielle
1 sõnumid
murielle fr
Tere, ei ole üldse soovitatav anda tundlikkust vähendavaid krõbinaid kassipoegadele.
Salvatore
1 sõnumid
salvatore fr
Soovin tellida cc36 Royal Canin Calm kassitoit 4kgx6. Andke mulle teada, kui olete varustatud
christine
1 sõnumid
christine fr
Tere? Väga hea toode stressis kassidele, kassid on rahulikud kolimise ajal. Tuleb anda 15 päeva ette, segades nende krõbinatega, et üleminek sujuks, ja 3 päeva jooksul ainult Calm krõbinaid või kui uus kass saabub oma uude koju. Mõtelge ka Spet-cool spreile või difuusorile, küll kallim, kuid väga tõhus. Ma kasutan seda, kui päevad lühenevad.
Alex
2 sõnumid
alex fr
Mu kass suri neerukivide tõttu, andsin talle neid graanuleid 3 kuud enne. Ma ei tea, kas on seos ja kas tal oli halb reaktsioon, aga igaks juhuks hoiatan.
Alice
2 sõnumid
alice fr
Neerukivid on tavalised 100% kuivas toitumises. Kõik krõbinad soodustavad nende tekkimist. Sellepärast soovitavad loomaarstid krõbinad + märgtoitu.
Alex
2 sõnumid
alex fr
Kahjuks ei tahtnud minu kass kunagi märgtoitu süüa, sest kasvataja andis talle beebina ainult kuivtoitu. Minu veterinaar on alati öelnud, et ainult kuivtoidu andmine on väga hea. Paljud räägivad rumalusi, olles seda kogenud, võin ma nõustuda teiega, et kass peab sööma mõlemat tüüpi toitu ja jooma palju vett, et vältida kivide teket. Paljud veterinaarid ei pane sellele piisavalt rõhku ja kui draama kätte jõuab, on juba liiga hilja.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest