Rasekas jänes?

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Chloé
1 sõnumid
chloé fr
Tere õhtust, Olen kaks päeva märganud, et mu tiine emane küülik hingab kiiresti ja tal on väga suur kõht. Ta on juba pesa teinud, kuid pole veel endal karvu ära tõmmanud. Ma olen väga mures. Kas tema käitumine on normaalne?
Cecile
3 sõnumid
cecile fr
Tere,See käitumine on kummaline, midagi võib valesti minna. Üldiselt teevad emased küülikud oma pojad öösel... kui midagi ei juhtu või kui ta hakkab vulvat nõudlikult lakkuma ja midagi ei tule välja... loomaarstile kiiresti. Kui pojad ei sünni, juhtub seda tihti ja see mõistab hukka nii pojad kui ka ema.Kontrollige temperatuuri, mitte liiga kõrge, maksimaalselt 15-20⁰... Ma ei tea, kas teil on kunagi olnud küülikupoegi, ema käitumine on väga segadusse ajav, ta jätab nad maha, toidab neid ainult üks kord päevas koidikul (mõnikord õhtul) ja ei hoolitse praktiliselt üldse nende eest... see on täiesti normaalne, ärge kindlasti sekkuke.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest