Küsimused, tootearutelud Regina lindude puuri täiskomplekt - 49cm

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Patrick
1 sõnumid
patrick fr
Tere, Kas puur sobib lahutamatule linnule? Ette tänades, Mr. Patrick.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

Nagu nimigi ütleb, elavad lahutamatud paaridena, seega ei soovita me seda toodet teie loomadele.

Lugupidamisega,
Zoomalia tiim
sabrina
1 sõnumid
sabrina fr
tere, kas see puur mahutab kaks lainelise papagoid?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur ei tundu olevat sobiv viirpapagoidele. Soovitame üht neist puuridest: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Vaness
1 sõnumid
vaness fr
Tere; tegelikult on mul kaks küsimust :) Mis on kausi kasulikkus? kuna seal on juba jootja ja 2 sööginõu. Ostsin oma puuri Starter Kit'ina (puur+toit+liiv+aksessuaarid) ja tahaksin teada, milleks on kaasa tulnud mineraalkivi, ja kuhu ma võiksin selle panna? sest blokk pole väike. Lugupidamisega, Besters Vanessa
loic
2 sõnumid
loic fr
kas me saame panna 4 ööbikut
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur sobib maksimaalselt 2 väikesele linnule. Seetõttu soovitame võtta veidi suurem puur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Bastien
2 sõnumid
bastien fr
Tere, Ma tahaksin teada, kas ma saaksin paigutada Java vöötkakad või lahutamatud tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puuri peaks sobima teie väikestele lindudele. Kuid me ei soovita panna rohkem kui kaks. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest