Küsimused, tootearutelud Regina lindude puuri täiskomplekt - 49cm
8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
patrick
Tere, Kas puur sobib lahutamatule linnule? Ette tänades, Mr. Patrick.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Nagu nimigi ütleb, elavad lahutamatud paaridena, seega ei soovita me seda toodet teie loomadele.
Lugupidamisega,
Zoomalia tiim
Nagu nimigi ütleb, elavad lahutamatud paaridena, seega ei soovita me seda toodet teie loomadele.
Lugupidamisega,
Zoomalia tiim
1 sõnumid
sabrina
tere, kas see puur mahutab kaks lainelise papagoid?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur ei tundu olevat sobiv viirpapagoidele. Soovitame üht neist puuridest: https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-perruche-c-127-1.html Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vaness
Tere; tegelikult on mul kaks küsimust :) Mis on kausi kasulikkus? kuna seal on juba jootja ja 2 sööginõu. Ostsin oma puuri Starter Kit'ina (puur+toit+liiv+aksessuaarid) ja tahaksin teada, milleks on kaasa tulnud mineraalkivi, ja kuhu ma võiksin selle panna? sest blokk pole väike. Lugupidamisega, Besters Vanessa
2 sõnumid
loic
kas me saame panna 4 ööbikut
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur sobib maksimaalselt 2 väikesele linnule. Seetõttu soovitame võtta veidi suurem puur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
bastien
Tere, Ma tahaksin teada, kas ma saaksin paigutada Java vöötkakad või lahutamatud tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puuri peaks sobima teie väikestele lindudele. Kuid me ei soovita panna rohkem kui kaks. Lugupidamisega Zoomalia meeskond