raske hüpoglükeemia - krambid

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
VERONIQUE
2 sõnumid
veronique fr

Tere,

Mul on vaja abi, olen meeleheitel.

25. märtsil oli minu korteris tulekahju. Mul oli 5 kassi vanuses 1 kuni 10 aastat. Me kõik kuus ootasime rõdul päästjaid. Päästjad ei tahtnud neid evakueerida ja ma keeldusin rõdult lahkumast. Võõrad ronisid üles, et neid evakueerida. Nad ehmatasid mu väikseimat, Osirist, kes oli just 1-aastaseks saanud 15. märtsil, ja ta läks korterisse tagasi (rõdu ei sulgu väljast). Päästjad ei lubanud mul teda otsima minna. Ma viidi haiglasse, kuna olin suitsugaasi sisse hinganud. Kui ma välja sain, kuulsin, et päästjad võtsid Osirise kaasa, kuid ta oli surnud suitsugaasi mürgituse tõttu ja ei olnud kannatanud. Ma ei saanud kunagi teada, kuhu ta viidi, minu veterinaar ei teadnud samuti, ja mul polnud ühtegi sõnumit mobiiltelefonil, kuigi tal oli kiip. Ja hoolimata minu kõnedest ja e-kirjadest, ei saanud ma kunagi päästjatelt vastust, mida nad mu kassi beebiga tegid, sest minu kassid on lapsed, keda mul kunagi pole olnud!

Mul ei olnud õigust korterisse siseneda, et sealt midagi kätte saada, kuni eksperdid oma tööga tegelesid (mu võtmed olid sulanud, nii et mul poleks olnud ligipääsu ka, ja mu perel oli keelatud anda mulle teine võti). Kuid eelmisel kolmapäeval, 29. mail, kui minu kindlustuse ja sotsiaalmaaomaniku eksperdid tegid vastuekspertiisi, leidsid nad Osirise elama ja surma vahel suletud vannitoast. Päästjad ei võtnud teda tegelikult kaasa! Kuna olin koolitusel, olin andnud volikirja oma vennale, et mind esindada. Osiris viidi minu veterinaari juurde, kes ei uskunud, et mu kallis läheb ööst üle, kuna ta oli väga halvas seisundis. Sellest alates sööb ta veidi kastet, kuid tal on umbes iga kahe tunni tagant krambid, ilma teadvust kaotamata, ja ta on muutunud agressiivseks, isegi vereproovide võtmiseks tuleb ta maskeeritud magada.

Veterinaar teatas mu perele täna hommikul, et nad peaksid mind olukorrast teavitama, sest ta soovib, et ma teda vähemalt kord näeksin!

Kujutage ette minu reaktsiooni, kui ma õhtul teada sain, et ta on elus, kuid mul tuleb temaga ilmselt hüvasti jätta.

Tal oleksid pöördumatud neuroloogilised kahjustused raske hüpoglükeemia tagajärjel, mis põhjustavad talle krampe ilma teadvuse kaotamiseta. Ta sattus suitsu tõttu mõneks ajaks koomasse ja tema tõsine hüpoglükeemia tulenes sellest. Kuna ma sain ta hoolekandeorganisatsioonist, informeerisin presidenti olukorrast ja oma ahastusest. Ma ei taha oma väikest inglit kaotada (ta leiti prügikastist 2018. aasta juulis ja ma päästsin teda napilt jämesoole ummistusest 2019. aasta veebruaris). President on veendunud, et tema agressiivsus tuleneb sellest, et ta on tundmatus kohas, ja kuna ta oli üksi kaks kuud, siis käitub ta teatud mõttes metsikult.

Kas saaksite mind aidata ja öelda, kas need krambid võivad aja jooksul väheneda ja kas tema agressiivsus on sellega seotud või kas see on tema hirm, mis on ülekaalus. Organisatsiooni president pakub teda hooldada, et läbi viia vajaliku sotsialiseerumise protsessi. Samas veterinaariakabinetis töötab mitu veterinaari, kuid ma saan näha oma kassi ainult siis, kui kohal on veterinaar, kes on temaga eelmisest kolmapäevast saadik tegelenud. Ma saan teda näha alles kahes päevas, kolmapäeval. Ma ei taha teda kohe pärast leidmist kaotada! Mul on tõesti vaja teie abi. Olen kaks kuud süüdistanud ennast päästjate kuulamises, eeldades, et ta on surnud. Kujutage ette minu seisundit, kui ta peaks lahkuma.

Kas arvate, et ta saab ellu jääda ilma kannatusteta ja saada taas kõige kallimaks kassipojaks maailmas?

Tänan teid lahkelt abi eest,

Meeleheitel Osirise ema

Aurélia
8 sõnumid
aurélia fr
Tere, Véronique. Lugesin just teie lugu ja loodan, et minu sõnum ei jõua kohale liiga hilja..é_è Olen siiralt kurb selle vaese väikese kassi pärast, kes on vaid aastane, ja teie pärast, ning olen samal ajal õudustäratavalt hämmeldunud, nähes kui palju inimesi siin maa peal on nii LOLLID!!!!-_- Me tõesti küsime endalt, mis küll nende süüdlaste peas liikus, kui nad otsustasid, et teid saab petta, öeldes, et Osiris on surnud, teades samas, et kui see imekombel ei ole nii, siis sellised rumalad jõhkardid mõistsid ta kaudses mõttes aeglasele ja julmale agooniale!!!!è_é (Halvimal juhul, kui nad kartsid, et te lähete kassi otsima, pannes oma tervise ohtu, siis oleksid nad pidanud ise vajalikud meetmed võtma, kuni te paranete, ja tegema ise samme, et see loom vähemalt päästa!!) Me küsime endalt ka, kuidas saab tänapäeval juhtuda, et tuletõrjujad keelduvad päästmast lemmikloomi (seega elusolendid, kes on inimestest sõltuvad) ja päästmast neid kindlast ja hirmsast surmast, eriti kui tavalised vabatahtlikud, kes pole ametialased tuletõrjujad, pakkusid endast abi evakueerimisel?!!! (Neid tõrjutud "kartong-tuletõrjujaid" pole tõesti häbi, kui nad ei lähe nende juures hoolitsema inimesi alles pärast seda, kui kõik ohus olevad inimelud on päästetud, mida võib teatud määral mõista, kuigi kõik ei pruugi seda väärtuskorda heaks kiita^^), kuid sel määral, et nad keeldusid kategooriliselt hoolitsemast nende eest ja jättes teadlikult lemmikloomad elusalt põlema... ausalt, selline suhtumine tuleneb sadismist ja barbaarlusest-_-) Mida ütleksid need isikud, kui näiteks samal juhul inimesed, kellel pole lapsi, päästaksid ainult loomi, keeldudes päästmast nende lapsi?!!! (Lõppude lõpuks, kui igaüks hoolitseb ainult enda eest, siis miks peaks ilma lasteta inimene teiste laste vastu huvi tundma?!! Nan, tõesti-_-) Ometi on tuletõrjujad "väidetavalt" isikud, keda peetakse väljapaistvaks humanitaartegevuses, ja minu arvates hõlmab humanitaarsus empaatiat oma sarnaste, aga ka kõikide elusolendite kannatuste vastu!!! (Aga ilmselt mõeldakse mõnda neist tuletõrjujaks, kes teevad ainult ise ilusaks olemiseks-_-). Miks nad pole vaevanud end vastama teie sõnumitele, nähes, et te ekslikult arvasite, et nad on teie kassi surnukehaga tegelenud??? (Lihtne kõne või meili saatmine sõnadega "me pole kunagi hoolitsenud teie kassi eest, ei elus ega surnuna" võtab 30 sekundit!!!!) Milline vastik põlgus nii inimeste kui ka loomade kannatuste pärast, eriti inimeste poolt, kes ootavad, et terve maa neile kaasa tunneks, kui üks neist teenistuse ajal sureb-_- Loomulikult mul pole rumalust sammata kõiki tuletõrjujaid ühte kotti, kuid nüüd, tõesti, need, kellega te kokku puutusite (nii tulekahju päeval kui need, kes haldavad kõnekeskust ja e-kirju), on kindlasti salanõuliselt suured lollpead!!!! See lugu tekitab viha. Ja teie asemel, hoolimata sellest, milline on sündmuste tulemus, pöörduksin ma niipea kui Osirise eest hoolitsemiseks mõne loomakaitseühingu poole (näiteks Fondation Brigitte Bardot või 30 Millions d'Amis, nad saavad teid nõustada ja vajadusel minna tsiviilhagi, kui teil endal pole võimalusi hagi esitada), et süüdlased oleksid kohustatud aru andma ja avalikult selgitama arusaamatuid otsuseid, mida nad tegid!! (Nende ühenduste surve all on seadusandja hiljuti muutnud lemmikloomade juriidilist staatust, nii et neid peetakse nüüd tundlikeks olenditeks! ;-) Mis võiks tähendada tõsist hukkamõistu koletistele, kes on vastutavad otsuste eest, mis on põhjustanud selle vaese väikse kassi kannatusi, ja see võib hiljem asuda pretsedendi loomiseks ja saata sõnumi kõigile, kellele tulevikus kiusatus neid avanturismi jäljendada^_^) Kahjuks ei suuda ma teid teie olukorra meditsiinilises pooles liiga palju aidata. Samas aga, oma kogemustest lähtuvalt, ei saa ma muud teha, kui julgustada teid usaldama ainult oma instinkte ja ühenduse presidendi instinkte otsuse tegemisel, ja mitte kunagi "lasta end survestada" veterinaararstide poolt, kes on vaid inimesed ja kes mõnikord teevad vigu. ;-) Veterinaararstid hindavad rangelt meditsiinilisi juhtumeid, tuginedes ainult uuringutele ja statistikale (ilma kunagi arvesse võtmata harvade erandite ja seletamatute taastumiste võimalust), ja pidades eemale kõiki emotsioone (ja see on neile õnneks, sest nad on sunnitud oma ametialaselt hoiduma emotsioonide kaasamisest, kuna muidu nad muutuks hulluks, kui nad igakord loomi kaotaksid neist emotsionaalselt seotust). Selle tulemusena võivad nad mõnikord liiga kiiresti loomi surma mõista, kes lõpuks ikkagi pääsevad. (Näiteks mul endal on kolmeaastane väike emane kass, kes sai 2018. aasta juulis vägivaldse korüze, ja ta oli nii mõjutatud, et loomaarstid mõistsid ta hukka juba vaid viis päeva pärast haiguse algust. Kahel korral katsusid nad mind veenda teda eutaneerima kümne päeva jooksul, mil ta haiglas oli. Kuid, teades oma väikest tugevamat, ja loomulikult arvestades nende arvamust, keeldusin ma siiski, otsustades anda talle 15 päeva tähtaega, et end enne paraneda "tõenäoliste halbade uudiste vastuvõtmisest". Ja lõpuks, haiguse 12. päeval tõin ma ta koju tagasi, ja 14. päeval hakkas ta seisund paranema! ;-) Tal oli vaid üks väike tagasilangus (ainult paar aevastust) talvel nädal, ja sellest ajast alates elab ta õnnelikult^_^ Mõelge ainult sellele, kui oleksin usaldanud ainult meditsiinilist arvamust!!) Loomulikult tuleb kuulata spetsialiste, aga tuleb ka arvestada sellega, mida ainult meie kui omanikud teame, näiteks kui võitlushimuline ja sitke loom on. Samuti on vaja osata olla mõistlik ja hinnata tema soovi võidelda või mitte, ja milline on tema elukvaliteet pärast ainult osalist taastumist. Samas tuleb muidugi teada, millal relvad maha panna, kui märkate, et teie loom kannatab ja enam ei ole lootust, ja siis võite olla võimeline pakkuma oma loomale mõnikord võimalust saada kergendust (mida inimesed ei saa!) teda minema lastes ja nõustudes teda "uinutama" é_è Siiski teades, et kass võib väga kaua vastu pidada ilma söömata, veidi vähem aega ilma joomata, ja pärast teatavat perioodi ilma joomata ja söömata võivad tal esineda tõepoolest pöördumatuid närvikahjustusi... (Mul on isane kass, kes oma kolmandal aastal jäi naabruskonna korterisse kinni kolmeks nädalaks! Ta tuli välja, tõsi, väga kõhnunud, kuid ta oli ilmselt joonud tualettruumist ja tal ei olnud mingeid tagajärgi. Väidetavalt on juhtumeid, kus kassid on pidanud kauem olema suletud ruumides). Tuleb kaaluda ka seda, et veterinaarkliinik ei ole sobivaim koht looma heaks taastumiseks, mida veel kasside jaoks, kes on nii tundlikud ja kartlikud !! (Minu väike emane sai kõik ravi oma haiglas viibimise ajal, kuid tema taastumist ajendas koju naasmine ;-) ). Mina isiklikult arvan, et kui Osiris ei kannata liialt palju oma krampide tõttu, siis teie asemel püüa ta juba paariks päevaks koju juurde võtta, et näha, kas krambid kalduvad tema omaniku ja kassiperekonna juuresolekul ajapikku vähenema. ;-) Lõpetuseks, kui soovite üritada leida tagasisidet sarnastele juhtumitele, siis soovitan veebisaiti/blogi nimega "Les Chats Font La Loi", mis on kasside varjupaiga terviseblog, kus teatud Tiphaine jagab oma blogis igasuguseid nõuandeid kasside tervise kohta, ja ta näib olevat tugevate kogemuste ja suurepäraste oskustega selles valdkonnas. Isiklikult olen ma temalt palju kordi nõu küsinud. (Ainus vajadus on muuta kommentaar võimalikult lühikeseks, kuna teda nõutakse nii palju, et ta on üsna hõivatud). Võib-olla on tal juba olnud sarnaseid juhtumeid või kuulnud sarnastest juhtumitest Osirise juhtumiga, ja äkki oskab teid nõustada ?? Minu mõtted on teiega. Julgust...
VERONIQUE
2 sõnumid
veronique fr

Tere õhtust, aitäh vastuse eest.

Mul on häid uudiseid.

Kolmapäeval oli tal muljetavaldav edasiminek. Teda ergutades olid tal ainult väikesed värinad kõrvade juures.

Ta sööb väga vähe, üks värskenduskott päevas, jagatuna 3 või 4 toidukorda. Ta suutis istuda, aga mitte seista. Veterinaar selgitas mulle kõik enne, kui ta tuli, et ma saaksin teda näha. Kuid ta ei ole veel päästetud ja oli veel tilguti all. Kui ta mind nägi, siis nurrus ta! Kui ta oli mu süles, sain temalt musisid, peamatsakaid, kallistusi ja veel rohkem nurrumisi! Kuid samas on ta nii kõhn!

Tema luude kuju on tunda läbi karvade. Sain loa teda nii tihti kui võimalik külastada.

Leppisime kokku, et külastan teda eile pärast tööd. Ja hästi, et olin transpordipuuri ostnud ja selle pagasiruumi jätnud, sest olin üllatunud, kui sain teada, et läksin temaga koju! Ta ütles mulle, et ta on veel nõrk jalgadel, kuid suudab minna liivakasti. Kuid teda ei ole veel päästetud, sest tema kaaliumi ja naatriumi tase oli liiga kõrge. Tilguti reguleeris naatriumi, kuid alandas liiga palju kaaliumi. Ta peab õhtuti võtma ühe tableti koos vereprooviga kolmapäeva pärastlõunal.

Ta peab teistest eraldi olema 8 päeva ja sööma ainult üks värskenduskott päevas, jagatuna 3 toidukorda. Kui ta sööb liiga palju, võib ta surra. Mul on tõstekoera isiklik number juhuks, kui öösel või nädalavahetusel on hädaolukord, sest ta pole sel nädalavahetusel valves. Pean talle regulaarselt helistama, et tema arengut teavitada. Tegelikult, pärast eilset ja tänahommikust e-posti ja minu kõnet kabinetti, otsustas ta lõpetada värskenduskotid ja asendada need ühe teelusikatäie kiudaineterikka kuivtoidugraanuliga 3 korda päevas. Kuna ta on taastusravil, ei saa ta praegu rohkem.

Kogu selle juurde peab lisama, et veebruaris oli tal käärsooletõke. Seetõttu on ta alates sellest ajast söönud neid graanuleid, sest tema noore ea tõttu on see eluaegne probleem.

Ja mis mu üllatus oli, kui nägin eile õhtul, et ta pingutas väljaheite tegemisega, kuid liivakastis polnud midagi! Täna hommikul oli seal vaid 2 cm pikkune väike kakatükk. Pärast tänast lõunasöögilusikat on ta juba saanud 2 kakatükki. Loodan, et see jätkub ja ta tõesti kosub. Ta võitleb elu eest, veterinaarmeeskond samuti! Ilma nende pingutuseta oleks ta kindlasti surnud. Ma armastan teda väga, minu ellujääjat, minu imet!

Kallid.

Aurélia
8 sõnumid
aurélia fr
Tere Veronique. Ma olen tema ja kogu teie väikese kassiperekonna pärast väga õnnelik!!^_^ Ausalt öeldes, eile teie juhtumi lugemine tõi mulle pisarad silma, kujutades õudusega ette, milline pidi olema teie ja tema piin. (On juba piisavalt traumeeriv kogeda oma elukohas tulekahju, kuid selles olukorras ei julge ma ette kujutada, mida te pidite läbi elama!!!!é_è Minul on "paljude teiste seas^^" kaks väikest isast, kes on vennad ja saavad nädala pärast 1-aastaseks, ja ma ei tea, mida ma oleksin teinud, kui üks neist oleks olnud teie kassi asemel!) Ja loomulikult, arvestades teie sõnumi ja minu vastuse vahepealset aega, kartsin tõsiselt, et vahepeal oleks võinud juhtuda halvim. Tundub, et teil oli õnne sattuda suurepärasele meeskonnale tõelisi häid veterinaare. ;-) (Kahjuks on see tänapäeval üha harvem esinev vara!-_-) Tõenäoliselt olid need inimesed, kes on oma töös kirglikud (see on selline amet, kus sa ei saa suurepärane olla ilma kireta), kes oskavad arvestada ka inimliku ja emotsionaalse aspektiga ning ei keskendu ainult rangelt "teaduslikule" aspektile. (On hästi teada, et emotsionaalne ja psühholoogiline keskkond mängib olulist rolli paranemisprotsessis... See on osaliselt ka põhjus, miks sageli täheldatakse, et kahest kliiniliselt sarnasest juhtumist üks patsient sureb, samas kui teine paraneb. Kuid kahjuks ei ole kõigil meditsiinitöötajatel, olgu nad siis kas inim- või veterinaarmeditsiini doktorid, oskusi, tahet ega intelligentsust selle asjaolu arvessevõtmiseks.) Igal juhul tundub, et teie Osiris oli heades kätes, ja ma olen selle üle väga rõõmus. Isiklikult olen pidanud kasse vaid 4 aastat (ma võtsin nad "vabatahtlikult"^^ nelja esimest, kuna naaber jättis nad minu hoolde kolmeks kuuks ega tulnud neid kunagi tagasi võtma-_-), ja mulle öeldi, et kassid on tõesti väga, VÄGA vastupidavad. Kuid nende 4 aasta jooksul (mil oleme kogenud omajagu muresid ja suurt hirmu) olen avastanud, et nende võime taastuda mõnikord meeleheitlikest olukordadest on tõesti palju suurem, kui esialgu arvata võiks!!! (Usun, et just see erakordne vastupidavus on aidanud kaasa kasside 7 elu müüdile ;-) ) Arvestades seda, mida te mulle ütlesite, on selge, et see väike poistahab meeleheitlikult elu külge klammerduda (kui ta ei tahaks, oleks ta kindlasti juba surnud). Samuti on selge, et tema neuroloogilised kahjustused ei ole ilmselt nii ulatuslikud ega pöördumatud, kui veterinaari esialgsed järeldused võisid arvata anda. Kui ta tundis teid ära, nurrus, tegi jõupingutusi igapäevaste elutähtsate toimingute nagu söömine, joomine ja tualetiskäimine, tegemiseks, on suur tõenäosus, et veterinaari täheldatud sümptomid on vaid kõikide nende kannatuste ja veterinaarkliiniku stressi tagajärg (koht, mis on täidetud teiste ravitud loomade hirmu, ärevuse ja valu feromoonidega). Tulekahju trauma, seejärel isolatsioon, milles ta kohe pärast pidurdumist elama pidi, oma orientiiri kaotus (teie, tema kassikaaslased, tema kodu jne), kogu stress ja ärevus, mida ta pidi taluma, tõenäoliselt nädalate kaupa väikeses nurgas peidus elades, toidu puudus... (Võib-olla õnnestus tal mõnda aega juua vett vihmapirtsudelt, mis tekkisid, kui tulekustutajad tule kustutamise lõpetasid?!! On irooniline, kuid see võib-olla ainus väike detail, mis aitas tal nii kaua ellu jääda!! ) Loomulikult on toidupuudus, suitsu sissehingamine ja isolatsiooni stress mõjutanud tema organismi, mille tulemuseks on muu hulgas märkimisväärne kaalukaotus, millest te räägite. See pidi tekitama puudusi, tema kõht pidi kokku tõmbuma, ja tema soolestik pidi peaaegu 2 kuud pausi pidama (nüüd tuleb anda talle aega, et uuesti õrnalt käivituma hakata, kuid väikesed kakatükid, mida ta teeb, on tõesti väga julgustavad!). On kindel, et nüüd tuleb teda taastada elu juurde aeglaselt, väga vähehaaval, päev-päevalt. Samuti tuleb arvestada, et tema taastumine võtab kauem aega, kuna tema kannatused kestsid kaua. Ta oli kaks kuud järjest raskustes!! Tuleb olla kannatlik, tähelepanelik ja harjutada teda normaalse eluga homöopaatilises annustes, iga päev, samm-sammult väikeste edusammude järgi... See on pikk maraton, mis teid ees ootab, kuid minu arvates, teie antud uudiseid lugedes, on tõesti lootust! ;-) On nii palju näiteid loomadest, kes on sattunud "meditsiiniliselt meeleheitlikesse" olukordadesse ja kes, me ei tea kuidas, on suudetud taastada... (Veel üks näide, mis mulle meenud, on umbes 15 aastat tagasi, kui mu emal oli 7/8 kg kaaluv koerake, kes tol ajal oli juba 12 või 13 aastat vana, kui ühel õhtul, pärast naabri poegade vahelist jõhkrat kaklust, kukkus ta hirmunult 2. korruse rõdult alla (hirmust pidi ta hüppama, me ei saanud kunagi teada, sest keegi ei näinud teda toas alla kukkumas!). Mu ema viis koera kohe veterinaari juurde, samal ajal kui väike koerake näis seljast halvatud. Pärast 48-tunnist jälgimist ja paljusid uuringuid (analüüsid, röntgen, skaneerimine jne), ilmus tema häbemeluu piirkonda suur hematoom (tõenäoliselt koht, kus ta kukkudes maandus), mis katab poole tema kõhust, ja kuigi tal ei olnud murde, oli ta täiesti halvatud tagajalgade poolest. Veterinaar ei suutnud täpset seljaaju ega selgroo vigastust kindlaks teha, kuid tema diagnoos viitas, et selgroog ja/või närv oli kindlasti kahjustatud, ja et koer oli hukatud. Ta soovitas mu emal lasta ta magama panna (ja veel enam tema juba väga "austusväärse" vanuse tõttu). Kuid väikest Lilit (see oli tema nimi^_^) ei piinatud väga palju ja mu ema otsustas oodata... Kolm nädalat määris ta iga õhtu ta hematoomile põletikuvastast salvi... Seejärel (pärast hematoomi resorptsiooni) rohkem kui poolteist kuud masseeris ta iga õhtu tema selga, tegi tagajalgade painutusi, ja kogu selle aja aitas ta teda diivanile ja diivanilt alla saamiseks, lasi tal süüa ja juua istudes (hoides kaussi), viis teda tänavale kõhu alla põimitud salliga (reite vahekäikudel), mida mu ema hoidis otstest, et väike saaks edasi liikuda eesmistel jalgadel, samal ajal kui ema (salli abil) toetas tagakeha, et ta saaks natuke õues olla ja eelkõige oma häda teha... See olukord oli "arvatavalt" meeleheitlik, kuna kaks veterinaari, kes seda uurisid, arvasid selle pöördumatuks... Ja siis, veidi vähem kui kahe kuu pärast, hakkas väike Lili oma tagajalgadega liigutama ja mõne päeva pärast käis ta uuesti!!! ^_^ Pärast seda ta taastas kiiresti kõik oma motoorsed oskused ja elas veel 3 aastat, kuni suri "oma ilusas surmas"... Ükski spetsialist ei suutnud kunagi selgitada, mis keerulist juhtus, kuid olles väga emotsionaalne ja arg koerake, mõtlesime kõik, et tegelikult ei olnud tal mingeid kahjustusi (välja arvatud muidugi hematoom, mis oli pigem kahjutu arvestades tema kukkumist), ja et tema ajutine halvatus tulenes ainult šokist ja hirmust tema langemise ajal. Ta oli tõenäoliselt "mõtted kinni keerdunud", ja tüsistava hematoomi valu uuritud ajal, mis ilmselt aitas natuke, ta ei julgenud peaaegu kaks kuud oma tagajalgadega liikuda! Ometi, kui me uskusime spetsialiste, oli tema juhtum lootusetu ja pöördumatu.^_^ Siin on veel üks kümne, mille mis esialgu tundus lootusetuna ja lõppes väga hästi!) Kui teie teekonnal vajate nõu (või isegi lihtsalt tulevaste kasside kohta teabe uurimiseks), soovitan vaadata mainitud veebisaiti. (See on tõesti täis teavet, sellel soovitatud ravi ja abinõud eelistavad alati kõigepealt loomulikke ja homöopaatilisi lahendusi, ja blogi autor tundub teadvat paljusid erinevates patoloogiates spetsialiseerunud veterinaare). Isiklikult, mõne minu kasside terviseprobleemi tõttu, on see sait peaaegu muutunud minu piibliks!^^ Ja kuigi ma kujutan ette, et teie praegune prioriteet on eelkõige Osirise tervis ja taastumine, julgustaksin teid siiski mitte loobuma oma loo repressiivset/punastavat aspekti. Mina arvan, et on oluline pöörduda loomakaitseorganisatsioonide ja meediaväljaannete poole, et rääkida sellest väikesest kassist, kes on pidanud inimeste lolluse ja julmuse tõttu taluma kannatusi!! Et ka, lugu avalikkusele tuues, võib see ühel päeval anda lootust teatud omanikele, kes võivad silmitsi seista sarnaste probleemidega, ja/või anda teistele omanikele lootust, et see on võimalik... ;-) Andke teada, kui saate. Head paranemist ja hellitusi Osirisele ;-) .

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest