Küsimused, tootearutelud Royal Canin Ageing Sterilised 12+

100% kliendid

soovitan seda toodet

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Alison
2 sõnumid
alison fr
Tere, mul on 3 kassi, kellest kaks on 12-aastased ja üks 9-aastane. Kas ma saan sellele valikule üle minna, isegi kui üks neist on 3 aastat noorem? Lisaks, millised on erinevused ROYAL CANIN Expert Mature Consult Balance'iga võrreldes? Tänud ette! :)
CHANTAL
1 sõnumid
chantal fr
Tere, mul on 6 kassi (4 pärslast vanuses 12 kuni 15 aastat ja 2 siberlast vanuses 2 ja 5 aastat). Ma ostan järjepidevalt selle sarja krõbuskeid, sest see on usaldusväärne valik minu kassidele. Nad armastavad neid. Arvestades minu kasside vanuse erinevust, ei saa ma muud moodi toimida kui osta igasuguseid krõbuskeid (noortele ja vanematele) ning nad ei tunne sellest midagi halba. Erinevuse kohta ROYAL CANIN expert Mature'iga ma ei oska vastata, sest ma ei tunne neid.
Alison
2 sõnumid
alison fr
Aitäh vastuse eest! Alustan selle variandiga ja vaatan, kuidas minu kassidele meeldib :D
béatrice
1 sõnumid
béatrice fr
Mul on mitu kassi vanuses 2 kuni 17 aastat; minu veterinaar soovitas anda oma kassidele vanuses 7 kuni 17 aastat seenioridele mõeldud krõbinaid. Kass on seenior alates 7. eluaastast. Nad olid saanud Virbaci seeniorikassitoitu, aga vaheldumisi annan ka Royal Canin 12+. Oluline on kontrollida fosforisisaldust, et kaitsta nende neerusid. Mul oli viie kassipoja pesakond; esimene lahkus 14-aastaselt (lümfoom), kaks teist 17-aastaselt (diabeet ja vähk), mul on veel kaks 17-aastast. Ma mõtisklen nende pikaealisuse üle; kas see on tingitud geneetikast või toitumisest? Olen väga õnnelik, et saan neid nii kaua enda juures hoida.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest