Küsimused, tootearutelud

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Jean-Pierre
1 sõnumid
jean-pierre fr
Sama küsimus teisiti esitatuna: millised kassiliivakastid on mõõtmetelt ühilduvad selle tootega, mis tundub olevat liiga väike tavaliste kassiliivakastide jaoks???
chantal
2 sõnumid
chantal fr
mul pole küsimusi, aga niipea kui üks mu kassidest kaevab auku roojamiseks, jõuab ta võrgu piirdedeni ja rebib need katki. Ma ei soovita üldse ...
Anne
2 sõnumid
anne fr
Tere, kas võrke saab pesta pesumasinas ja milline on nailonit ümbritsev valge materjal? Kas pakute müügiks ka väiksemaid komplekte (kui võrgud on pestavad, siis 14 võrku on liiga palju).
chantal
2 sõnumid
chantal fr
valge materjal on plastleht. Soovitan seda toodet mitte mingil juhul; vaadake eelmist vastust
Daniele
1 sõnumid
daniele fr
Kas XXL liivakasti voodreid on olemas?
Martine
1 sõnumid
martine fr
kasutu kõlbmatu toode kaetud pesakastis, mis on liiga väike!! kasutu ost!! jätkake labidaga!!!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest