Küsimused, tootearutelud Reptil'us Ampoule Lumière du jour UVB 2.0
6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
marine
Tere, Kas see lamp sobib minu lahutamatutele? Tänan ette vastuse eest Lugupidamisega
2 sõnumid
cedric
Tere, 1) Kas see pirn toodab UVb-kiirgust? 2) Minu terrarium on mõõtmetega 80x35. Millist vattide arvu soovitate kahele noorele maismaakilpkonnale?
2 sõnumid
michael
Tere, kas saab kasutada 26 W kameleoni jaoks, aitäh
2 sõnumid
sarah
Tere,Mul on 2 kuueaastast hermanni kilpkonna, kellele suvel on aedik, kuid kevadel ja sügisel on nad terrariumis, vastasel juhul nad peaaegu ei söö. Praegu on nad pisut väikeses terrariumis suurusega 30*65*35. Kas te saaksite mulle öelda, milline UVB lamp sobiks kõige paremini, kuna ma kõhklen 2.0 ja 5.0 vahel. Tänan ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teie kilpkonnadele 5,0. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
audrey
Kas ma peaksin võtma 13 w või 26 vatti 2 hermanni kilpkonna jaoks suures terrariumis, mis asub klassiruumis? Millal peaksin selle sisse lülitama?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Päevavalguslamp peaks olema kogu päeva sees ja öösel välja lülitatud, et jääda võimalikult lähedale kilpkonnade loomulikule elutsüklile. Soovitame kasutada 26W lampi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond