Küsimused, tootearutelud ROYAL CANIN Sterilised 37 kassile täiskasvanud kastreeritud vanuses 1 kuni 7 aastat
94% kliendid
soovitan seda toodet
15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
frederic
Tere, ma ei leia e-kirja teel tehtud pakkumist 10kg pakendi kohta hinnaga 71,10 Royal Canin Sterilised 37 kassitoidule
2 sõnumid
natacha
Tere, pakkumised tulevad ja lähevad... Teil on aeg-ajalt pakkumisi, mis sisaldavad kahte 10 kg pakki (suvel, ma arvan), see oleneb. Isiklikult võtan nüüd 4 kg pakke kolmele kassile. See püsib ajas värskem. See maksab mulle rohkem, kuid see pole oluline. Hea toit väldib kulutusi veterinaararstile. Ja nad on seda meie kassid väärt...
1 sõnumid
viviane
Tere, milline on täna teie laos oleva 10+2 kg pakendi DLUO? Aitäh
1 sõnumid
daniela
Pakend, mille ma detsembris sain, on märgistatud kõlblikkusajaga 5/23
1 sõnumid
christiane
Mul on 26.08.2022, pakk saab olema valmis enne, kahe kassiga, see on kaks kolmandikku.
1 sõnumid
jean-luc
Minu jaoks 22/09/2022 !! kott pooleldi täis.
1 sõnumid
brahim
Tere õhtust, kuupäeva ületamise kuupäev on 22/09/2022. Pean tellima veel ühe koti, kuna kahe täiskasvanud kassiga jätkub seda peaaegu 6-7 kuuks, lugupidamisega
3 sõnumid
martine
Tere, vabandust, ma ei saa sulle vastata. Ühel mu kassil oli seedeprobleem ja loomaarst soovitas Hills W/D krõbinaid. Just tellisin neid uuesti, annan sulle teada.
2 sõnumid
natacha
Tere, Tähtaeg annab tavaliselt aega. Probleem tekib pärast paki avamist. Üldiselt peaks pakki hoidma originaalpakendis (mitte plastkarbis) ja pimedas ja kuivas kohas. See tuleks sulgeda nii hästi kui võimalik, õhk välja pigistada, kasutades suuri pesulõkse. Kolme kassi puhul, kui pakk on 12 kg, saab see tühjendatud umbes 1,5 kuu jooksul. Kui pakk on halvasti suletud, siis krõbinad oksüdeeruvad ja võtavad niiskust. Olen täheldanud, et kui pakk hakkab lõppema, võib üks kass hakata oksendama. Kui märkate seda, siis tuleb pakk ära visata. Olen kaua valinud 12 kg pakke (läksin hiljuti taas pooleks kuuks) aga arvan, et järgmine kord ostan väiksemaid pakke. Krõbinad kuivavad ühe kuu jooksul (mõned ütlevad kahe nädalaga) ja kaotavad oma toiteväärtuse. Ühele kassile on 3 kg pakk liiga suur. Tõsi, suurem pakk on ökonoomsem, kuid loomaarsti kulud lisanduvad, kui midagi juhtub, ja meie eesmärk ei ole neid mürgitada. Seega pärast paki avamist säilivad krõbinad kaks nädalat kuni kuu. Seda teades tuleb arvestada kasside arvuga. Kolme kassi puhul oleks ideaalis vaja 5 kg pakki, mida uuendada. Olen sellest ajaga aru saanud. 10 kg, kui need lõpevad kuu jooksul. Loodan, et sain aidata.
1 sõnumid
aude
2 kg pakk saadud eile. Närida enne 15. märtsi 2023
5 sõnumid
nathalie
Minu kommentaar pärineb aastast 2020, mul on kodus kolm kassi, seega on 12 kg toit juba otsas... Parima säilitamise huvides pakin toidu ümber lukuga kilekottidesse (tüüpilised sügavkülmakotid), hoolitsedes selle eest, et õhk oleks korralikult välja pressitud, ning hoian neid valguse eest kaitstult. Olen seda teinud üle 7 aasta ja ei ole kodus haigeid kasse ega raskusi varude lõpuni söömisel. Loodan, et sain teid aidata.
2 sõnumid
laurie
Tere, ma sooviksin teada, kas kavatsete uuesti teha 10+2 kg krõbinapakkumise 2 komplektina. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kahjuks ei ole me suuteline teie küsimusele vastama, sest seda tüüpi sooduspakkumisi korraldab Royal Canin. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
5 sõnumid
claudine
Tere, millal te arvate, et saate 10 kg +2 steriliseeritud 37 koti taaslaos? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on praegu täiendamisel ja saab olema uuesti saadaval mõne päeva pärast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jeanne
huvitav pakkumine: 10kg + 2