Küsimused, tootearutelud
19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
sarah
Tere, on märgitud, et alates 39€ ostust on kohaletoimetamine tasuta, kuid kui lisan selle puuri oma ostukorvi, on saatmiskulud tasulised. Kas te saaksite öelda, kas see on normaalne? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on erandlik, kuna selle suuruse ja kaalu tõttu ei saa seda pakkuda tasuta kohaletoimetamise tingimustel. Lisainformatsiooni saamiseks meie transpordi- ja kohaletoimetamistingimuste kohta võtke kindlasti ühendust meie klienditeenindusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
alexandra
Tere, mul on kodus neli küülikut. Kaks emast ja kaks isast. Emased on kääbusküülikud ja kaks isast on kääbuskõrvitsejad küülikud. Kas arvate, et üks puuris oleks mu neljale küülikule piisav? Või kas ruumi jääb väheseks? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ühest puurist ei piisa, soovitame teil kasutada kahte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
géraldine
Millal teil see puuri laos saadaval on?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei saa teile selle puuri täiendamise tähtaega edastada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sylvain
Kas korruseid saab vajadusel eraldi sulgeda? Kui jah, siis kuidas? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, korruste sulgemiseks pole süsteemi ette nähtud. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
isabelle
Tere, kui palju kaalub kogu komplekt kokku? Kas sooduspakkumine lõpeb homme selle artikli puhul? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Komplekt kaalub 32 kg, see pole hetkel saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
stephanie
Tere, milline on redelite laius ja trepi astmete mõõtmed, kuna mul on 3 kg kaaluv jänes ja 1,5 kg kaaluv jänes. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tommy 120 puuri redeli laius on 12 cm ja pikkus 43 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marina
Kui palju kääbusjäneseid saab sellesse puuri panna, palun? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellesse puuri võite hõlpsasti panna 3 küülikut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nathalie
Tere, kuidas toimub puuri puhastamine? Tänan vastuse eest, lugupidamisega pr Coron
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, iga kast tuleb eemaldada, et seda puhastada, või võite proovida neid puhastada igal korrusel asuvate avade kaudu. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast.
2 sõnumid
ines
Tere uuesti, kas saaksite mulle anda plastkarpide kõrguse. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kastide kõrgus on 17 cm. Tervitades, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
ines
Tere. Kas ma saan selle puuri panna beigele rullikualusele Vekto 120 (Nr 42863)?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on võimatu, sest pjedestaal mõõtmetega 120 x 57 cm, samas kui puur mõõtmetega 120 x 58 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond