raske hüpoglükeemia - krambid
Tere,
Mul on vaja abi, olen meeleheitel.
25. märtsil oli minu korteris tulekahju. Mul oli 5 kassi vanuses 1 kuni 10 aastat. Me kõik kuus ootasime rõdul päästjaid. Päästjad ei tahtnud neid evakueerida ja ma keeldusin rõdult lahkumast. Võõrad ronisid üles, et neid evakueerida. Nad ehmatasid mu väikseimat, Osirist, kes oli just 1-aastaseks saanud 15. märtsil, ja ta läks korterisse tagasi (rõdu ei sulgu väljast). Päästjad ei lubanud mul teda otsima minna. Ma viidi haiglasse, kuna olin suitsugaasi sisse hinganud. Kui ma välja sain, kuulsin, et päästjad võtsid Osirise kaasa, kuid ta oli surnud suitsugaasi mürgituse tõttu ja ei olnud kannatanud. Ma ei saanud kunagi teada, kuhu ta viidi, minu veterinaar ei teadnud samuti, ja mul polnud ühtegi sõnumit mobiiltelefonil, kuigi tal oli kiip. Ja hoolimata minu kõnedest ja e-kirjadest, ei saanud ma kunagi päästjatelt vastust, mida nad mu kassi beebiga tegid, sest minu kassid on lapsed, keda mul kunagi pole olnud!
Mul ei olnud õigust korterisse siseneda, et sealt midagi kätte saada, kuni eksperdid oma tööga tegelesid (mu võtmed olid sulanud, nii et mul poleks olnud ligipääsu ka, ja mu perel oli keelatud anda mulle teine võti). Kuid eelmisel kolmapäeval, 29. mail, kui minu kindlustuse ja sotsiaalmaaomaniku eksperdid tegid vastuekspertiisi, leidsid nad Osirise elama ja surma vahel suletud vannitoast. Päästjad ei võtnud teda tegelikult kaasa! Kuna olin koolitusel, olin andnud volikirja oma vennale, et mind esindada. Osiris viidi minu veterinaari juurde, kes ei uskunud, et mu kallis läheb ööst üle, kuna ta oli väga halvas seisundis. Sellest alates sööb ta veidi kastet, kuid tal on umbes iga kahe tunni tagant krambid, ilma teadvust kaotamata, ja ta on muutunud agressiivseks, isegi vereproovide võtmiseks tuleb ta maskeeritud magada.
Veterinaar teatas mu perele täna hommikul, et nad peaksid mind olukorrast teavitama, sest ta soovib, et ma teda vähemalt kord näeksin!
Kujutage ette minu reaktsiooni, kui ma õhtul teada sain, et ta on elus, kuid mul tuleb temaga ilmselt hüvasti jätta.
Tal oleksid pöördumatud neuroloogilised kahjustused raske hüpoglükeemia tagajärjel, mis põhjustavad talle krampe ilma teadvuse kaotamiseta. Ta sattus suitsu tõttu mõneks ajaks koomasse ja tema tõsine hüpoglükeemia tulenes sellest. Kuna ma sain ta hoolekandeorganisatsioonist, informeerisin presidenti olukorrast ja oma ahastusest. Ma ei taha oma väikest inglit kaotada (ta leiti prügikastist 2018. aasta juulis ja ma päästsin teda napilt jämesoole ummistusest 2019. aasta veebruaris). President on veendunud, et tema agressiivsus tuleneb sellest, et ta on tundmatus kohas, ja kuna ta oli üksi kaks kuud, siis käitub ta teatud mõttes metsikult.
Kas saaksite mind aidata ja öelda, kas need krambid võivad aja jooksul väheneda ja kas tema agressiivsus on sellega seotud või kas see on tema hirm, mis on ülekaalus. Organisatsiooni president pakub teda hooldada, et läbi viia vajaliku sotsialiseerumise protsessi. Samas veterinaariakabinetis töötab mitu veterinaari, kuid ma saan näha oma kassi ainult siis, kui kohal on veterinaar, kes on temaga eelmisest kolmapäevast saadik tegelenud. Ma saan teda näha alles kahes päevas, kolmapäeval. Ma ei taha teda kohe pärast leidmist kaotada! Mul on tõesti vaja teie abi. Olen kaks kuud süüdistanud ennast päästjate kuulamises, eeldades, et ta on surnud. Kujutage ette minu seisundit, kui ta peaks lahkuma.
Kas arvate, et ta saab ellu jääda ilma kannatusteta ja saada taas kõige kallimaks kassipojaks maailmas?
Tänan teid lahkelt abi eest,
Meeleheitel Osirise ema
Tere õhtust, aitäh vastuse eest.
Mul on häid uudiseid.
Kolmapäeval oli tal muljetavaldav edasiminek. Teda ergutades olid tal ainult väikesed värinad kõrvade juures.
Ta sööb väga vähe, üks värskenduskott päevas, jagatuna 3 või 4 toidukorda. Ta suutis istuda, aga mitte seista. Veterinaar selgitas mulle kõik enne, kui ta tuli, et ma saaksin teda näha. Kuid ta ei ole veel päästetud ja oli veel tilguti all. Kui ta mind nägi, siis nurrus ta! Kui ta oli mu süles, sain temalt musisid, peamatsakaid, kallistusi ja veel rohkem nurrumisi! Kuid samas on ta nii kõhn!
Tema luude kuju on tunda läbi karvade. Sain loa teda nii tihti kui võimalik külastada.
Leppisime kokku, et külastan teda eile pärast tööd. Ja hästi, et olin transpordipuuri ostnud ja selle pagasiruumi jätnud, sest olin üllatunud, kui sain teada, et läksin temaga koju! Ta ütles mulle, et ta on veel nõrk jalgadel, kuid suudab minna liivakasti. Kuid teda ei ole veel päästetud, sest tema kaaliumi ja naatriumi tase oli liiga kõrge. Tilguti reguleeris naatriumi, kuid alandas liiga palju kaaliumi. Ta peab õhtuti võtma ühe tableti koos vereprooviga kolmapäeva pärastlõunal.
Ta peab teistest eraldi olema 8 päeva ja sööma ainult üks värskenduskott päevas, jagatuna 3 toidukorda. Kui ta sööb liiga palju, võib ta surra. Mul on tõstekoera isiklik number juhuks, kui öösel või nädalavahetusel on hädaolukord, sest ta pole sel nädalavahetusel valves. Pean talle regulaarselt helistama, et tema arengut teavitada. Tegelikult, pärast eilset ja tänahommikust e-posti ja minu kõnet kabinetti, otsustas ta lõpetada värskenduskotid ja asendada need ühe teelusikatäie kiudaineterikka kuivtoidugraanuliga 3 korda päevas. Kuna ta on taastusravil, ei saa ta praegu rohkem.
Kogu selle juurde peab lisama, et veebruaris oli tal käärsooletõke. Seetõttu on ta alates sellest ajast söönud neid graanuleid, sest tema noore ea tõttu on see eluaegne probleem.
Ja mis mu üllatus oli, kui nägin eile õhtul, et ta pingutas väljaheite tegemisega, kuid liivakastis polnud midagi! Täna hommikul oli seal vaid 2 cm pikkune väike kakatükk. Pärast tänast lõunasöögilusikat on ta juba saanud 2 kakatükki. Loodan, et see jätkub ja ta tõesti kosub. Ta võitleb elu eest, veterinaarmeeskond samuti! Ilma nende pingutuseta oleks ta kindlasti surnud. Ma armastan teda väga, minu ellujääjat, minu imet!
Kallid.