Küsimused, tootearutelud QUALITY SENS Light / Sterilized Grain Free, teraviljavaba steriliseeritud või ülekaalulistele kassidele
92% kliendid
soovitan seda toodet
62 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
delphine
Ma ei soovita neid enam, mu kassid ei söö neid. Tõepoolest, 90 eurot läks prügikasti. Lähen tagasi ownat'ile.
287 sõnumid
zoomalia
Tere Delphine, mul on kahju, et teie kassidele see artikkel ei meeldinud. Loodan, et Ownat sobib neile paremini =) Ilusat päeva teile, Hélène Zoomaliast
1 sõnumid
anne-gaëlle
Need möödunud on kaks nädalat sellest, kui minu 3 kassi hakkasid neid krõbinaid sööma ja nad on väga rahul ning ootavad innukalt oma hommikust ja õhtust einet.
287 sõnumid
zoomalia
Tere Anne-Gaelle, tänan teid postituse eest ja olen rõõmus, et teie lemmikloomale see artikkel meeldib =) Soovin teile väga ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
1 sõnumid
deborah
Tere, nende krõbinatega kaasnenud koostis ja lubadus panid mind tahtma neid osta, aga... See on igal pool kirjas "Kiudainerikas", kuid koostises on märgitud vaid 1,5% kiudaineid. Ma ei saa aru, kuidas need siis saavad olla kiudainerikkad. Teades, et minimaalne soovitatav kiudainete sisaldus kassile on 2%. Kas te saaksite mind valgustada? Tänades, Lugupidamisega
27 sõnumid
lisa
Tere, oleme välja töötanud uue retsepti nende krõbu jaoks, mille kiudainesisaldus on 4,5%. Kui soovite võrrelda, leiate tootelehest vana ja uue retsepti koostise üksikasjad. Head päeva, Lisa Zoomaliast
1 sõnumid
myriam
Noh, mul on sama asi öelda nagu paljud teisedki, ma sain need kätte, rõõmus, et ei pea kasside krõbinatega pikemalt tegelema. Võtsin kaks 8 kg kotti, omades kolme steriliseeritud ja mitte pirtsakat kassi, mõtlesin, et see on lahe. Aga minu kassid ei söö neid üldse või tõesti ainult moe pärast ning nüüd mõtlen, et 85 eurot läks prügikasti. Aga nähes, et nii paljud inimesed ütlevad, et ka nende kassid ei söö neid... hakkan ma tõsiselt küsimusi esitama
287 sõnumid
zoomalia
Tere Myriam, Kutsun teid üles partii numbrit pildistama ja saatma kaebust meiliaadressile [email protected]. Olen teie jaoks olemas ja soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
3 sõnumid
agnes
Tere, olen korduvalt ostnud Quality Sensi 8 kg krõbinaid oma kahele kassile. Nad hindasid neid, aga juunikuu tellimusel on probleem - nad ei söö neid ja ma mõistan, miks, sest lõhn on kohutav. Ma pidin need õue viima! Mis juhtus?
1 sõnumid
sarah
See sõltub kassidest. Mõned mu kassid on pirtsakad, nad ei söö neid alati, aga mõned söövad. Mul on neid 5.
1 sõnumid
benoît
Tere. Lihtsalt üks märkus. Kui ma ei eksi, siis räägitakse peamiselt 8-kilostest kottidest. Mina isiklikult olen investeerinud 2-kilosesse kotti ja mul pole mingeid probleeme. Olen oma kassiga üleminekuperioodis ja ta eelistab algusest peale Quality Sens Light toidupelleteid. Võimalik, et probleem on päritolu pakendamises… Tervitades
287 sõnumid
zoomalia
Tere Benoît, tänan teid sõnumi eest, mis annab meile lisateavet. Edastan selle meie kvaliteediteenistusele. Olen teie käsutuses ja soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoomalialt
1 sõnumid
cecile
Ostsin need krõbinad kuu aega tagasi 8 kg kotis, kahjuks minu kassile need ei meeldi. Algul arvasin, et ta harjub nendega, aga see muutub aina hullemaks. Vaatasin neid ja tõepoolest, nad on väga halva lõhnaga, see ei ole üldse isuäratav
287 sõnumid
zoomalia
Tere, Cécile, Kui teil on kaebusi, siis palun esitage need e-posti aadressil [email protected] Soovin teile väga ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
1 sõnumid
isabelle
Tere õhtust! Kinnitan, et need krõbinad on tõepoolest halva lõhnaga. Kui sain kätte 3 kg krõbinakoti ja selle avasin, tundsin väga tugevat ebatavalist lõhna. Tegelikult sain aru, et tegin tellimisel vea. Varem tellisin kassile steriliseeritud krõbinad, aga teraviljaga. Minu 2-aastane kass sõi neid siiski, kuid palju vähem isukalt. Õnneks on kott peaaegu tühi ja olen teinud uue tellimuse ning saanud tavalisi krõbinaid, millel ei ole seda ebameeldivat lõhna.
3 sõnumid
sylvie
Tere, krõbinad on tillukesed, laadija on kohutav, mul on kaks kassi, see sobib prügikasti jaoks. Kahetsen, aga tellin Zooplus'ist, kus pole kunagi olnud sellist probleemi nende krõbinatega. Raisatud raha.
1 sõnumid
sarah
Tere, sama asi siin - krõbinatel on kohutav lõhn ja need on väikesed. Minu kass keeldub neid söömast, kuigi tavaliselt ei ole ta toidu suhtes valiv.
287 sõnumid
zoomalia
Tere, kutsun teid üles pildistama krõbinaid ja partiinumbrit ning saatma oma kaebuse meiliaadressile [email protected], et saaksite hüvitist. Mul on kahju sellest ebamugavusest. Kaunist päeva, Hélène Zoomalia'st
1 sõnumid
sabine
Tere, mul on sama probleem nagu paljudel teistel, tundub. Viimase ostu 2*8 kg krõbinad ei lõhna üldse hästi (kõlblik kuni 10/10/23). Minu kass, kes tavaliselt neid sööb, ei taha neid. Olen neid teiste krõbinatega seganud, kuid kass suudab vahet teha ja jätab kausipõhja just Qualitysens krõbinad, mille pean iga päev ära viskama... Mul on veel üks täis pakk ja veerand teisest. Olen oma tellimuses tõeliselt pettunud ja kui retseptis on toimunud muudatus või kvaliteedis on olnud defekt ja meid pole sellest hoiatatud! Olen võtnud ühendust klienditeenindusega ja ootan vastust...
1 sõnumid
adrien
Kinnitan varasemaid ütlusi. Ma ostsin seda toodet regulaarselt kuni oma viimase tellimuseni novembris 2022, sain sooduspakkumise (2x8kg) ja krõbinad ei olnud üldse sama värvi, palju tumedamad ja tugeva lõhnaga. Näib, et päris palju tagasisidet kinnitab seda. Seetõttu on probleem. Kummaliselt on mu kass aastaid väga hästi läbi saanud nende varasemate quality sens krõbinatega, kuid nende uute krõbinatega, "uute retseptidega", on mu kassil just sel hetkel terviseprobleemid.
287 sõnumid
zoomalia
Tere Adrien, ma vabandan nende krõbuskidega tekkinud probleemi pärast. Palun pildistage krõbuskeid ja partiinumbrit ning esitage kaebus e-posti aadressil [email protected], et saaksime leida lahenduse. Soovin teile ilusat päeva, Hélène Zoomaliast
1 sõnumid
mathé
Olin huvitatud nende krõbinate koostisest ja ostsin 8 kg paki kahele 18-kuusele kassile. Segasin need Hills krõbinatega ja mõlemad kassid söövad neid, kuid mitte eriti isukalt. See polegi halb steriliseeritud kasside jaoks. Kuid nagu teised enne mind on kirjutanud, on nende krõbinate lõhn ebameeldiv ja häiriv: ma ei arva, et ostan neid krõbinaid uuesti, sest kuigi mu kassid võtavad need vastu, ei suuda ma nende lõhna köögis taluda.
2 sõnumid
andrée
Sama siin, mu kass keeldub neid krõbinaid söömast, kuigi ta on suur maiustaja, aga just neid ta absoluutselt ei taha!
1 sõnumid
cassandra
Nende graanulitega on suur probleem, millel on vastik lõhn, mis sarnaneb tugevasti väljaheidetele! Mul on 6 kassi, 3 ei tahtnud neid kunagi proovida ja ülejäänud võtsid need vastu, kuna ma midagi muud ei andnud, aga peagi ei tahtnud keegi neist neid enam süüa! Läksime tagasi vana toidu juurde, sest ma ei saa neid nälga jätta! Mul on kaks suurt kotti, mida ma ei tea, kuidas neist lahti saada. Klienditeenindus kasutu, ütleb olevat teadlik minu rahulolematusest ja pidevalt saadaval, kuid ei paku mingeid asendusi ega hüvitisi!!! Esimene ja viimane kogemus Zoomaliaga! Ma mõtlen, kas ma peaksin saatma need graanulid testimisele, et teada saada, mis need tegelikult sisaldavad, kuna need lõhnavad nii halvasti ja ei meeldi nii paljudele kassidele! Midagi sellist pole kunagi juhtunud!
1 sõnumid
marion
Tere kõigile! Minu kaheaastane kass sööb krõbinaid probleemideta, tuleb öelda, et ma pole talle kunagi midagi muud kui kvaliteetseid krõbinaid andnud ja ma annan talle väga vähe, et teda mitte ära tüütada. Ta lõpetab alati oma väikese kausi.
287 sõnumid
zoomalia
Tere, Kui krokettidel on ebatavaline lõhn või tekstuur, siis palun esitage kaebus meie klienditeenindusele e-posti teel: [email protected]. Lugupidamisega Hélène Zoomaliast
1 sõnumid
sandra
Tere, sama probleem ka minu puhul, 2 kotti 8 kg, mida mu 2 kassi ei taha! Pärast proovimist naabrite kassidele, sama tulemus, keegi neist ei söö neid, see on kahtlane! Mu kassid on alati nautinud krõbinatega vaheldumist (Purizon, Nutrivet..). Quality Sensi lõhn on tõepoolest väga ebameeldiv ja tugev. KRÕBINAD TUGEVASTI MITTE SOOVITATUD! Esimene ost Zoomalias ja suur pettumus
1 sõnumid
typhanie
Sama, arvasin, et teen õigesti, ostes kvaliteetset kuivtoitu, kuid tulemus: ükski mu kolmest kassist ei hinda seda. Nad vaevu proovivad seda. Kuna minu maja ees jalutab kasse ringi, andsin neile ka. Sama tulemus. Kas nende krõbinatega on probleem??? Väga kummaline. Ma ei soovita neid krõbinaid. Ilmselt on see nii paljude klientidega ja me peaksime saama raha tagasi!
1 sõnumid
emilie
Tere,Ostsin 2 suurt kotti soodustusega ja mu 3 kassi tõesti ei meeldi neile üldse... Arvasin, et teen hästi, ostes tervislikumaid tooteid... 16 kg vaja ära kasutada, segades teistega. Ma ei osta enam
1 sõnumid
bruno
Tere, jah, tundub, et krõbinad on muudetud, see rahustab mind, et ma ei ole ainuke, aitäh ZOOMALIA suhtluse eest... mu kass on kõvasti kõhnunud ja muutunud laua peal õgijaks, isegi vargaks! Otsin uut marki hoolimata oma suurest varust sellest neetud krõbinatest...
1 sõnumid
evelyne
Olen samuti märganud, et mu kassile need krõbinad ei meeldi. See on kahju, sest need on kvaliteetsed krõbinad. Olen oma viimase tellimuse jaoks brändi vahetanud ... läksin tagasi Proplan steriliseeritud kassitoidule, mida mu eelmine kass armastas.
2 sõnumid
myriam
Mure, on see, et ma tellisin suure koti, eelmisel korral sõid kassid neid ilma mureta. Ma arvan, et retsept on tõesti muutunud. Mida me nende koguste krõbinatega siis teeme? Aitäh
1 sõnumid
carole
Tere, olen juba mitu korda ostnud Quality sens light teraviljavabad krõbuskeid. Kuid viimane pakend sisaldas natuke väiksemaid ja tumedamaid krõbuskeid ning minu kass ei armasta neid enam. Kusagil pole märgitud, et retsept on muutunud. Kas on see siiski nii? Või on see lihtsalt ajutine anomaalia? Vajan vastust, sest kui retsept on muutunud, siis kahjuks ei osta ma neid enam. Aitäh
2 sõnumid
myriam
Ah jah, ma teen sama järelduse. Tumedamad krõbinad ja minu kaks kassi keelduvad neid söömast. Kuidas see nii on? Tänan
1 sõnumid
patrick
See oli esimene kord minu kahele üle kümne aasta vanusele kassile, üks maitses neid ja ei taha enam, teine ei puudutanudki...! Väga suur pettumus...
4 sõnumid
marie
Tere, meil on 8-kuune kassipoeg, ta on juba harjunud steriliseeritud kasside kuivtoiduga. Kas me võime talle seda toitu anda või mitte? Kui ei, siis millist toitu te soovitate? Ilusat päeva
2 sõnumid
maria jose
Tere, niikaua kui kassipoeg on juba steriliseeritud, arvan, et võite talle neid krõbinaid anda. Need on väikese suurusega ja minu kaks kassi söövad neid ilma probleemideta. Soovitan neid
1 sõnumid
daniele
minu kass steriliseeriti, kui ta oli väike, ta on alati söönud neid väikeseid krõbinaid ja teeb seda siiani, ta on täis elujõudu
1 sõnumid
agnès
Tere, jah, ma arvan, et ei ole mingit probleemi anda need krõbinad oma kassipojale; Minu 18-aastane kass ei tahtnud enam Purina krõbinaid, kuid sai need kätte isu tagasi;
4 sõnumid
marie
Olgu, tänan teid nõuannete eest, kuid minu kassipoeg pole veel steriliseeritud, kas ma saan talle ikkagi anda?
4 sõnumid
marie
Okei, aitäh teile nõuannete eest, aga mu kassipoeg pole veel steriliseeritud, kas ma saan siiski talle edasi anda?
4 sõnumid
marie
Okei, aitäh nõuannete eest, kuid mu kassipoeg ei ole veel steriliseeritud, kas ma ikka saan talle selle anda?
1 sõnumid
audrey
Tere, hetke hind on sooduspakkumisega 32,99 eurot, tavalise 54,99 euro asemel 8 kg paki eest. Kas see sooduspakkumine on erandlik või on hind sageli selline? Ma sooviksin ka teada, kas need krõbinad on valmistatud Prantsusmaal. Tänan teid vastuste eest. Lugupidamisega
2 sõnumid
piquet
Tere, kampaania jaoks ei olnud ma neid varem nii konkurentsivõimelise hinnaga näinud, seega arvan, et see võib olla ajutine, kuid ma ei ole kindel. Kui teil on Facebook, küsige Zoomalia lehelt, saate kiiresti vastuse. Mis puudutab kroketide päritolu, siis mul on pakk olemas, see on valmistatud Prantsusmaal, route du pays de Gosse, 40320 St Geours de Maremne.
1 sõnumid
francoise
Tere, ostsin just suure koti Quality Sens'i kuivtoitu ja kardan, et kahetsen seda. Minu 13-aastane kass, kes on harjunud Cat Chow' ja Royal Canin Urinary So'ga pärast uriiniprobleeme, ei tundu neid uusi krõbinaid hindavat! Kas see on kuju või maitse probleem? Ta närib neid (segal koos teistega) ja sülitab välja... Loodan, et ta harjub nendega tasapisi ära?
27 sõnumid
lisa
Tere, kassid vajavad krõbinate vahetamisel järkjärgulist üleminekut. Ideaalne üleminek kestab 11 päeva. Esimesed seitse päeva on kõige olulisemad, et teie kassi seedesüsteem harjuks vaikselt uute Quality Sensi krõbinatega. Selle aja jooksul saate aru, kui hästi teie kass uue toidu omastab. Vajadusel ärge kartke selle perioodi kestust pikendada. Esimese nelja päeva jooksul anda 40% uutest krõbinatest, 5.-7. päeval 50%, 8.-10. päeval 75% ning 11. päeval 100%. Toidu ülemineku skeem on toote kirjelduses, visake sellele pilk peale. Lugupidamisega, Lisa Zoomaliast.
2 sõnumid
anne
Tuleb arvestada, et need on suhteliselt väikesed, üks mu kassidest on väikese lõuaga (x bengal) ja teisel on kuus hammast eemaldatud. Nad eelistavad, et need oleksid veidi suuremad. Hiljem nad küll söövad neid, kuid ei ole nende suurimmat austajad võrreldes teistega.
1 sõnumid
raphaële
Tere, minu 8-aastane kastreeritud isane kass kaalub 7 kg ja tal on suur isu. Ta sõi Carnilove Chicken and Rabbit krõbinaid, mis talle meeldivad ja mille koostis on suurepärane, kuid need on liiga toitvad, et ta kaalu langetaks. Tal on olnud ka kolm põiepõletikku aasta jooksul ja kalduvus kõhulahtisusele: ma korjasin ta kolmekuuliselt tänavalt, ja ta oli tõsiselt haige (parasiidid, kõhulahtisus, ilmselt liiga vara võõrutatud ja seejärel alatoidetud). Kuna tal hakkab esinema liigesevalu (3 ägedat valu episoodi), soovitas loomaarst mul anda talle Royal Canin Veterinary Diet Satiety Weight Management toitu, et ta kaalu langetaks. Olen seda andnud talle nädal aega, kuid talle see ilmselgelt ei meeldi, ta sööb seda ainult õhtul pärast seda, kui on midagi muud nõudnud, sest tal on nälg. Teisest küljest ei meeldi mulle Royal Canini koostis (liiga palju gluteeni, palju kiudaineid, mitte piisavalt valke). Ja see on selle kvaliteedi jaoks kallis! Kas ma võiksin proovida anda talle Quality Sens Light Sterilised toitu? Ma pean tõesti panema teda kaalust alla võtma ja tahan leida parima võimaliku toidu. Tänan teid abi eest. Raphaële
1 sõnumid
jean michel
Tere, Raphaele, Need krõbinad on väga hea koostisega ja hinna ja kvaliteedi suhe on väga hea. Anname neid oma noorele kassile (13 kuud). Tal ei olnud kehakaalu probleeme, kuid palju terviseprobleeme. Nagu teie, päästsime tema 4 kuud tagasi inimeste käest, kes ei hoolinud, kohtlesid halvasti ja andsid talle koeratoitu. Pean tunnistama, et tal oli nende uute krõbinatega harjumine raske. Alguses sõi ta neid vähe ja nõudis midagi muud. Harjumiseks lisasime neid järk-järgult tema kaussi, segades need tema vanade steriliseeritud kassipoega Royal Caniniga. Kuid nagu teie, ei olnud me veendunud meie veterinaari poolt soovitatud Royal Canini koostises. Alguses mõned paariks päevaks, siis umbes 20% sama aja jooksul, kuni ta ei söönud enam ainult Quality Sense'i. Arvan, et veterinaararstide poolt müüdavates markides on lisatud aineid, mis teevad need loomadele väga isuäratavaks, Quality Sense tundub mulle tervislikum ja meie väike kass seedib neid hästi. Võite proovida oma kassiga, kuid kõik kasside omanikud teavad, kui habras ja sageli nõudlikud on meie väikesed kaaslased. Nad vajavad, et nende toitumine muutuks vähe, nad armastavad oma väikesi harjumusi. Soovin teile edu oma väikese kaaslase terviseprobleemide lahendamisel, Corinne.
3 sõnumid
sandy
Tere, mul on kaks erinevat kassi, üks neist on birma ristand, seega suur ja hea isuga, teine on Euroopa tõugu, väiksem ja väiksema isuga, tal on stressiprobleemid ja seetõttu oli tal sageli kõhulahtisus. Sellest ajast, kui ma neile neid krõbinaid annan, ei võta ristand enam tingimata liigset kaalu ja Euroopa tõugu kassil pole enam kõhulahtisust. Soovitan proovida neid krõbinaid!
2 sõnumid
helene
Tere, kui teie kassil on liigesprobleeme, soovitan tungivalt eemaldada teraviljad ja jälgida ka suhkrut. Minu kaks 11-aastast kassi naudivad väga neid krõbinaid. Segan neid teise kaubamärgiga, mida Zoomalia praegu oma veebisaidil ei müü: Amikinos. Teravilja- ja suhkruta krõbinad.
1 sõnumid
linda
Mu kassidele meeldis ja see aitas minu 2-aastasel kassil kehakaalu kontrolli all hoida. Krõbinad on naljakad, need on kontide kujulised! Nende energiasisaldus ja koostis on head ja tervislikud. Kuid kuseteede kivide puhul on parem kasutada spetsiaalseid kuseteede tervise krõbinaid.
1 sõnumid
olivier
Tere, mul on 20 kuud vana Maine Coon, kes on steriliseeritud. Kas see toit sobib talle?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toit sobib teie Maine Coonile. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
coraline
Tere, Kas oleks võimalik saada rohkem teavet kasutatud liha kohta? Sest linnuliha on veidi laia tähendusega... Värske liha, kuivatatud, rups? Protsendid? Ja köögiviljade osas? Millised need on? Kas on herneid? Kas teil on protsendid? Või kuidas ma saaksin brändiga ühendust võtta? Suur tänu. Ilusat päeva, Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Need krõbuskid on valmistatud linnulihast valmistatud kuivatatud lihast (65% kana, 25% part, 20% kalkun). Köögiviljad on taimse valgu kontsentraadid, nagu hernes: aedherned, kikerhernes ja uba. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
virginie
Tere, kas oleks võimalik teada saada magneesiumi taset. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Magneesiumi sisaldus on 0,10%. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
maryline
Tere, see valik väidab, et sellel on rohkem A- ja D3-vitamiine, et vältida kivide teket, kuid täiskasvanute teraviljavabas tootesarjas on siiski sama vitamiinide sisaldus (A18000 ja D3 1.500), miks see on sama? Tavaliselt sisaldavad kive ennetavad krõbinad kaltsiumsulfaati, et alandada pH-d. Mis on selle kogus, kui seda üldse on? Mul on tõepoolest vaja krõbinaid, mis hoiaks ära minu väga kivide suhtes tundliku kassi vaevused, ta sõi varem urinaalarstide spetsiifilist toitu, kuid tal on seda raskusi seedida ja ta oksendab sageli. See teraviljavaba sari tundub muidu täiuslik.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, QUALITY SENS teraviljavaba steriliseeritud kassidele ei ole veterinaarravim, mis on spetsiaalselt neerukivide vastu: see soodustab kuseteede süsteemi head tervist, sisaldades kaltsiumi, fosfori ja magneesiumi tasakaalustatud koguseid. Olgu need QUALITY SENS teraviljavabad täiskasvanute krõbinad või QUALITY SENS teraviljavabad steriliseeritud kassitoit, eesmärk on säilitada kuseteede süsteemi tervis ja vältida mineraalide liigset kogunemist, mis võib põhjustada kive. Quality Sens steriliseeritud kassidele on formuleeritud, et vältida ülekaalu ja pakkuda kassidele toitumist, mis on lähemal nende lihasööjaloomusele. Lugupidamisega, Alexandra Zoomaliast
1 sõnumid
isabelle
Tere, kas neid krõbinaid võib anda üle 10-aastastele kassidele? Aitäh vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, neid krõbinaid võib oma kassile anda ka siis, kui ta on üle 10 aasta vana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
aurore
Kuna olete koostist muutnud, on mu kass haige! Muidugi ei saanud ma üleminekut teha, kuna ma ei olnud uuest koostisest teadlik, kuid isegi kui vaadata uut koostist, mis muutub 4 joonelt 11 reale, pole ime, et ta on haige! Miski pole loomulik!!! Me läheme kanalihast kuivatatud kanavalgule!!! Kahetsusväärne