Küsimused, tootearutelud

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
sarah
1 sõnumid
sarah fr
Tere, on märgitud, et alates 39€ ostust on kohaletoimetamine tasuta, kuid kui lisan selle puuri oma ostukorvi, on saatmiskulud tasulised. Kas te saaksite öelda, kas see on normaalne? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode on erandlik, kuna selle suuruse ja kaalu tõttu ei saa seda pakkuda tasuta kohaletoimetamise tingimustel. Lisainformatsiooni saamiseks meie transpordi- ja kohaletoimetamistingimuste kohta võtke kindlasti ühendust meie klienditeenindusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, mul on kodus neli küülikut. Kaks emast ja kaks isast. Emased on kääbusküülikud ja kaks isast on kääbuskõrvitsejad küülikud. Kas arvate, et üks puuris oleks mu neljale küülikule piisav? Või kas ruumi jääb väheseks? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ühest puurist ei piisa, soovitame teil kasutada kahte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Géraldine
1 sõnumid
géraldine fr
Millal teil see puuri laos saadaval on?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei saa teile selle puuri täiendamise tähtaega edastada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sylvain
1 sõnumid
sylvain fr
Kas korruseid saab vajadusel eraldi sulgeda? Kui jah, siis kuidas? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, korruste sulgemiseks pole süsteemi ette nähtud. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Isabelle
1 sõnumid
isabelle fr
Tere, kui palju kaalub kogu komplekt kokku? Kas sooduspakkumine lõpeb homme selle artikli puhul? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Komplekt kaalub 32 kg, see pole hetkel saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
STEPHANIE
2 sõnumid
stephanie fr
Tere, milline on redelite laius ja trepi astmete mõõtmed, kuna mul on 3 kg kaaluv jänes ja 1,5 kg kaaluv jänes. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tommy 120 puuri redeli laius on 12 cm ja pikkus 43 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Marina
1 sõnumid
marina fr
Kui palju kääbusjäneseid saab sellesse puuri panna, palun? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellesse puuri võite hõlpsasti panna 3 küülikut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nathalie
1 sõnumid
nathalie fr
Tere, kuidas toimub puuri puhastamine? Tänan vastuse eest, lugupidamisega pr Coron
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, iga kast tuleb eemaldada, et seda puhastada, või võite proovida neid puhastada igal korrusel asuvate avade kaudu. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast.
Ines
2 sõnumid
ines fr
Tere uuesti, kas saaksite mulle anda plastkarpide kõrguse. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kastide kõrgus on 17 cm. Tervitades, Zoomalia meeskond
Ines
2 sõnumid
ines fr
Tere. Kas ma saan selle puuri panna beigele rullikualusele Vekto 120 (Nr 42863)?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See on võimatu, sest pjedestaal mõõtmetega 120 x 57 cm, samas kui puur mõõtmetega 120 x 58 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest