reisida oma kassiga

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
lilou
12 sõnumid
lilou fr
Tere kõigile, tööalastel põhjustel saadab mu ettevõte mind veebruaris 2021 kolmeks nädalaks San Franciscosse koolitusele. Ma ei taha oma kassi üksi koju jätta, niisiis nad ütlesid, et võin ta kaasa võtta. Ma pole kunagi nii pikka lendu temaga teinud, kas te võtate oma looma endaga salongi või on see kohustuslik pagasiruumis? Kas loomale on kohustuslikke dokumente? Aitäh
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere, Lilou, Järgnen teie sõnumile. See blogipostitus peaks vastama teie küsimustele: https://www.zoomalia.com/blog/article/voyager-en-avion-avec-chien-chat.html Soovitan siiski teavet oma lennufirmalt kontrollida. Lugupidamisega, Céline Zoomaliast
lilou
12 sõnumid
lilou fr
Tere @Céline_D, aitäh nende üksikasjade eest ja vabandust hilinenud vastuse pärast, praegu on raske periood! Mul õnnestus hankida oma ESTA sellelt lehelt https://us-esta.com/, kuid seal ei viidata lemmikloomadele. Seega teie blogipostitus on kasulik. Samal ajal, arvestades karantiini, ma ei tea, kas mul on võimalik reisida, kuid vorm on kehtiv kaks aastat. Lugupidamisega,
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere @Lilou_D,Hea meel, et blogi on teile kasulik, ja head lugemist!Parimate soovidega,Céline Zoomaliast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest