Küsimused, tootearutelud RIZI Cereals mélange riz et céréales pour chien

100% kliendid

soovitan seda toodet

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Françoise
3 sõnumid
françoise fr
Tere, olen seda suffleed kasutanud nädal aega, panen sellele veidi sooja vett, kuid riis ei paisu, arvan, et mul pole õiget meetodit? Seega on kodused toidukausid väikesed ja ei täida mu 32 kg kaaluvat boxerit
Marjorie
1 sõnumid
marjorie fr
Tere, tõepoolest, tegemist on paisutatud riisiga, mis ei paisu, kuna see on juba eelküpsetatud. Meetod on hea, ärge muretsege. Nagu lastele mõeldud paisutatud riisi hommikusöögihelbed, väheneb kogus, kui need on niisutatud. Ma mõistan, et teie bokser ei ole rahuldatud, võite proovida talle lisaks krõbinaid anda. Minule lisan ma liha juurde ja sellest ajast peale on tema sooled palju paremad, kuid ta on 16-aastane ja väike koer. Jõudu soovides :) Lugupidamisega

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest