Küsimused, tootearutelud ROYAL CANIN Expert Feline Neutered Satiety Balance
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
elodie
Tere, sooviksin teada, miks te enam ei müü Royal Canini tasakaalustatud pasteeti. Te müüte krõpse, aga mitte enam pasteeti. Kas teil on plaanis seda peagi jälle müüki tuua? Tänan vastuse eest ja head päeva.
1 sõnumid
christine
Tere, sooviksin tellida tavalisi kassitoidugraanuleid: ROYAL CANIN NEUTERED SATIETY BALANCE, 8kg, kuid need ei ole saadaval, kui kaua peab ootama? Tänan vastuse eest.
25 sõnumid
jessica
Tere, Need on jälle kättesaadavad Lugupidamisega, Jessica Zoomaliast
1 sõnumid
ursula
Tere, soovin seda toodet kasutades kedagi soovitada, kuid ei saa soovituse lehte aktiivseks muuta... Mida teha? Olen proovinud teile helistada, kuid juba 8 minutit "tasuliselt" telefonil pole mingit vastust, te teete inimestega natuke nalja... Olen pettunud!! Seni olin väga rahul teie saidiga. Isik, keda soovin soovitada, küsib samuti selle saidi tõsiseltvõetavuse kohta küsimusi.. teie otsus, kas võidate kliendi.. või mitte!!! Ursula V
5 sõnumid
catherine
Tere õhtust, ma ei ole Zoomalia meeskonna liige, kuid proovin teid sponsorluse osas aidata. Logige oma kontole sisse, klõpsake lehel „minu konto” ja avaneb väike menüü, kus on „sponsorlus”, klõpsake seal, avaneb leht eelkirjutatud sõnumiga, mis võimaldab teil saata e-posti aadressi sellele, keda soovite sponsoreerida, saate ka oma isikliku lingi kopeerida ja saata valitud isikule. Loodan, et see aitab teid. Head õhtut.
287 sõnumid
zoomalia
Tere, mul on kahju, et te ei saa meiega telefoni teel ühendust, kuigi meie teenus on avatud. CATHERINE_M vastuse täiendamiseks on äärmiselt oluline, et isik, keda te soovitate, klõpsaks lingil, mille talle edastasite, enne kui ta oma konto loob. Lugupidamisega, Marie.M
5 sõnumid
catherine
Tere, mul on 4 kassi, kes ei käi väljas ja kes on söönud küllastustundega toitu (soovitatud minu vet. poolt) juba mitu aastat. Minu arvates on neile krõbinad vabalt saadaval, sest loomulikult söövad kassid päeva jooksul korduvalt väikestes kogustes, seega pole neil ahnust ning pole ka pettumusi. Pärast arvutamist söövad nad täpselt 60g päevas ja iga kass, seega päevas soovitatav kogus. Neil on väikesed ümarused, kuid mõistlikkuse piires ja nad on suurepärases tervises. Matriarh, kellel on juunis 15 aastat, sai eelmisel nädalal ideaalse tervisekontrolli tulemuse. Soovitan seetõttu neid krõbinaid eelistatavalt loomaarsti järelevalve all.
3 sõnumid
sandy
Tere õhtust, mul on 10 kassi, mõned käivad väljas, mõned mitte. Tänu kassiluugile saavad nad ise valida. Nad kaaluvad 3 kg kuni 6 kg, on steriliseeritud ja mul on igas vanuses kasse. Neil on saadaval 4 erinevat tüüpi krõbinaid, mida ma ei sega. Oma vajaduste järgi valivad nad ühe kausi teise asemel. Olen aastaid kasutanud Royal Canin Satiety Balance, Ultima Steriliseeritud nõudlikumatele, Hill's neeruprobleemidega kassidele ja viimasena Royal Canin Gastro Intestinal. Mõned krõbinad peavad olema veterinaararsti poolt heaks kiidetud. Minu kassid ei ole haigemad kui teised, isegi kui nad söövad mitmes kausis. Nad teavad, mis neile sobib. Kaalulangetamiseks või söögiisu vähendamiseks olen loobunud, sest nende kaal kõigub ja see pole hea. Isiklikult küsin oma veterinaari arvamust, mis on minu jaoks hädavajalik, ja kuna tunnen oma kasse väga hästi, järgnen oma instinktile. Peamine on minu arvates vältida puudujääke.
3 sõnumid
alexandra
Tere, lisaks nendele graanulitele, kas ma saan neid segada isuka kontrollitud graanulitega? Mu kassid ei lähe üldse välja ja on steriliseeritud. Ja ma tahaks, et nad natuke kaalust alla võtaksid ja lõpetaksid vahetevahel paluma rohkem süüa. Õnneks ei juhtu seda iga päev. Aitäh
19 sõnumid
johanna
Tere. KASUTUSJUHISED: SEE ON TERAPEUTILINE TOIT, mida tuleb anda pärast veterinaardiagnoosi. Oluline on järgida ettenähtud annuseid ja regulaarselt konsulteerida oma veterinaararstiga, et kontrollida teie looma tervislikku seisundit kogu selle toidu tarbimise ajal. Seetõttu peaks teie küsimus olema suunatud veterinaararstile, kuna seda toitu tuleks käsitada ravina. Head päeva.
1 sõnumid
laetitia
Tere, kõige parem on konsulteerida oma loomaarstiga, et teada saada, kas need krõbinad sobivad, ning eriti oluline on mitte anda krõbinaid tavalistes kaussides, vaid kasutada "mänge". Neid on palju erinevaid. Minu omadel on samuti hea isu, aga tänu sellistele mängudele on krõbinaid raskem kätte saada, seega söövad nad vähem, kuna söövad aeglasemalt.
5 sõnumid
catherine
Tere, Boogie, meie kass, ei lähe üldse välja ja ta on steriliseerimisest saadik olnud Royal Canini Satiety Balance krõbinate peal. Ta suudab end ise piirata, talle antakse 25g lisaks niisket pakitoitu tuunikala Schesiri aroomiga hommikuti. Ta kaal püsib väga stabiilne ja ma ei usu, et isude kontrollimise sarja segamine annaks mingit lisaväärtust. Sama maitse andmine kogu aeg vähendab söömisvajadust rohkem kui mitmekesisus. On kasulik stimuleerida neid mängimise, jooksmise, hüppamise kaudu, et neid eemale juhtida söömissoovist. Veterinaari arvamus on samuti oluline.
1 sõnumid
christiane
Mul on Marokos adopteeritud kass, kes kaalub 6,5 ja seetõttu annan talle krõbinaid, et ta liiga palju juurde ei võtaks! Kuid ta ei taha sama toidu kotikesi! Kuna mul on 4 kassi, siis teen segusi, välja arvatud need kaks, kes on 19 ja 20 aastat vanad, ja veterinaararst ütleb, et pole hullu, kui teised söövad veidi! Aga ma ei saa seda ainult 4 kassiga anda!! Ta on siiski 300 g kaotanud, see on hea! Mitte liiga rangelt, aga kõigile tähelepanu pööramine!!!!
1 sõnumid
emmanuelle
Tere, kaks päeva olen proovinud tehnikat, milleks on panna kivi kroketikausi keskele, et kassid sööksid aeglasemalt. Praegu tundub, et see vähendab nende söömise kiirust (eriti närivad nad nüüd) ja seetõttu ka söögiisu.