Küsimused, tootearutelud

16 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Maxence
1 sõnumid
maxence fr
Tere, kas ma saan keskmise resti asemel paigaldada plexiklaasi plaadi? Aitäh
Laurence
1 sõnumid
laurence fr
Tere, jah täiesti
Taïna
2 sõnumid
taïna fr
Tere, millised on täpsed mõõtmed selle puuri kohta? Ette tänades.
christine
3 sõnumid
christine fr
Kui kõrgel on kõige kõrgem osa? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teavitame teid, et kõrgeim osa on 40 cm. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
christine
3 sõnumid
christine fr
Tere, mulle tundub, et see puur on suurem kui cova 67. Kas ma eksin või mitte?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Anname teile teada, et puur Family 6 on väiksem kui Cova 67. Family 6: 31,5x31,5x40 cm Cova 67: 70x40x44 cm Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
celine
4 sõnumid
celine fr
Kas eraldusrest on eemaldatav?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, eraldusvõre on eemaldatav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Brigitte
4 sõnumid
brigitte fr
Tere, kas keskmise eraldusjoone saab eemaldada? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, eraldusvõre on tõepoolest eemaldatav. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
barbara
7 sõnumid
barbara fr
Tere, kas ma saan panna 6 kanaarilindu sellesse puuri? Ja millised on mõõtmed? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teil võtta hoopis 4 kanaarit. Mõõtmed on 70 x 40 x 70 cm. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Taïna
2 sõnumid
taïna fr
Puuri mõõtmed on tõesti L70 x P40 x H70 cm, sest vastused teistele küsimustele ütlevad vastupidist.
françoise
1 sõnumid
françoise fr
Mul on kaks isaslindu ja üks emane kanaarilind. Otsin vaheseinaga puuri. Kas see puur sobiks neile? Tänan vastuse eest.
LAURENT
1 sõnumid
laurent fr
Kas sellel puuri on jalg või tugi? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellel puurile pole konkreetset jalga. Kuid jalg "SUMET 73S" ref1739 võiks teile sobida. Lugupidamisega Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest