Küsimused, tootearutelud

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
allane
1 sõnumid
allane fr
Tere, ostsin selle puuri ja mul on täiesti võimatu avasid sulgeda. See on tõeline peavalu, pean kõvasti pingutama. Arvan, et sellel on defekt.
Sabine
1 sõnumid
sabine fr
Tere, kas alumise resti (sahtli kohale) paigaldamine on kohustuslik... Kui jah, siis millist vooderdust soovitatakse kanarilindudele? Suur aitäh
BRIGITTE
2 sõnumid
brigitte fr
SISEMISE VÕIB EEMALDADA JAH JA PEET VOIB KASUTADA LIIVANA, NAGU ERITISED LINDUDE LIIVAPADRATSITELE
Nicolas
7 sõnumid
nicolas fr
Tere, kas see linnupuur sobib ka paarikesele lahutamatutele?
Valery
3 sõnumid
valery fr
Tere, jah see lindla mahutab 2 lahutamatut.
MARIE
4 sõnumid
marie fr
Tere, seoses linnupuuriga ZOLIA PERLA: kas on võimalik asetada kaks sellist puuri kokku (eemaldades külgpaneeli), et moodustada üks suur puuri, või on paneelid keevitatud?
thierry
2 sõnumid
thierry fr
Tere, külgpaneelid ei ole keevitatud, ma arvan, et saate probleemideta suurendada.
Marie Claude
1 sõnumid
marie claude fr
Tere, Kas see ratastel jalgadel lindla sobib hallile Aafrika papagoile?
BRIGITTE
2 sõnumid
brigitte fr
JAH MUIDUGI, AGA SEAL POLE VÄLIST ÕRREKOHTA NAGU MÕNEDE PUURIDE PUHUL, KUS PUURI ÜLEMIST OSA AVADES SAAB ÕRRE RIPUTAMISEKS AVATUKS JÄTTA.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest