Küsimused, tootearutelud QUALITY SENS HFG Jelly - 100% Looduslikud Täistoidud Geelis 85g Kassidele & Kassipoegadele - 6 Valikulist Retsepti

12 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Charlyne
2 sõnumid
charlyne fr
Tere, ma tahaksin teada, et vahel juhtub, et mu kassipoeg ei söö konservi täielikult ära. Milline on sel juhul säilitamine? Kas kuivas kohas või külmkapis? Aitäh
Aedan
1 sõnumid
aedan fr
Külmkapis, mitte rohkem kui paar päeva, ja ärge jätke seda terveks päevaks õhu kätte kuivama, kui seda ei sööda, muidu võib see kassile vähem isuäratav olla.
pascale
8 sõnumid
pascale fr
Tere, kas karbil on midagi märgitud seoses geelistajaga: AGAR AGAR (E406)? KARRUBA OAK KUMM (E410)? KASSIAKUMM (E427)? KARRAHEEN (E407)? GUARKUMM (E412)? Üks minu 8 kassist on teatud kummide suhtes allergiline (väga märgatavalt kisub karvu välja). Tänan teid vastuse eest.
Anna-Malika
2 sõnumid
anna-malika fr
Tere, mul on karp silme ees ja kinnitan E410, E407 ja E412 olemasolu
Agnès
1 sõnumid
agnès fr
Bj, Ostsin sorti Thon 42% ja Makrell 4%. .....(E410 jaanikaunakumm.
Anna-Malika
2 sõnumid
anna-malika fr
Kui valida, siis eelistan oma kassile sama brändi puljongis märgtoitu. Koostis on suurepärane, väga hea valgusisalduse, niiskuse ja hinna-kvaliteedi suhe. Minu oma on pirtsakas, proovis želeed kana, sinki ja juustuga, kuid ei hinnanud seda, mis kinnitas mulle jätkata katsetamist just selle tootega.
Elisabeth
2 sõnumid
elisabeth fr
Tere, sooviksin teada Quality Street želeekompvekkide täpset koostist. Aitäh, Elisabeth
VERONIQUE
6 sõnumid
veronique fr
Inimtoidud, mis on sobivad inimtoiduks. Kana 46% Vesi 45% Krevetid 4% Kanapuljong 2,5% Riis 1,5% PaksendajadToorproteiini 12% MG 0,5% Kiudaineid 1% Niiskus 84,5% Tuhk 2% Cal 54/100g Need on väga isuäratavad purgid ja mu kass, kes on väga valiv, armastab neid. Ma annan talle päevas ühe väikese purgi ja krõbinaid nii palju, kui ta soovib.
Fabienne
1 sõnumid
fabienne fr
Tere, kas see toode on täisväärtuslik toit või lisatoit? Lugupidamisega, Fabienne
VERONIQUE
6 sõnumid
veronique fr
Tere, ma arvan, et seda tuleks anda lisaks krõbinatele tervele kassile. Haigele või tervenevale kassile, kes keeldub peaaegu kõigest, mida talle pakutakse, võib anda ainult seda.
DANIELE
3 sõnumid
daniele fr
On inimesi, kes toidavad oma kasse ainult märgtoiduga. Need konservid on eriti head ilma lisaaineteta ja ma soovitan neid väga. Isiklikult olen ma veidi krõbinate osas meelt muutnud - jah, need on mugavad ja odavad, kuid pole kassile sugugi nii head.
ROLANDE
2 sõnumid
rolande fr
See toit on kassidele isuäratav, lisaks ei lõhna konservid prügikastis halvasti, erinevalt mõnest muust kaubamärgist.
Anne
2 sõnumid
anne fr
Tere. Mina andsin seda oma kassile, kellel on krooniline neeruhaigus ja kes ei tahtnud enam krõbinaid süüa. Minu puhul tüdis ta sellest kiiresti, nagu ka teised kaks. Mõned tükid on liiga suured ja/või liiga pehmed. Tuleb arvestada kassi lõuaga.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest