Rakmed... Rakan !!
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
christine
Tere,
Lullyl on Trixie rakmed (topelt kaelarihma tüüpi). Ta on aru saanud, kuidas sellest ühe kaelapöördega lahti saada. Ma pingutasin veidi rohkem, kuid ta suutis seda uuesti teha! Kas Xcat mudel, mis ümbritseb teda rohkem, aitab vältida, et ta seda ära võtaks?
25 sõnumid
inès
Mina soovitan sul proovida temaga teistmoodi käituda või osta midagi sarnast teisel viisil. Samuti võid iga kord takistada teda seda tegemast või näiteks anda kerge laks ninale, et ta sellest aru saaks. Loodan, et sain sind aidata, Inès
2 sõnumid
christine
Ta on eriti aru saanud, et kui ta selle ära võtab, saab ta naabrite murul joosta (kahjuks liiga lähedal teele). Kui ma ta kätte saan, olen ma väga rõõmus ja arvan, et ta ei saaks aru, miks ma sel hetkel vihastan... Võiks mitte julgeda tagasi tulla... Aga ma proovin teist...
25 sõnumid
inès
Ah, aga sa peaksid seda kodus proovima, nii harjub ta lõpuks sellega ära, see on parem ja pole mingit riski.
25 sõnumid
inès
Pärast ma ei tea täpselt, sa karistad teda, kui ta selle kodus ikka ära võtab, ja premeerid, kui ta seda ei tee, nii saab ta aru.